![]() |
![]() |
#1 |
Uzman ®
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 16 Thanked 27 Times in 23 Posts
Üye No: 43364
İtibar Gücü: 1862
Rep Puanı : 3450
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Afaroz
yitik bir sevda uğruna boşa çekildi bunca kürek ağlara takıldık her defasında kan ağladı bu yürek.. istenmedik, ve sevgiden karanlığa kadar afaroz edildik.. Şahin Yenilmez
![]() |
![]() |
#2 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ağır Roman
yaşamak ağrısı çöker sürekli üstümüze her ne kadar hafifletici sebepler olsa da sonucunda hep aynı yük hep aynı yol ilerliyoruz gücümüz yettiğince ayaklarımız kırılana kadar kalbimiz kırılana kadar, bazen durup bir aşk molası veririz hepimiz üstümüzdeki yükü kısa bir süreliğine de olsa atarız ama kısadır hep aşkların ömrü en azından tanıklık ettiklerimiz, alırız yine kendi yükümüzü bu sefer iki katı olmuştur ama kendi acımıza bir yenisi daha eklenmiştir. bu böyle sürüp gider bir durup bir gideriz. yükümüz iyice ağırlaşır en sonunda artık kaldıramayacak duruma geliriz bir şeyler atmak zorundayızdır üzerimizden seçimimiz hep umutlarımız olur. son kez gözümüzün önüne gelir o sevgi dolu anlar derin bir nefes çeker kapatırız gözümüzü.... ağır bir romandır çoğuna göre yaşamak kaldıramayacağı kadar ağır.. Şahin Yenilmez
![]() |
![]() |
#3 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() Anlat Yalnızlığımızı
Anlat yalnızlığımızı Kalp durduran korkularını anlat Karlar düşerken çiçeklerin üstüne Bize kalan sıcaklığını anlat.. İp atlayan Saklambaç oynayan çocuklar,gülüşleri Mazide bir anı olarak kaldı şimdilik.. Ağlayan bebeklere ne de kızardım önceden Oysa bizden önce anlamışlar gülemeyeceğimizi. Anlat yalnızlığımızı Şu milyarlarca nüfusu olan dünyada Bize düşen payını anlat Anlat suskunluğumuzu. Serüvene çıkmadık biz yaşamak için Macera değildi hayatlarımız Yaşam kavgası ve ekmek parası tüm çabamız Dünyayı değiştirmeye çalışanlar Kendilerini bile tanımazlar aslında.. Gölgeler düşürür yüreğime yalnızlıklar Ağlatır hala bebekleri. Korkularına şahit aramayı bırak artık Anlat yalnızlığımızı belki duyan olur *******e seslenirken gözlerimizin rengini Karanlıklar siyah-beyaz uykumuz olur. Şahin Yenilmez
![]() |
![]() |
#4 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() Anlatamıyorum
anlatmak istediklerimi önce anlamak zorundaydım ve çok canım acıyordu yitik bir düşün ikindisine girmek üzereydim yapraklar hiç kıpırdamıyordu güneş kendisini gizlemek üzereydi. sessizliğin uğultulu bakışında görülmeye başlandı sebepsiz hayal kırıklıkları aydınlık dinlenmeye çekiliyordu ve yıldızlar o kadar parlaktı ki gözlerim ışıldıyordu düşünürken seni. anlatamıyorum işte anlatamıyorum bir türlü hikeyemi çok basit olsa da ağızdan çıkacak kelimeler kilit vurmuştu dilime sanki. çıkmıyordu bir türlü seni seviyorum sözcüğü ama o kadar derinden hissediyordum ki söyleyemesem de anlamışsındır zaten ama bazen söylenmeli ucunda ecel olsa bile söylenmeli hayatta bir kere. bir beklentidir bazen bazen ise yaşama sebebi anlıyorum şimdi herşeyi hemde herşeyden çok ben çok iyi anlıyorum artık ama anlatmak için geç kaldım galiba. Şahin Yenilmez
![]() |
![]() |
#5 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() Anlatılamaz
