![]() |
![]() |
#341 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ne Olur Sevgini Söyleme Bana
Ne olur sevgini söyleme bana İnanırım sana, sevebilirim Gamzenle birlikte şu gülmen var ya Dudağından öpüp ölebilirim Bana servilerden sakın bahsetme Rüzgârın olarak esebilirim Boyayıp tırnağı uzatma öyle Her gece bir milim kesebilirim Saçlarını açıp tekrar bağlama Yorganım diyerek sarabilirim Ne olur bir daha girme rüyama 'Çağırıyor' diye yorabilirim. Ne kadar tatlısın ne kadar güzel Başında tacın yok, koyabilirim Göndersen ne olur saçından bir tel Gönlüme taç yapıp koyabilirim. Ne olur sevgini söyleme bana Yıkarak surları sevebilirim Acı katma n’olur acılarıma Izdırap çekerek ölebilirim. Turgut Uzdu |
![]() |
![]() |
![]() |
#342 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ne Olurdu
Bir defa dokunsaydım eline Bir defa gözüne baksaydım Ne olurdu İzin verseydin Kan olup damarlarında ben aksaydım. Bir defa baksaydım yüzüne Gözlerin olsaydım Hep seni görseydim aynalarda Saçların olup Omuzlarında ben savrulsaydım. Ne olurdu Kulakların olsaydım Sen her konuştukça Yanımdaymış gibi seni Hep seni duysaydım. Uzaklarda sanma kendini Çok yakındasın İnan çok yakındasın Şu göğsüm var ya Orada, tam altındasın. Sabahlara kadar seni duyayım diyorum Berrak dereler gibisin ama duyulmuyorsun Çıkarıp alayım diyorum avuçlarıma Ama çıkmıyorsun Çıkamıyorsun. Bir zulüm yatak yorgan ikilisi Eli sopalı gardiyan yastığım Bir bilsen İçimdeki sana nasıl Ama nasıl aşığım. Ne olurdu hayal olmasaydın Dursaydın bir el uzatımı yerde Saçlarını koklayabilseydim Biraz çekinerek yaklaşıp Ne olurdu yüzüne dokunabilseydim … Turgut Uzdu |
![]() |
![]() |
![]() |
#343 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ne Yanındayım Ne Yanımdasın
Ah. Ah Gülümseyip gözlerin hüznü unutsa Ben hayran, ışıklarında kaybolsam Şu kararmış bulutlara binip Sımsıcak yüreğinin, sımsıcak yüreğinin Tam ortasında olsam. Bulutlar gitse gözlerinden, günlük güneşlik olsa her yan Ben seninle baş başa kalsam, Şu yalnız, şu karanlık *******in gibi Sadece, Sadece sana sarılsam. Hep hayali var söyleyemediklerimin Hep kelepçeli suskunluktaki duyguya Maviler maviye bulanmış, karalar kara Nedense hep borçlu kalırım Seni buluşturacak bir gecelik uykuya.. Ama yoksun, ne yanındayım, ne yanımdasın Yangınlarıma bir yudum su olsaydın Bütün kırıntılarımı toplayıp Çağırsaydın da sokaklara serpilmişliğimi Seni seven, seni çok seven bir adam yapsaydın. Ne çare kader İki kıtanın birer ucunda sahili gözetlemekteyiz Belki dalgalar getirir, belki rüzgâr Bile bile lades denir mi hiç, dedik Bak, iki ucu kopuk bir ipi çekmekteyiz. Turgut Uzdu |
![]() |
![]() |
![]() |
#344 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Nefis
İçimde bir sırsın, Dışımda sis, Acılarınla bile olsa Bir tanem, İnan seni sevmek çok nefis. Ayrılığın bir başka Vuslatın başka bir his Ben hepsini tadıyorum Bir tanem, İnan seni sevmek çok nefis. Ben sana kötü söz demem Terin bile bana mis Kaşlarını çatarak baksan bile Bir tanem, İnan seni sevmek çok nefis. Bırakmaz kızsam da İçimde bıraktığın polis İnat etme, vazgeçemem senden Bir tanem, İnan seni sevmek çok nefis. Turgut Uzdu |
![]() |
![]() |
![]() |
#345 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Nereden Nereye
Bir gün beni görmesen Çıldırırdın, delirirdin Özledim Dayanamıyorum desem Hiç durmaz bilirim gelirdin. Tutardın ellerimden Saçlarımı okşardın İlk defa görüyormuş gibi Odamı süzerdin karanlığı hapsetmiş gözlerinle Uzun uzun gözlerime bakardın. Son deminde zamanımın Sendin bana en güzel hediye Bazen pencereden gelirdin Üzülmeyeyim diye Hep gülümserdin. Gidişinle dünya dönmeye başladı Her kesin bakışları sarhoş Her taraf gözlerle dolmuş kara, mavi, yeşil Garip Hepsinin içi bomboş. Nereden nereye geldik Her zaman senin gözlerin kuruydu, benimki ıslaktı Ben üzgündüm, sen neşeli Hatırlarsan eğer hep benim yüreğim, Senin ellerin sıcaktı. Nereden nereye geldik, ne bir renk kaldı Ne bir gölge gözlerindeki ışıktan Bir sarmaşık gibiydik Ne yazık, ne yazık ki Sarmaşık ayrıldı sarmaşıktan. Turgut Uzdu |
