![]() |
![]() |
#31 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57916
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aşkın Sefaleti
Başkalaşır sevişmek gözlerde Hiç söylenmemiş bir şarkı Yazılmamış bir şiire dönüşür Satarken onuru çaresizliğe... Gün gelmez ki gecenin ardından Gece geceye evrilmez mi? Ayrılık güncesine düşülen notlar Kalır hatıraların buğusunda Cevapsız sorular yığılır eskimeyen sayfalara... Yeni değil bu şiir Her dize aynı Hep ayrılık Hep ihanet Hep aşkın suçları! ! ! Ve yeni değiliz hiç birimiz Her sevgili eski Hep yalan Hep riya Hep aşkın sefaleti! ! ! Kullanılmamış bir an gelir Eskiyen sözlerin ışığında Tüketilmemiş bir külfet Bir rezalet Ölü bir düş kokusu sarar Pusunu paslı sevdaların Kırılan umutlar kırık cam parçalarında... Her şey hiçbir yerde Her yerde hiçbir şey Hiç olmak istemek Ya da hiç olmamak Ya da kabullenmek her şeyi Susuz çocuk dudağında... Sessiz bir ıslık Derinlerinde hasetsizliğin Eski zaman seyrinde tasasız Tedirginliğinde yüklü bir bulutun... Bütün sevinçler parçalı Koparılmış kelebek kanadında Kemikleşmiş yürek nasırları Ve hüzün çırılçıplak İsyan Anadan üryan Dağınık gülüşler delik ceplerde Düşer yırtık sokaklara Renksiz bakışlar kalır bir de Bir de çiğ imgeler Felce uğramış kaçamak tünellerinde Sormayın bana aşkı Dilek tutar gibi tutmayın ellerimden Dikmeyin yüreğimin söküklerini Gözyaşlarınızı gözlerime dökmeyin Aşk dürüst bir yalan Hep vardı Ve hiç olmadı Sormayın bana aşkı İçimizden düşen yapraklar bu dizeler Çiğnenip geçilen Her harfi iplikleri sökülmüş birer mumya Ekşimiş birer ceset her adım başı Her adım başı çiğ çiğ yenilen Her bakış bir ölüm Ve her ölüm kendine biraz Her soluk çığırtkan bir serzeniş Açlıklara susamış Susuzluğa acıkmış Nevrozlu Paranoyak Gizlenmiş bunalımlardan kaçamak... Donuklaşır hayatın çengelinde İlkesiz, merhametsiz sevişler İtirazsız bir uysallık sarar Sunaklara sığınan adanmış yürekleri Her yürekte solar Her çırpınış… Duvarlarda delirgen bakışlarım Nefretim kutsal bir günah Bu melankolik bataklıkta Sebil olurken sahipsiz kahrım Küfürlerin zevkinde kalırım… Sızılarım sahipsiz bedenimde Ruhumun gömütünde Hep aşkın sefaleti... Dilimde mızmız bir şarkı Mırıldandığım notalar Hep aşkın suçları... |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ateşzebân
Ateşgûn günler içindeki ömrün Ateşzen buğularında kalırım Aşkbazî yalancılar arasında Ateşzebân sözlü şiir yazarım |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Avuntusuz
Bilinmeze akan yıldızların seyrinde Tutarsız umutlar Yakan geceyi geceden esen rüzgar Güne düşen çığlık gölgede Ne gün düşer geceye Ne gecenin aklı günde Silik yazılarla dolu hatıra defterleri Kararsız bir direncin unutulmuşluğu Ve yalınlığı yalnızlığın Ve susamışlığı aşkın temiz yüreklere Ağlayan çocuk avuntusuz Korkusuz titrek boşluklar Yine kırık Yine bozuk... |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ay Işığı Altında
Bir şiir yaz dedin Depremlerin uğultusundayken yüreğim Ay ışığı gecenin ortasında Nispet masalların uzaklığına Sevda yangın olur ıssızlıkta Dizelerin esaretine düşerim Esir, sevdalı, mutlu Gece benim Ay benim Düş benim... Ay ışığı gecenin ortasında... |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ay Işığında
