![]() |
![]() |
#1 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2007
Teşekkür Etme: 133 Thanked 123 Times in 109 Posts
Üye No: 43633
İtibar Gücü: 2287
Rep Puanı : 10207
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Adın Senin
Saçlarına can veren yıldızlar nerde gülüm Hangi ferman dokundu bakışlarına senin Belki sahrada değil, şimdi göklerde gülüm Taşıyor bulutları gözlerinde, nazenin Senin her kirpiğinde bir dervişin ahı var Muhteris aynaların eskidiği yerdesin Yüzünde en çaresiz devlerin günahı var Zamanı sonsuzluğa bağlayan mahşerdesin Divan-ı harbe giden yiğitlerin ardında Kanayan kitaplara gül götüren yağmurum Hüznü bir tabut gibi buluyorum derdinde Senin toprağın için çırpınıp ağlıyorum Memnu bir zerrin kadar edalı ve soylusun Gamzelerinde nazlı kıvılcımlar gizlenir Bağbozumunda bile yediveren boylusun Gün olur ki, kalbinde gözlerin filizlenir Bu sevda dayanılmaz bir ağıttır zülfünde Rüzgarın her busesi içimde kurşun olur Yıldız kayar, ay susar geceye güldüğünde Dağda çiğdem solarken çölde ceylan vurulur Ben bu yol ayrımında sensiz olsam ne çıkar Kahra göçen kuşların kanatlarında kaldın Ölümün gözyaşları bir gün hicranı yıkar Tarihe bir sır gibi düşer senin de adın |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Unutamadığımsın
Sen unutmuştun beni Bende seni unutabilir miyim diye Dün sabah mezarlar kazdım sevdama Nehirler aradım sensiz akan onca gözyaşıma Mezarlar kazdıkça sevdama Nehirlere aradıkça gözyaşıma Daha çok sevdim seni Ve anladım ki ; aşkıma mezar kazılsa da Sen benim unutamadığımsın.. Sen unutmuştun beni Bende seni unutabilir miyim diye Dün gece ayrılığının zehirini içirdim dudaklarıma Karanlığın yağlı ipini geçirdim boynuma İçtikçe ayrılığının zehirini Hissettikçe ölümün ipini Daha çok sevdim seni Ve anladım ki ; ölümler sunulsa da Sen benim unutamadığımsın.. Sen unutmuştun beni Bende seni unutabilir miyim diye Acımasızca hançerleri sapladım yüreğime Pusular kurup aç kurtları saldım gözlerime Hançerleri sapladıkça Kurtlara yem oldukça Daha çok sevdim seni Ve anladım ki ; pusular kurulsa da Sen benim unutamadığımsın.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Başka Bir Başka
Başka bir mevsimi bekliyorum Senin olmadığın, Saçlarımın rüzgârında dağılmadığı, Güneşinin yüzümü aydınlatmadığı. Başka bir günü bekliyorum, Senin olmadığın, Akşamında seni beklemediğim Sabahında sensiz uyanmadığım. Başka bir seni bekliyorum Benim âşık olmadığım Gözlerinde boğulmadığım Dudaklarında ölümümün olmadığı. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Hükümsüz
Benliğimi kaybettim ey dostlar Görenler görmeyenler,duyanlar duymayanlar, Hey insanlar benliğimi kaybettim Artık bana sormayın sen kimsin diye, seslenmeyin bana ismimle. çağırmayın beni eğlencelere *******e gidiyorum dostlar karanlığa benliğimi kaybettim,hükümsüzdür. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Özüm
Gökte yıldız dizim dizim Meleklere olmaz sözüm İki gözüm kan ağlarken Dostluklara vardır lüzum Hasta olsam ilaç kalmaz Kimse hatırımı sormaz Gökte yıldız bu gün kaymaz Deniz dağlarda duramaz Talan olan vatanımda Deniz dağın yutağında Yurdum borcun batağında Yılan girmiş yatağımda Ama olmuş görmez gözüm Ankara’ya yoktur lüzum Ağlama sen canım özüm Yaşayanlar bulur çözüm Sisle bulut durmaz gezer Gök kubbeye değdi nazar Osman durmaz şiir yazar Tehlikeyi dünden sezer |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Bir nefes düş gibi