Hangi nota Hangi kelime anlatır ki bu sensizliği Bu gidiş bu çaresizliği... Susuyorum olmuyor Yetmiyor sessizliğim Kısık kalıyor her ayrılığa, Duvarlar soğuk ve üstüme geliyor yokluğun. Hiçbir anlatım anlamıyor ve anlatamıyor içimdeki çaresizliği Sen hissediyordun beni biliyorum Ağlama hiçbir şey için Zamanın unutturduklarındanız hepimiz, Saatine bak yarını düşün Yağmurun damlalarını Bulutun yağmuru yağmasını düşün İkimiz diye bir şey kalmadı artık Sen kendini düşün... Hangi nota Hangi kelime anlatır ki bu sensizliği Bu gidiş bu çaresizliği... Şahin Yenilmez
![]() |
![]() |
#6 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() Anlattım
Acılar sarar bazen insanın etrafını Çoğu zaman gece olunca tutamayız göz yaşlarımızı Gurur sandığımız bazen çaresizliğimiz olur Ve zaman öyle hızlı akar ki Trenle bile gitsek yetişemeyiz. Ağır duygular kaplar bazen havayı Oksijen yerine Sevgi tüketiyoruz sürekli Her teneffüs edişimizde Yine en başa dönüyoruz. Bir hayat merdiveni koymuşlar önümüze Çıkın diyorlar Biter mi bu basamaklar diye kimse sormuyor. Cesaret duygumuzu da yavaş yavaş yitiriyoruz Aslında her şeyden korkmaya başladık Bazen gece uyandığım zaman Karanlık korkutuyor beni Belki karanlık değil ama Gizli saklı yapılan şeyler Karanlıkta yapılan işkenceler geliyor aklıma. Hayatı anlamaya başladıkça yalanlar çıkmaya başlar karşımıza İşte o zaman gerçekten hayatı anlarız Öyle bir şeydir ki Kimin doğru kimin yalan söylediğini anlayamazsın çoğu zaman Sonra sende başlarsın Ve bir bütün olursun artık hayatla. Yaşamak kolay değildir Yaşamak en büyük düşmanına Kendine karşı direnmektir Kolay olan pes etmektir. Şahin Yenilmez
![]() |
![]() |
#7 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() Anlayamadığım Bir Hikaye
Sonunu hiç getiremediğim bir hikaye bu anlattıklarım Yaşanmayı bekleyen yalanlarla dolu Neden yalan olduğu bilinmeyen Ve bir gökyüzü gibi hep maviyi umut eden. Sonunu hiç getiremediğim bir hikaye bu anlattıklarım Vitrinlerde duran küçük biblolar gibi Hediyelik eşya dükkanlarında sahibini bekleyen Ve geriye kalan yıllarını nerede geçireceğini merak eden. Ne başı nede sonu belli bu hikayenin Umudun peşinden koşmak isterdim Sıradan yaşamak isterdim hep, Mesela, Gökyüzünü başka bir mavi gördüm Denizleri dünyalar dolusu kucakladım Ve dalga seslerini bana yapılmış bir beste gibi dinledim Ama hiç birisi öyle değildi, Ne dalga sesleri bana yapılmış bir besteydi Ne gökyüzü başka bir maviydi Nede denizleri kucaklayabildim. Şu an zamanın hiçbir yerindeyim Bana göre zaman, ne zaman mutlu olursan o zaman zaman oluyordu Ama hiç olmadı Ve sürekli bir şekilde bana inat edercesine durmadan akıp gitti. Nedense artık buğulu şarkılar, şiirler ve sevgiler hiçbir anlam ifade etmiyor bana Anlayamam tabi Ben hiç saat 08:30 trenini kaçırıp sevgilimle randevuma geç kalmadım ki. Bana göre özlem ve sevgidir insanı insan yapan Özlemesini bileceksin aslında Çocuk gibi ama ağlamadan yada gözlerinle değil de yüreğinle ağlayarak Ve sahilden geçen gemileri izleyeceksin ve mendil sallayacaksın Gözyaşlarının biriktiği o mendili. Sevmesini de bileceksin Belki belli etmeyebilirsin unutma sevgiyi önce kendi yüreğinde hissedeceksin Eğer seviyorsan daha çok, daha çok seveceksin Ve bazen gecenin alacakaranlığında gidip deniz kenarına martılara haykıracaksın. Aslında