Sevdamı yazarım ay ışığında Gözümde bulut bulut özlemler Rüzgârsız gecenin kollarındayım Gidip gelmelerde aklım İçimde durmayan med-cezir Kim bilir Durulur gün gelir Tümden yıkıldığında ruhumdaki harabe şehir Emanet bu şiir bu deftere Yazdığım gecem Yalnızlığım Hangi kıştayım Hangi yazda İç içe iklimlerim Bir Sibirya'dayım bir Sahra'da Farklı hayâllerim Aynı coğrafyada Duman olsam tütemem Gitsem geri gelemem Acıyı hüzünle avuturum Aldatamam kendimi, bunu bilirim Varamam ateşe Suya eremem Bugünü tükettim, yarını sezemem... |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aydınlığın Elleri
Ay güneşi kıskandırdı bir akşam Yurdu yürek olunca kardeşliğin... Limanını yitirdi sahipsiz umarsızlıklar İnce bir sızı bıraktı göklerde Ne yana baksak maviydi... Ardında bir gülüş kaldı bulutun Yüzünde tebessümlerin en görkemlisi Lezzetini aldık çıkarsız dostluğun Artık düşümüz aydınlığın elleriydi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ayrım
Ayrımında kalır acı kederin Sevdaya düşkün gecenin zifiri Kinsiz bir korku salar bulut ardına Gün, şafağa hasret... Dökülür sırı eskiyen umutların Akar zaman avuçlarımdan Kırık dökük dualarda çare Hüzün yumaklanır belleğime Esaretin ıssız dehlizindeyim Denizinde suskun teslimiyetin... Uyanır ecel sensizlik vakti Düşüm uykularda hâlâ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Başka
Yarın gök başka olacak Deniz başka Dağ başka... Ve yürek atmayacak Artık Aşka... |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bazen
En umulmadık zamanda En şaşılacak yerde gelirsin bazen Bazen de yitip gidersin Kaybedilmiş bir hüzün gibi Bazen gerçek olursun Bazen zavallı bir boşluk Ne sırrın var saklanacak Derdin ne paylaşılmayan Nedir kudretin beni böyle titreten Hayâlinin huzurunda bile Nesin? ! . En somut sevdamsın Sevdamın ayrımındasın Ve bir o kadar imkânsız, Ulaşılmaz mısın? Bazen yeniden özlüyorum seni Yeniden istiyorum... En yalnız *******imde En deli düşlerimden esirgesen de gülüşünü Gözlerimi süzüşünü Gözlerimde süzülüşünü Tenimi ayrıştırsan da hücrelerimden Günümü gece, Gecemi zifir de yapsan En şımarık En doyumsuz En arsız En acımasız ve en silik tahayyül de olsan Ama güneşin saçlarında Ama yıldızların kucağında Ama ayın kollarında... Sana yazılmış şiirler Saçlarına dokunamaz ki Tutamaz ki ellerini... Girdaba düştüğünü zannedersin Girdap sensin Anlamazsın! .. Yaşamadım dersin Belki yaşamadın Yaşatmazsın Bilmezsin Kendi uçurumunun kıyısında Hep kendini ararsın... Bazen yeniden seviyorum seni Yeniden sevmiyorum Bazen... |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bende Kalan
Bende kalan bir akşam sızısı Bir gece karanlığı hece hece Yürek burkan feryatlar kulaklarımda Göz yaşlarıyla ıslanmış bir avuç Parmaklarımın her boğumunda isyan... Geri dönüşsüz yolculuklarda umudum Hücrelerim kıyılmış parça parça Titrek buğulara karışmış nefesim Kırılgan seslenişlerde kalır sükût Geceyle biten geceyle başlayan... |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|