![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57896
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ask Ozlenir
Ask ozlenir cogu zaman Yeni dogumlara sevdali yurek Ne gecmis baharin anisi yeter Ne de tende henuz kurumamis yagmur damlasi Olmek varsa yeni sevdalar icin Ol be gulum Bir kez daha ol Bin kez daha ol Yeni dogumlardir Yeni yasamlardir seni bekleyen Taptaze sevdalarin kucaginda....
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ask Sarkisi
ne zaman sana dusse aklim, ruhumda bir siirin harfleri dolanir.. tutkumla notalanir bir ask sarkisi olur sevdam seni soylerim durmadan
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ask Yagmuru
Yagmur yagiyordu Sicakti Gokyuzu masmavi piriltilar icinde idi Tek bir bulut yoktu gokyuzunde Ama yagmur yagiyordu Ruhu yikaniyordu Her damla bir serinlik veriyordu yuregine Piril piril bir yagmur yagiyordu Kendinden gecmis Kendini vermisti bu yagisa Dogurganlik Ve bereket yagiyordu ustune Damlalari yuzunde hissediyordu Saclarindan yuzune ve butun bedenine Ve ruhuna akiyordu Gokyuzu masmavi Tek bir bulut yoktu Ve yagmur yagiyordu Askin Arzunun Ve oksamalarin birer damla olup yurege aktigi bir yagmur Her bakis Ve her bakistaki sevgi pariltisi bir yildirim Aydinlatiyor yuregini Her bakis bir enerji volkani olarak patliyordu yureginde Binbir cicek tomurcuklaniyor yureginde Her ask fisiltisi bir yagmur damlasi Ver oksayis bir sevgi seli yaratiyordu bedende Ve ruh ask yagmurunda kendini yeniliyor Topragin yagmurda yenilenmesini Yurek simdi ask yagmuru ile yasiyordu Seviyorum seni diyordu yagmur Bir serinlik yayiliyordu bedene her seni seviyorum fisiltisinda Ve yagmur yagmaya devam ediyordu Gozler kapali Gonul gozu ile bakiyordu dunyaya Sevgi sadece gordugu Ask mey olmus iciyordu Ask yagmuru islatiyordu yuregini Seni seviyorum kadinim diyordu Ask yagmuru bagislayan sevgini seviyorum…
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ask Yalan Belki
Ask yalan belki kadinim Ya da hic olmadi simdiye kadar Hic yakmadi yurekleri Belki garip kandirmacalarda yasattik aski Ya da ozlem dedigimize ask dedik Belki hasretlerimize Ya da korkularimiza Ne kadar korkarsak O kadar severmisiz Ne kadar uzaklasirsak O kadar ozlermisiz Kadinim Gulumsemende dogmak yeniden Teninde erismek cennete Yalan belki bunlarin hepsi Titremek her yuzune baktigimda Her baktigimda yasanan guzellige sasmak Yalan belki bu sevinclerin hepsi Belki ben ozlem buyuttum Belki eskilerden Bilmedigim yasamlardan Hic anlamadigim oncesizlikten Belki bana emanet edilenden hatirliyorum aski Ya sen kimsin kadinim Nedir bana yasattigin heyecanin kaynagi Neden gozlerinde ariyorum evreni Neden mutlululugunda buluyorum huzuru Kendime yetmezligim mi baglayan sana Yetemedik mi hicbirimiz kendimize Eksik parcamiz mi aradigimiz askta Neden bu gidislerin Sen de mi biktin yalanlardan Ya da ask sandigimiz kandirmacalari yasamaktan Ask mi yalan Bizim kimligimiz mi Ya da kandirmacalarimiz mi yalan Ben gectim bu yasamdan Gectim bu hic olmayan kimligimden Cunku ask yalansa Ben de yalanim Yasam da yalan Yalanda yasamazsa ask Gectim bu yasam kandirmacasindan
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ask Yalan Cunku
Bilinc bosaldi bilinsizce Akla dayandi her yonelis Oyle ki cildirislar bile akilca Aklin avuclarinda patladi sonunda Ask yok.. ask yalan edilmis cunku Kaldi mi gecmisten bir damla Sahi ne yapildi onca yasanmislikta Duygular surgun edildi akla Aklin kurumuslugunda olgunluklar buyutuldu Ask yok… ask yalan edilmis cunku Anlamak icin yeter akil Bilmek icin de Yapmak icin de Ya yasam nerde …nerde sevismeler Nerde umut.. nerde bahar Nerde urpertiler.. nerde cocuksu gulumsemeler Nerde sevincler.. nerde dusler Yasam kurumus bir kirik dal Zamanin boyunduruguna esir edilmis Ask yok.. ask yalan edilmis cunku
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ask Yorgunu
Gece sirasini savarken sabaha Gozkapaklarima uykularimdan sizmis ozlemler Yasanmamisligin cilgin feryadinda Bir huzun topu gibi Vuruyor umutsuz uyanislarima Yokluk icinde zamanin yok bir onemi Ben nefes alan bir olu Cunku gercek olum yasayanlarin arasinda unutulmaktir beni unutuslarinda suretim siliniyor sevgili Ask yorgunuyuz hepimiz Yasananlardan degil Ertelenmis yasamlardan bu bitkinlik Yasanmayanlarin yuku omuzlarimizdaki En cok da seni yasayamamanin ezikligi Bu ustumdeki huzun izi
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aska Azad