![]() |
![]() |
![]() |
#346 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Neredesin
Boyuna hasret, yüzüne hasret Bir beden bıraktın, söyle nerdesin? Gülümset birazcık merhamet eyle Boş ver başkasını Bırak sevdalısı güldürdü desin. Gülüşüne hasret, gelişine hasret Bir çift göz bıraktın, söyle nerdesin? Al götür ikisini de, merhamet eyle Boş ver başkasını Bırak sevdalısı götürdü desin. Saçına hasret, kokuna hasret Okşamayı unutmuş el bıraktın, söyle nerdesin? Gel söndür tarifsiz şu alevi Boş ver başkasını Bırak sevdalısı söndürdü desin. Sesine hasret, sözüne hasret Bir yürek bıraktın, söyle nerdesin? Gel sustur şu feryatlarını Boş ver başkasını Bırak sevdalısı öldürdü desin. Turgut Uzdu |
![]() |
![]() |
![]() |
#347 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Neye Yarar
Bülbül olmayınca Güller neye yarar Güller olmayınca Bülbül neye yarar Sevdan olmayınca Gülüp bakmayınca Sen koklanmayınca Nefes neye yarar. Ağlatırsa hasret Olmayınca vuslat Tütüyorsa kasvet Sevmek neye yarar. Yürek sensiz ise Gülmek bensiz ise Beden kefensizse Ölmek neye yarar. Turgut Uzdu |
![]() |
![]() |
![]() |
#348 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Neyimiz Kaldı
Her insan ölecek bilirim bir gün Mezara koyacak neyimiz kaldı Gelinlik kız gibi yapacak düğün Rötara koyacak neyimiz kaldı Dedim ki yaşadık şu kadar yıldır Koşup oynuyorduk ya bir kaç bıldır Günahlar dikendir, sevaplar baldır Kantara koyacak neyimiz kaldı Daha dün çocuktum bugün ihtiyar Göremedim, bilmem kimler bahtiyar Bazen dost ağladı bazen de ağyar Kulvara koyacak neyimiz kaldı Bir bir tükenince mevcutlarımız Nedense çok uzar sükûtlarımız Hep yüreğimizde umutlarımız Miktara koyacak neyimiz kaldı Garipçe yaşanmış koca bir ömür Karar verilmiştir, basılmış mühür Zamanı gelince biter tahassür İmara koyacak neyimiz kaldı. Turgut Uzdu |
![]() |
![]() |
![]() |
#349 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Neyleyim
Bıktım sabahı hüzünle karşılayan Nefesin olmayan *******den Bıktım artık Bir türlü sen olup doğamayan Sevimsiz güneşlerden. Neyleyim dudakların yoksa gülün rengini Umurumda değil boyuna benzeyen serviler Cehennemi yaşayan yüreğimde Yüreğin yoksa neyleyim Yananı söndürür mü esintiler. Gözlerin gibi berrak değil ırmaklar Kulağımı tırmalıyor derelerin türküsü Giden zamanın ardında hep umutsuzluk izi var Karanlıkları gözlerine benzese ne olur Sensiz her gece öncekinin döküntüsü. Saçlarını suyuyla yıkadığın Papatyalar yokluğunda fal mı bakar Hadi baktı diyelim Hadi seviyor çıktı diyelim Değişecek mi yokluğundaki yokluklar? Aşkımdın, bir tanemdin, canımdın Varlığını neyleyim Yanımda olmadıktan, elini tutmadıktan sonra Sen olmayınca Aşkı neyleyim, taneyi neyleyim, canı neyleyim. Git, uzaklaş bu yolcudan Sen mutluluğu bul, ben saadeti neyleyim Zaman hep güller sersin yoluna Sensiz yaşayacaksam eğer Neyleyim sensizliği, sensiz yaşamayı neyleyim.. Turgut Uzdu |
![]() |
![]() |
![]() |
#350 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Niye
El ele tutuşmak varken Söylesene güzelim, ayrılmak niye? Böyle zulüm yapılır mı sevene? Madem gidiyorsun Gözünde mendilin işi ne? Yürek yüreğe oturmak varken Kalpleri ayırmak niye? Bir yol vardı sevgiyle süslü, Söylesene Yolları ayırmak niye? Göz göze bakışmak varken Küsmek, darılmak niye? Bir ömrü gülerek yaşamak dururken Bir koca yalnızlığa Bilerek sarılmak niye? Anlamak mümkün değil seni, Anlaşılmak varken, anlaşılmamak niye? Ben burada dururken, Gönlüm burada dururken Bir bilsem sarılmamak niye? Bekleyen biri var burada Ne olur artık söyle, gelmemek niye? Hasretinde hayalini böyle seven birine, Koşa koşa gelip de Bir bilebilsem kendini sevdirmemek niye? Turgut Uzdu |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|