![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aşk Nedir?
Ne okunur, ne yazılır... Aşk öyle bir hitaptır ki! Ne silinir, ne kazılır... Aşk öyle bir kitaptır ki! Ölüleri diriltir aşk! Dirileri delirtir aşk! Düşmesin bir taş yüreğe... Yavaş yavaş eritir aşk! Derttir, derman bildirmez aşk! Çektirir de öldürmez aşk! Hasret ile örülürse... Ağlatır da güldürmez aşk! Bâzen bir gözde bakış aşk! Bâzen bir sözde yakış aşk! Bâzen bir gülüş, edâdır... Bâzen bir gizli akış aşk! Öyle bir kitaptır ki Aşk! Çok yazılır...Çok okunur... Sihirli hitaptır ki aşk! Acemilere dokunur...
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aşkımın Anısı
Yorgun bir günden kalan Avuçların uyudu avucumda Saçların yüzümde omuzumda Bana neler anlattı Yüreğinin atışlarını duydum İçimde içimin derininde Yol bitmesin istedim uzasın Alabildiğine dalsın karanlığa Beklediğimiz oldu çatıldı İki cana bir beden Ya da bir başka deyişle varoldu Bir bedende iki can Bir iki silkindi deniz uzakta Ay ikimize el salladı İrili ufaklı bütün yıldızlar Işık yolladı sevincimize Ne olup bittiğini Bizi görenler anlayamadı Aşkın benzersiz güzelliğinde Zaten kimse anlayamaz kimseyi
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ayışığı ve Sen
hiç düşünemedim böylesine üzüleceğimi ay ışığında yalnız kalıp onu özleyeceğimi duygu seline kapılıp uzaklara sürüklenirken gecenin sesizliğinde ne garip bir düşünce benimki masmavi gökyüzü yıldızlarla kaplı şimdi varolan umutlarım gökyüzünde kayboldu gitti sislerin ardındaki yalnızlığım beni izliyorken yine şafak söküyordu her zamanki gibi garip olan yalnızlıkmı yoksa sessizlikmi düşünmekmi yoksa bunları söyleyememekmi gecenin karanlığında gezen bir garip gibiyken ışığı görüpte ona gitmeyen bir korku benimki
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ayrılırken
Dinle sevdiğim bu ayrılık saatidir Dünya var olalı beri çirkin ve soğuk Ergeç içeceğimiz bir ilaç gibi Tadı dudaklarımızda acımsı, buruk Bu saatte gözyaşları, yeminler Boş bir tesellidir inandığımız Perde kapanıyor, film bitiyor işte O hiç bitmeyecek sandığımız Görüyorsun konuşacak bir şeyimiz kalmadı Sadece bakışlarımizda hüzün İşte ayrılık bu; hiç beklemediğimiz O ikiz kardeşi ölümün Anlıyorum bir daha görüşemeyeceğiz Bu son buluşmamızdır seninle Yeni bir hayata başlıyacaksın artık Onunla, o yeni sevgilinle.. Anlıyorum artık o öpecek ellerini Kulağına aşkı o fısıldayacak İçinde bir pişmanlıktan başka Benden eser kalmayacak.. Sigaranı söndür, kalkabiliriz On adım sonra yollarımız ayrılmalı Sakın ağlama ve bir şey söyleme bana İnsan ayrılırken bile büyük olmalı..
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bakarsak
Zarif bir huzundur bembeyaz dolasan kuguya bakarsak Mucevher titresimleriyle mutereddit bir aksam suya bakarsak Fazlasiyla isindi deniz kaynadi kaynayacak Dipten bir deprem yaklasiyor suyun uzerindeki buguya bakarsak Ne kadar yoksul ve ciplak gorunurse gorunsun agaclar O kadar yakindir ilkbahar ozsuyu yurumus dallara ugultuyla bakarsak
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bana Yılların Hesabını Ver
Veda ettiğin gün aklımdan gitmez, Geri dönsen de bir şey farketmez, Bu gönül senden başkasını sevemez, Bana yılların hesabını ver.. Bensiz günlerini yok sayamazsın, Gülüşlerinle beni kandıramazsın, Özledim diye elimden kurtulamazsın, Bana yılların hesabını ver.. Kalbimde izi var günahlarının, Bağrımda acısı var sevdalarının, Belli olur mu senin sabahın? Bana yılların hesabını ver.. Sen artık ellerinsin,geri dönme artık, Seni istemediğim çok açık, Sadece bir şey istiyorum senden; BANA YILLARIN HESABINI VER!
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bazı Anlar
Bazı an'lar vardır; gülersin yüreğinin acısını bastırmak pahasına. Bazı an'lar vardır; gözlerinle konuşursun. Bilirsin ki, kelimeler yetmez anlatmaya içinde taşıdığın sevgiyi. Bazı an'lar vardır; ellerini uzatırsın hissetmek için taşıdığın sevginin büyüklüğünü, sonra korkarsın incitilmekten narince bırakırsın. Bazı an'lar vardır; haykırmak gelse de içinden fısıltıyla söylersin "seni seviyorum"ları...
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Beddua
Geçsin bütün ömrün ağlayıp inlemekle Kulakların çınlasın hep baykuş sesi dinlemekle Gözlerinden akan yaş dinmesin silmekle Gözlerin,Görmesin Beni kırdığın için Kara bir bulut sarsın evinizin damını Hep azrail beklesin almak için canını Ben değil,Benim AŞKIM emsin kanını Damarların tıkansın Beni kırdığın için Türlü ipek saçların birer birer dökülsün Öksürdükce içinden ciğerlerin sökülsün Herkes neşe içinde,SENİN boynun bükülsün Benden beter olasın Beni kırdığın için En sevdiğin elbise ,Tabutuna sarılsın Yılan,Akrep yuvana mezarına sarılsın Mezar taşına yazılsın,KALP siz kız diye Okuyan olmasın,Beni kırdığın için
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bekle
Beni eşiğinde bekle kapının Ellerinle avuçlayıp başını Dizlerine daya dirseklerini Kaldır kaşlarını sil gözyaşını Beni pencerede bekle ümitle Camın buğusuna ismimizi yaz Ya da bir yaz günü ormanlara kaç Yalnız ağaçlara kalpler çiz biraz Şiir defterimi al dizlerine Mısraları ıslat gözyaşlarınla Yansın dudakların şiir okurken Tutuşsun defterim her nazarınla Başını yastığa koyunca bil ki O yastığa ben de baş koyacağım Yaktığını vücudunun yatağı Tâ burdan yanarak ben duyacağım
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Beklenenler
Döndükçe dünya, Durdukça zorbalığı sömürenlerin; Bu yağmur hiç dinmeyecek! Dağlardan bir albatros, Tetikte bekliyor, Süzülecek denizlere Ve yoldaşları gibidir martılar; Birbir düşecek yerlere. Kıyı halklarının türküleri, Kardeşce söylenecek; Hep birlikte. Dağ arslanları kükreyecek, Soluklarının bittiği sanılan; Satılmış günlerde. Döndükçe dünya, Durdukça zorbalığı sömürenlerin; Bu çocuklar beklenecek bugünlerde...
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|