Yalan degildi Cok onceleri Sonrasiz Sonsuz dusunurduk bizi Beyhudedir simdi Umudu aramak Oncelerdeki sevismelerde Yorgun degilim Gelebilsen Gelisinde seni getirerek Hani askimiza hic katamadigin seni Goreceksin Ne sozlerim yorgun Ne de tenim Yorgun degilim Umarsizim sadece Ask yorgun dustu savasimizda Caresiz Azat ettim Aski bekleyenler cok Senden bir izle gitti Senden bir parca yasayacak Her dokunan Avuclarimdan kanatlanana Yasanmamisligin ozlemi Yapisacak islak dudaklarina Belki bilinmeyen yerlerde Yuregini aska adayan birini Dokunusunda korkusunu sileni Bulacak Uzaktan izleyecegim ozlemlerimi Gulumsememe huzunleri karistirip Iste ben boyle yasamaliydim aski Diyecegim Sitem ariyorum bazen Gozyasimin tuzunda Kotu bir soz aramak sana dair beyhude Seviyorum seni Seni sevmedigimi dusunmek beyhude Beyhude aska azat Bu denli icime dokumusken seni Sensizligi dusunmek beyhude
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aska Bekleyis
Aska anlamlandirmadigin kosularinda Ben gulumseyerek seni seyrederdim Deniz kiyisindaydi sehrimiz ya Ben senin kiyilarinda umutlarimi buyuturdum Dupeduz severdim seni Hic gidilmemis bir ulkenin Tadi cok bilindik tadi gibiydi varligin Karmasikligin yanibasimda Bense sana dokunamayan ellerimle Hic gidilmeyecek ulkenin Tadi sevilen meyvesini suretinde tadardim Sana hic kavusamayacagim Ya da beni hic farketmeyeceksin gibime gelirdi Karmasikligindan bihaber yaninda olanlara Kizardim, kiskanirdim Ve dupeduz sevmeye devam ederdim Derdim onlarla degildi hic bir zaman Dokunamadiklari huznundu Farkedemedikleri yalnizligindi Ben sana sunamadigim zamana kizardim Sana dokunamadigi anlardaki yararsizligi icin Kapinin onune cocukca siirler koyardim Sen hep ayni saskinlikla kagida bakar Ve cantana koyardin Cantanda butun yarinlarimi tasirdin Sana buyuttugum butun dusleri de Deniz kiyisindaki cafelerde Sana yakin masalarda otururdum Ve hep tesaduflerle olurdu karsilasmalarimiz Ya da oyle olmasini isterdim ben Gulumseyen merhabalarinda Asik olurdum binlerce kez Garip bir sekilde bana guvenir Anlatirdin yalnizligini Yalnizligini silen Bilmedigin bir insan farkederdin icinde Ben oldugumu goremezdin yine de Ve ben usanmadan isiginin etrafinda donerdim Alevine dalip kul olacagim zamanin ozlemiyle
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aska Kaos
arzumun icine coreklenen bu sicak.. bu cig.. bu kiyamet.. iste tutkuma sigamayan.. bu yaratim.. bu yok edicilik.. herseye yeniden baslama arzusu bu denli yakicilik.. bu denli dogallik.. endaminin el dokunulmamisligindan.. hic sevilmesi bilinmemis.. hic sevmemis ruhunun yabanniligindan.. ilk yaratilan isik gibi uzaya dagilan sehvet ilk olum korkusu gibi saran icimi bu hic alisilmadik akisinin siddetinden topraga iz vuran adimlarindan eriten.. eriten yalan olan herseyi gercek olan bir seni birakan geriye sana anlam dusunulmeden buyuyen sevdami ciplak.. anlasilamamis ciplaklikta birakan beni bu sabirsizlik bu zamansizlik bu doymazlik sevismelere utanmisligi yerden yere vuran silen namus denen yalani sozler yaratan bagri hic acilmamis bu arsizligin iste ustelik bir cocuk masumiyetinde ne yaptigini bilmez gibi ne atesler yaktigindan umarsiz gibi vahsi bir ormandan kopmus bakislarindan kadin.. kadin.. kadinim kokusu hic tohumlanmamis cicegim aska en buyuk suphem en buyuk guvenim yasama sehvetime en buyuk sirdasim sevmek seni yasamin kaosu kadar gercek ve gercek kadar tanrisal
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aska Korku
Geleceği henüz satın almadık, Bu neyin arzusudur? Korkularin mi gecmisi silecek olan Anla yarina daha cok var Bugunse yikanmanin zamanidir prangalanmis yaralardan Hem sen ki, bir ömre bedel iken... neden korkuyla sekillenmis oyunlarin oyuncususun bak istersen bana da korkularim bile sevdana yesermis bak sana bakislarimdaki tereddutlere isiltili bir ay gecesindeki ask sarkisi kadar tutkulu ben ki kendimi yeniliyorum sana yeni bir ben yaratiyorum siyirip kuf tutmus kabuklarimi ustumden soyle o zaman neden kaciyorsun kendinden mi benden mi yoksa o sen olmayan ben hic olmayan o gecmisin karanlik hayallarinden mi biz olmayan bir korkunun esiriyiz belki simdi gelecegi henuz yazmadik biz neden bu teslimiyet o zaman birak ask yikasin ruhundaki lekeleri ki ruhum henuz hic tadmadi bahari ilk baharim senin umuda yikanmis ruhunda yasansin bakir duygularim ilk senin oksamalarinda ilk senin tadinda ilk dudak darbende aksin sonsuzluga
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|