![]() |
![]() |
#21 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57910
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Alıştırıyorsun
Bu gün artık tam, Söyleyecek hiç bir şeyim yok diyorum, Sen bir daha, Bakıyorum da her seferinde bir daha aklıma, Neden böyle zamansız düşüyorsun? .. Duygularıma üşüşen bir yağmur, Başımda duman duman bir asi bulutsun, Belki de bir deli bir fırtına. Sahi, İçimden çekip de sen beni nerelere savuruyorsun? .. Beni allak bullak ediyor, Dönüp duruyorsun içimde sanki sudan bir pervane; Bir gelip bir gidip, Bir dolup bir taşıp acayip nasıl şaşırtıyorsun? .. Beynim,bedenim, yüreğimle, Ne tuhaf! .. Bu günlerde biliyor musun, Alabildiğine kendine alıştırıyorsun? .. Yoksa sen beni, Acısını saklayarak içine bir türlü tüketemediğin, Bir başka aşkla mı karıştırıyorsun? .. Ali Arslan |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Anlam
Evrenin kalabalığında Kimbilir Neler düşündürüp Hüzün biriktirdiğinde yüzün Anıldığım geldi aklıma. Verdimse o anlamı açık, Gözbebeklerinin pırıltısına; Biliyorum artık Bir yarım sende. Görmediğim gülüşlerine Özlemim var Susuzluğum senden Bırakma elimi sakın Mutlaka var emin ol Bir parçan Bil ki bende. Ali Arslan |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Anlamadılar
Adına Aşk dediler Önümüze koydular. Aç içine bir bak dediler İçimizi yangınlarla bıraktılar Neden sevdik ki bu kadar? .. Anlamadılar. Ali Arslan |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Anlamayanlar
Beni anlamayanlar, Yüreğim yüreğinize takılı kalacaktır. Yaşam ağlamakla başlar güzelliklere Bir bebeğin göz bebeklerinde. Damlayan her şeyim, Çocuk kalan ruhumdan düşenlerdedir. Anlayın. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Anlaşılmak
Şiir tutan ellerini uzat Yakaladığın her yaprağındaki hüznü sar arasına, Satır ağlasın. Kelimenin içine harfleri doğra. Ağlasın cümle şarkılara söz olan iç kanamalarım. Keyfim yok bu gün; Dilini çıkardı bu gün bana şeytan, Kulaklarını sonuna kadar uzattı ne varsa sonuna kadar. Utandım Gün boyu içime attığım tutkularımla depreşmekten. Şimdi zaman mı ağlamaklıdır, Yoksa bendeki şeytanın mı tepinmesidir? Hadi, Uzat ellerini, Başımı arasına alıp sıcaklığına dokun yanaklarımın. Alevi sarsın seni, Bendeki şeytanın hırsı dinsin. Bu gün seninle doyasıya sevişmek istiyorum Sakinleşmek için. Anlaşılır olmaktan ne kadar uzağız değil mi? Ali Arslan |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Anlatamıyorum
Bir ucunda kalemimin akan mürekkebindesin Düşen her kan damlasında seninle kanarım Kalbimin attığı noktalara her düştüğünde sen Ben seni bir türlü kendime anlatamıyorum Yaşadığım her ânımdadır bendeki tüm varlığın Seni sevmek çok kolay şeydir hattı zatında da Kalbimin attığı noktalara her düştüğünde sen Ben seni bir türlü kendime anlatamıyorum Ali Arslan |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Anne
sessizliğin içinde nefesi hayatın, düşer süt memelerinden can; gözbebeklerinde gülümseme çiçekleridir düşer gamzelerine bir bebeğin. öpücükleriyle bir annenin, acılarının izdüşümü olan yüzündeki hüzün. Ali Arslan |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Annesizlik
Bir bebeğin gözbebeklerini Bedeninde, Tohumsuz bırakan her rüzgâra; Çığlığıdır, Yankılanır durur şimdi, Bir kadının. Ne kadar açsa da Çimlendiremediği bağrını, Zaman geçmiştir; Rüzgâr başka iklimlerde dolaşır, Aşk, Hep körpe baharlara koşar... Verimsiz kalan her bir dölyatağında Sitem, Zamanın acı bir oyunudur, Yüreğinden kan damlatan ........Ve acısıyla, Bir kadını, Bir bebeğin gözbebekleri için ağlatan! .. Ali Arslan |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Arınma
Bakışların Arkasına saklanan her günah Aslında, Kendini yıkar da, Arınır Başka bir gözbebeğinin her bir damlasıyla. Ali Arslan |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Armağan
“dillenir sessizlikte arzular dinlence de ruhum eylül sen ben sonbahar.... ÇT“ Sesin armağan Kalbin ulaştığı yerdedir buluşmalar Duygular Sen biliyor musun hep böyle zamanlarda Bir kırlangıcın kanadına Aniden konarlar Pırıl pırıldırlar Gökyüzünde güneşle alev alev Kucaklaşmalar Böyle zamanlarda Gelir birden bire ahengi sesinin Bir armağan Biliyorum mevsim bende sonbahar Solgun çiçeklere saklanıyor rengim Böyle zamanlarda birikiyorsa Arzular Bırak nehirlerimi taşsın sularım Sen Ben Kış nedir ki bize gelir geçer Bak aha şuracıkta tomurcuklanan bir bahar Kucaklayıp koşsak mı beraber? .. Kısık gözlerinden bana sağılan sevdanın uçurumunda İnan Sen gülünce bir başka sevinç bu coşuyor Bilsen Şimdilerde bir de sen olunca Daha bir “dinlencede ruhum” Sesin, Bir armağan İçime düşüyor İçime düşüyor. Ali Arslan |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|