dünyada her şey sevgi içindir Düşünsene; Aklının alamayacağı kadar büyük olabilir sevgi, kalbine sığdırabilmen önemli olan. Sonunu hiç getiremediğim bir hikaye bu anlattıklarım Hatıralarla dolu olan O lisenin son günleri birbirimizin gömleklerini imzalayan ve yıllarca küçücük bir tebessüme hasret kalan arkadaşlıklar ve daha niceleri Yada eski aşklardan kalma paramparça kırılan bir kalp o mektuplara sığdırılmaya çalışılan. Sonunu hiç bilmediğim bir hikayeydi bu anlattıklarım Sorularla dolu olan Ama cevabı bir türlü bulunamayan Aynı bir batık gemi gibi Umarım bu ve bunun gibi yüzlerce batık bir gün aydınlığa ulaşır ve soruların cevapları teker teker bulunur... Sevgiyle Kalın... Şahin Yenilmez
![]() |
![]() |
#8 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() Arabesk Sevdalar
Arabesk sevdalar yaşardık Tarihini hatırlayamadığım zamanlarda Kurumuş gül kokusu vardı hepsinde Bazı aşklar bir demet güle tav olma yolundaydı Bazıları ise gülün kurumasını bile beklemiyordu. Alışılmadık yalnız zamanlar yaşamaya başladık sonra Uzatılan el yalnız kaldığında Muhabbete dalardık arkadaşlarla efkar sofralarında Bütün acılar meze tadında serilirdi ortaya Ve hiç beklenmedik anlarda Nara tadında oflar çekilmeye başlanırdı sırayla Hiç bitmezdi bizim bu oflarımız. Kalbimizi onaracak bir tamirci bulamadık henüz Biz deniz misali dalgalı yaşadık hayatı Parçalı bulutluydu hep gözlerimiz Ve ne zaman birisi ağlasa Yaş olur dökülürdük hepimiz damla damla. Aklımızdan çıkmadıysa da o kareler Birer kopyası vardı cüzdanımızda Kimbilir çoğu evlenmiştir belki Neyse.... Arabesk sevdalar yaşardık Tarihini hatırlayamadığım zamanlarda Şimdi....şimdisi yok ki Eskisi de yok Sonrası da olmayacak bundan sonra. Şahin Yenilmez
![]() |
![]() |
#9 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() Aşkların En Güzeli
Bir tutam mutluluk gönderiyorum yüreğine İçine tüm sevgimi koyuyorum Her şeyden arındırarak umutlarımı Kalbine yolluyorum. Bir damla yağmur yolluyorum gözlerine İçine tüm göz yaşlarımı koyuyorum Tüm umutsuzlukları alarak içinden Yarınlarına yolluyorum. Bir demet rüzgar üflüyorum saçlarına İçine tüm nefesimi koyuyorum Bütün kötülükleri alarak içinden Sevda bahçelerine gönderiyorum. Bir parça şarkı fısıldıyorum kulaklarına İçine tüm aşk melodilerini koyuyorum Temizleyerek içinden tüm ayrılıkları Aşkların en güzeline yolluyorum. Yağmurlar yalnızlığında arkadaşın olsun Rüzgarlar saçlarını okşasın ağladığın zaman Şarkılar en güzel anlarına tanıklık etsin, Mutlu bir gelecek bekliyor seni Bütün mutlulukları hak ediyorsun çünkü, Çünkü sen aşkların en güzelisin. Şahin Yenilmez
![]() |
![]() |
#10 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() Ayak İzlerin Var
Yağmur yağıyor Ve suspus olmuş sokaklarda Senin ayak izlerin var Yollar benim artık Ne arayanım ne soranım var Gecenin alaca karanlığında Yolların simsiyah asfaltında Hala ayak izlerin var Ağaçlar yapraklarını döküyor Mevsim artık sonbahar Yağmura mı kandın Yoksa yılın sonbaharına mı Senide mi aldılar göç eden kuşlar Yoksa yarınlarını mı özledin Beklemeden koştun sanki uçar adımla Yağmur yağıyor Ve suspus olmuş sokaklarda Senin ayak izlerin var Ve gecenin karanlığında Bir tek benim arkandan ağlayan. Şahin Yenilmez
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|