![]() |
![]() |
#21 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2007
Teşekkür Etme: 133 Thanked 123 Times in 109 Posts
Üye No: 43633
İtibar Gücü: 2288
Rep Puanı : 10207
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Modern Robinson Crusoe
Kaç bahar geçti Limanlar arasında mekik dokuyan gemiler gibi biri gidip bir diğeri gelmekte yılların Hasret yüklü bir gemiyle sanki okyanus aşırı bir sefere çıkmış gibiyim Bitmek bilmiyor bir türlü sana doğru olan yolculuğum Ipıssız ve yalnızım Kuş uçmaz kervan geçmez bir adada mahsur kalmış Robinson Crusoe misâli Bilmeyeniniz var mıdır bu öyküyü acaba içinizde hiç? Cuma'yı da tanırsınız hani şu Robinson'un ehlileştirdiği yerli Ona on yıl boyunca ıssız bir adada eşlik eden roman karakteri Benim yanımda ise pazartesiler,salılar çarşambalar,perşembeler var yalnızlıklarıma kol kanat geren Cumartesiler pazarlar var özlemlerime yeni özlemler ekleyen Issız bir adada yaşayan Modern bir Robinson Crusoe' yum ben sahile aşk gemisinin yanaşmasını hasretle bekleyen Bekleyen, bekleyen, ama hep bekleyen (28 Eylül 2006/ İstanbul) |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Dönerde Bir Gün
Seyahat eylersin uzak yerlere Gezmek istersin de il bulamazsın Nicedir dostları ihmal edersin Vermek istersin de gül bulamazsın Elinde kurur da vermezsin gülü Esirgersin bizden bir tatlı dili Sana uzatılan bu yaran eli Tutmak istersin de el bulamazsın Ağlamak da var bil, gülüşler gibi Aşarım sandığın yokuşlar gibi Göç eylersin birgün son kuşlar gibi Konmak istersin de dal bulamazsın Söz verdin, gelmedin neyleyim seni Gönlümde ben nasıl eyleyim seni İçimde sitem var, söyleyim seni Dönmek istersin de yol bulamazsın Kurtlar bürünüp de kuzu postuna Oyunlar oynarmış güzel dostuna Şaşkın ördek gibi hötün üstüne Dalmak istersin de göl bulamazsın Serdari neylesin, atsın mı seni Pazarda bir pula satsın mı seni Yoksa “çoban” gibi gütsün mü seni Dönersin, ocakta kül bulamazsın... |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Uzaktan Geldim
Uzaktan geldim yorgunum inan, Sensiz gecmiyor artik bu zaman Kendimi yalniz hissettigim an Elimi tutacak ellerin var mi? Birkac tatli bakısın yuregımı ısıtan Ne güzelsın gunes gıbı parlayan Yilda birkez de olsa hatirimi soran Nasilsin? diyecek dillerin onu yazan ellerın olmassa Karar vermek zor olsa nasil birisin? Cogu zaman bir melek Bazen o kadar da gunes gıbısın Emin degilim, sen benım degılsın bazen cok yakinsin ve bazen uzak Su baksısınıi,nazlı tavrini bana bırak Basini kaldir, etrafina bir bak Seni benden seven dostlarin var mi? Anlatmak imkansiz seni bir siirle Yetersiz kaliyor kelime ve cümle Vakit tamamlanip gitmem gerektiginde Benim icin dökecek gözyasin var mi |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk
Daha serindir belki! Bir meşe ağacının gölgesi, Koca yaşlı bir çınardan, O hiç fark edilmez.. Hayat ne kadar uzun yaşansa da, kısa gelir insana. Nedense, ondan hiç vazgeçilmez.. Düşmanlar büyük suç işler, affedilir de, O güzelim dostlar, küçücük suçlarla affedilmez. Kaptanlar çok iyi bilirler, Geçmiş ne kadar su alırsa alsın, asla terk edilmez. Aşk öyle acımasızdır ki, çok acı yaşatır ama, O hiçbir zaman hapsedilmez... |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Ayrılık Yakın
Zamanı sayar oldum artık, Geçsin mi, geçmesin mi, kararsızım... Yaşarken zorlanıyorum artık, Çünkü hep tıkanıyor, bir yerlerde... Sana kavuşmak istiyorum artık, Ama zaman geçtikçe, yaklaşıyor ayrılık... Hayâl kuramıyorum artık, Acıya boğuyor çünkü, her seferinde... Ve buluşturmak istiyorum kalplerimizi, Henüz çok yakınken... |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Bu Sensizliği Biter mi
Yağmur yağıyor şehre durmadan Akıtıyor tüm acısını kalp Geceyle bırakıp gözlerini Terk etmeli şehri Ruhum kanadı kırık bir kartal Kalbim içinde senin olduğun bir organ Belki de senin yüzünden kuduz bir köpek Sen her hücremde çekirdeksin Anlamak akla ziyan birazda günah sanki Saçların mı cennet kokuyor yoksa cennet mi saçların Aşkın bende noktasız şiir bitmeyen tükenmeyen Sayfasının bir tarafı yırtık bir tarafı yanık Aşkın bende idam haberi bazen ise bahar müjdecisi Ay secde etmiş gözlerine başlamış serenada Rüzgâr coşmuş saçlarının darında İçimin ötesinde bir yerde şimdi aşk rüzgârları Yırtıyor gözlerin kalbimin sonsuz demir parmaklıklarını İsyan mı içimdeki yoksa feveran mi? Anlamak zor Sen marka bir ipte asılı kalsa Kirpiklerinde bağlı olup gözlerine aksa Kalbini kalbine mühürleyip kendine bağlasa Bu sensizliği biter mi sana âşık Emre’nin |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Sen Diye Gülü Kokladım
Görünmez sıra dağların ardı arkası Sevdam var uzaklarda, canımın yarısı Hasretten olsa gerek, çok ağladım Hergün senin yerine gülü kokladım. Baharda heryer güzel herşey tatlı Özlemin içimde mıh gibi çakılı Ben, bendeki depremi durduramadım Her gün senin yerine gülü kokladım |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4229
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
|
![]() güsel şiirler konu için tşkrlerr
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
ÇaKaL Üye
Teşekkür Etme: 102 Thanked 34 Times in 25 Posts
Üye No: 44250
İtibar Gücü: 1715
Rep Puanı : 12977
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Bayan
|
![]() konu için tşk
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Yeni Üye
Teşekkür Etme: 38 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 44303
İtibar Gücü: 1312