![]() |
![]() |
#21 |
Uzman ®
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 16 Thanked 27 Times in 23 Posts
Üye No: 43364
İtibar Gücü: 1862
Rep Puanı : 3450
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Benliğim
Gün gelir son ümitlerin de tükenir Bağrına taş bağlarsın Ve hiç durmadan akan bir intikam nehrine atarsın Bakarsın hep gökyüzüne Güneşin sana güldüğünü zannedersin Sonra karanlık çöker Yıldızlar ve gökyüzü ortaya çıkar Sen hep düşünürsün Sonra bir ara yıldızlarla konuşmaya başlarsın Ve bir anda tükendiğini hissedersin Ve öyle bir andır ki o Ne sen kurtulmak istersin Nede kurtulabilirsin Son ümitlerin tükenmeden önce Kendine söz verirsin Hep olduğum gibi göründüm Bundan sonra nasıl olacağım umurumda değil Ama kazandığım daha doğrusu kaybetmediğim tek şey benliğim oldu Ve bağırırsın, haykırırsın gökyüzüne “Pişman değilim”. Şahin Yenilmez
![]() |
![]() |
#22 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bırak Bitsin Tüm Ümitlerim
Bırak bitsin tüm ümitlerim.. Yorgunluğumdan geçerken yalancı düşlere Yorgun düşerdim hep siyah *******de Bir yıldız bekledim parlasın diye Dolunaya doğru seslenirken Şimşekler çaktı üzerime.. Bitmemişti oysa sevgilerim Tükenmemişti son nefesimde Kimseye yalvarmadan yaşamak için Yalvardım hep kendi kendime.. Sonra susuz kaldım yakıcı düşüncelerde Bir damla suya muhtaçtı avuntularım Eğilip içince sonsuzluk çeşmesinde Kimsenin bana Benim kimseye ihtiyacım olmadığını hissettim.. Yıldırımlar düştü üzerime Bırak bitsin tüm ümitlerim Bitti nasıl olsa tüm sevinçlerim Kanatlanırsam eğer sessizce, habersizce Şiirlerimi örtün üzerime.. Şahin Yenilmez
![]() |
![]() |
#23 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() Bıraktığın Boşluk
Bıraktığın boşlukta Yeni bir hayata yetecek kadar umut kalmadı Acısını çektiğim hasretin bile Boşluğunu dolduramadı.. Gözlerin, *******i gözlerimi kapatmamın tek sebebi Özlemin, gecenin zulasında berbat bir baş ağrısı Resmine bakamıyorum bile Demlenirken üç beş nöbetlerinde Ağlamamak için cüzdanımın en gizli köşesinde.. Hayata sensiz bakmak Hayatımı değiştirmiyor ki Hep aynı sahneler Hep aynı kadehler.. Bıraktığın boşlukta Hayatın boşluğunda Bir umut kayboldu sen gidince. Bu yaşadıklarım buğulu bir hüznün aynası Yansıması yok benden başkasına Ağlamak istemiyorum ama İçimde birkaç yağmur damlası.. Şahin Yenilmez
![]() |
![]() |
#24 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Parça
Ne zaman bir parça aklıma gelsen gözlerim doluyor Ağladığımda oluyor bazen Yanlızlık çok kötü vurdu beni Sanki hatıralarım benimle dalga geçiyor. Bir parça rüzgar vursa yüzüme Eski günleri esiyor Bir damla gözyaşı aksa gözlerimden Yanaklarımdan süzülüp yüreğime akıyor. Bir parça sevgi vardı yüreğimde Halada aynı yerinde duruyor Sen olmasan bile yanımda Bana sensizliği haykırıyor. Çığlık çığlığa şarkılar söylüyorum Kimbilir belkide içimi döküyorum Beni dinleyen ise Benden başkası olmuyor. Dediğim gibi bir parça canım var Hep acıları yaşayan Benim bedenimde senin canında var Al artık onu kurtulayım. Yanlızlığı taşıyamıyorum artık Çok ağır geliyor Bir parça tebessüm varken yüzümde Oda yıllara yeniliyor. Şahin Yenilmez
![]() |
![]() |
#25 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Sevda Denizi
Bir sevda denizinin tam ortasındayım sanki Aynı bir acemi balık gibi Karaya çıkarsam ölürüm Denizde ise yapayalnızım. Bir sevda denizinin tam ortasındayım sanki Sanki yüzme bilmiyorum Yada gidecek bir yerim yok Oradan oraya yüzüyorum. Her yağmur yağışında dua ediyorum Kurtar beni bu denizden diye Yağmur dinince ise Benim gözyaşlarım yağmaya başlıyor. Bir sevda denizinin tam ortasındayım sanki Sanki kurtulmak için uzatılan eller Azrail'in eli Her fırtınada ya seni düşünüyorum Bekliyorum ölmeyi. Şahin Yenilmez
![]() |
![]() |
#26 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Şey Vardı Aramızda Bizim