Bazı duygular vardır anlatılamaz, anlaşılır sadece. Sevenin sevdiğini bilmesi kadar, sevilen de anlar sevildiğini. Sevgi her zaman belirli kelimelerle söylenmez. Çoğu defa bir bakış yeter de artar bile... Yeryüzünde hiçbir kuvvet insanoğlunu sevme hakkından alıkoyamaz. Sevmek çoğu zaman var olmaktır. Sonunda bizi yok olmaya götürse bile. Ben şimdi varım ve seni sevmek hakkımı kullanıyorum. Sen bile buna karşı koyamazsın. Sana gelinceye kadar sonu gelmez bir arayıştı sevgilerim. Bir zaman başkalarında aradım seni, başka yüzlerde, başka ellerde aradım. Aldandım, fakat birgün seni bulmak ümidini kaybetmedim. Nasıl olsa gelecektin birgün. Ve işte geldin de! Bana tatmadığım hüzünleri tattırmaya, bilmediğim kederleri öğretmeye geldin. Acıdan yana ne kalmışsa yaşamadığım hepsini bir bir sen yaşatacaksın bana. Birgün yaşamanın gereksizliğini de senden öğreneceğim. Bu selin akışını hiçbirşey duduramaz artık. Ummadığım ve ummadığın bir anda çıktın karşıma. Coşkun ırmaklar gibi, amansız seller gibi geldin, mutlaka yıkarak ve benden birçok şeyleri beraberinde sürükleyerek gideceksin. İşte o zaman yoklukların en dayanılmazı ile karşı karşıya kalacağım. Ergeç gideceksin; beni anlayamadan, beni sevemeden gideceksin. Yalnız bir iç kırıklığı kalacak senden, tesellisiz bir hüzün kalacak. Yıllardır aradığım sendin ama sen gittikten sonra başkasını aramayacağım. Gelmeyecek bile olsan, ömrümün sonuna kadar arardım seni Ama geldin bir kere; ister bilerek gelmiş ol, ister bilmeden... Geldin ya! Şimdi herşey güzel seninle. Yürümenin, konuşmanın, nefes almanın bir başka anlamı var artık. Sen varsın ya, herşey bambaşka gözlerimde... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Gece Kondu Ve Hülya
Her gece başımı koyduğum yastık O her zaman benim sır arkadaşım Uyku uyuyamam hayallerle karışık Her gece umutlar yol arkadaşım Varoşlar mahallem evim kondular Karşımda lüks hayat apartmanlar Sokaklara akan lavum lar kokular Her gece rüyalar başka dünyalar. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Gidiyorum Artık
Geldiğim gibi gidiyorum sessizce hayatından. Suçlusu ne sen ne de bu yalan dünya. Her şeyin tek suçlusu benim. Son kez senden af diliyorum gözbebeklerimdeki gözyaşlarımla.. Ve giderken kalbin kalbin bahar esintisi kadar sevgi dolu olsun.. Gözlerin ise geceyi aydınlatan yıldızlardan birisi olsun Seni severken gidiyorum. Ben gitsem de ağladığında ıslak gözyaşlarındayım. Güldüğünde ise tatlı gülüşlerinde olacağım.. Seni özleyerek gidiyorum. Hakkını helal et bitanem. Sunu bil ki; Cehennemde sadece günahlarım içi yanmayacağım... Senin sevgine hasretle yanıp tutuşacağım. Gözyaşlarımda gidiyorum artık. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Yalnızım
Gökyüzü ne kadar masum ve sessiz senin yokluğuna benimse yalnızlığıma inat Dün gece seni aradım ıslak kaldırımların üstünde kör lambaların altında el açtım Allah'a gözlerim yaşlı dualar ettim ondan seni seni ve seni bir tanem binlerce kez istedim ama olmadı nasip değilmiş seninle sensizliği öğrendim sayende nasıl mi sensiz kaldığım her gün ömrümden ömür canımdan can vererek göz yaşlarımla kalbimi ve gönlümü ve sana sana vefasız olan sevgimi aşkımı taptaze içimde göz yaşlarımla besleyeyim sevmek ve sevilmek ne kadar güzeldi seninle be gülüm |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Sen; dört işlemim
Sen ; Uykumda bölenim, Kalbimde çarpanım, Yaşamımda artı anlam, Mutluluğumda eksilmeyenimsin |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|