Yorgunluğun ağır hüznüyle dinlerdim yağmurun sesini Sokaklarda çığlık çığlığa koşardım Sessizdim en az gökgürültüsü kadar Ve hiç ağlamazdım siyah *******de Kuşlar gelirdi bazen pencereme Ekmek verirdim Ötüp ötüp giderlerdi. Bir şey vardı aramızda bizim, Suskunluğun tam ortasındaydık Ve hiç konuşmazdık şarkımızı dinlerken Ağlardık bazen Bazende uçarcasına koşardık yolların ortasında Özgürdük kuşlar gibi Ve birer yalancıydık en az dünya kadar. Bir şey vardı aramızda bizim, Sonbahar gibiydik ikimizde Yazın ferahlığından çıkıp Önümüzde nasıl bir kış olduğunu bilmeden geldik bu güne Belki fazla kar düşmedi bizim buralara Belki çok fazla yağmur yağmadı ama Uzak gözler gönülleride geride bırakmıştı Sen belli etmiyordun ama Bir şey vardı aramızda bizim. Suskunluğun bedelini ödüyoruz şimdi ikimizde Bazen diyorum ki bir daha hiç konuşmayacağım Bir daha hiç seni düşünmeyeceğim Ama olmuyor be yosun gözlü Dakikalarım sensiz geçmiyor Saatim sürekli seni sen geçiyor Şarkılar hep seni söylüyor Şiirlerin hepsi sanki sana yazılmış seni okuyor. Sen ne düşünüyorsun bilmiyorum ama Bir şey vardı aramızda bizim. Şahin Yenilmez
![]() |
![]() |
#27 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Umut
Tek bir umuda bağlı bir insan hayatı Eğer karamsarlığa düştüyse Ve olmaz dediğinde Önüne küçücük bir umut bile çıksa O zaman sarılır hayata iki elle Ve artık ondan mutlusu yoktur Ama olurda hiç bir umudu kalmazsa O zaman onun için hayatın bir anlamı yoktur İnsan hayatı umutlarla doludur Kimi yeni umutlar bulur kiminin umutları yok olur Eğer tutunacak bir dalı da yoksa eğer O insanın zaten ölmeden kalbi durur. Şahin Yenilmez
![]() |
![]() |
#28 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Yalnızlık Şiiri
Kaçıncı sabah bu sensiz geçen Kaçıncı gece bu sessiz geçen Rüzgarın fısıltısı da yetmiyor artık Yetmiyor penceremde öten kuşlar Her tarafım sağır sessizlik Her tarafım ölüm bekçisi, Bu sabah umutlarımı da salıverdim Yapayalnızım artık Bir ben kaldım şimdi Bir de senin hasretin. Nasıl yazılır bu yalnızlığın şiiri bilmiyorum Bütün düşlerimi daha sonraya erteliyorum Yağmurun durmasını bekliyorum, Kaç mevsim geçti Sen yine gelmedin. Şimdi aklımda sadece cinayet saati Bu gece öldüreceğim Yıllardır içimde can çekişen seni. Şahin Yenilmez
![]() |
![]() |
#29 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Yıldız Kaydı Bu Akşam
Bir yıldız kaydı bu akşam Çok güzel görünürken Birden ansızın çekip gitti arkadaşlarının arasından Hiç kimse farkına bile varmadı. Zaten varlığında bile önemsenmiyordu ki Baksana gökyüzüne Milyonlarca var Hangisini aklında tutacaksın Hangisini önemseyeceksin. İnsanlarda böyledir çoğu zaman İlk bakışta çok güzel gelir her şey Her şey tamda istediğin gibidir Sonra aradan biraz zaman geçer Diğerlerinden hiç farkın kalmaz Ve yıldızlar gibi kaybolur gidersin. Hayat çok acımasız Çok klasik gelebilir bu söz ama Zamanı gelince anlarsın. Yaşama hevesin olur bir ara Bir ara her şey boş gelir sana Sevgilin, dostun, arkadaşların Bir gün öyle bir şey olur ki Kim olduğunu Neden yaşadığının bile sorularını sormaya başlarsın Tüm sevdiklerinden uzaklaşıp Yeni bir dünya aramaya başlarsın. İşte hayat merdiveninde ki en büyük basamak budur Çıkarsın çıkarsın Bütün olanları unutmak istersin Ama o kadar büyüktür ki o Ya acılarına göğüs gerip ardına bakmazsın Yada ayağın kayar yine en başa dönersin. Bilmiyorum sen hissettin mi? Bir yıldız kaydı bu akşam. Şahin Yenilmez
![]() |
![]() |
#30 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() Biri var
Biri var biliyorum İçinde binlerce yaş olan ama hiç ağlamayan Biri var biliyorum Gülmeyi çok seven ama hiç gülemeyen. Biri vat biliyorum Aşkı herkesten çok seven ama aşık olamayan Biri var biliyorum Sevmeyi herkesten iyi bilen ama hiç sevmeyen. Biri var biliyorum Yalanı hiç sevmeyen ama hayatı yalan olan Biri var biliyorum Yaşamayı çok seven ama yaşayamayan. Şahin Yenilmez
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|