![]() |
![]() |
#31 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57913
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Haykırış
Nedir seni engelleyen durduran Öfkene mi kızdın bana mı kızdın Gül bülbüle kızar mı söyle Bülbül olmasa gün anlamı ne Göçmen kuşlar döndü yuvalarına Kara kış bitti bak bahar geldi Şimdi desem ki baştan yeniden Yollar uzanmasın bitsin bu hasret Geç mi kaldık yoksa gül bahçesine Ne şafaklar söktü kara *******e Yüreğimde başladı fırtınalar Bülbülün tek dileği gülü kurumasın Abdullah Gültekin |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Hicran Eyle
Senin o masum duruşun Varya beni mahzun eder Kalb kalbe karşıdır derler Gelde beni hicran eyle Gönül telimden çaldılar Şu kalbimi ud sandılar Dertlerden derde saldılar Gelde beni hicran eyle Gülü bülbüle sorsalar Der onsuz gelmez baharlar Bitsin içimdeki kışlar Gelde beni hicran eyle Abdullah Gültekin |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İlham
Masam düzgün durmuyor kalemi kırar Yandaki küflü duvar vermiyor ilham Yüreğimdeki sesler dile gelmiyor Aklımla gönlüm anlaşamıyor Benimkisi volta atmaya benzer Canım sıkılınca yüreğim daralınca Alırım yanıma bir kağıt kalem Döke bildiğimi yazarım elbet Ağaç içtiği suyu dalına verir Rüzgar estiği an dayansın diye Bu gece ayaz titretir beni Eğer heves yoksa kır şu kalemi Abdullah Gültekin |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İsimsiz
Beyaz karlar altında isimsiz bir mezar Ne ağıt yakanı ne dua okuyanı Baş ucunda dikili yaprak dökmüş bir ağaç O kendine mi yansın dikilene mi yansın Kaç isimsiz mezar var kocaman mezarlarda Kim bilir ne umutlar beklemişsin hayattan Ne aşklar yaşamışsın ne acılar çekmişsin Her şeye evet deyip isimsiz mi kalmışsın Bir damla göz yaşı ister miydin kendine Kırmızı beyaz güller ekilsin mi bendine Senin sevdiğin varsa hatırlasın mı yine İsimsiz kalmayı sen mi seçtin kendine Abdullah Gültekin |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İstanbul
Taşın,toprağın altındı senin Uçsuz bucaksız denizlerin Kaç kişiyi yuttu; denizlerin,madenin Ne işim vardı,bilmem ki benim İstanbul… Vapurun, tramvayın, trenin Asya’yı Avrupa’ya bağlayan köPage Rankingülerin Çözülmez senin bu trafiğin Bu kadar insanı kaldıramaz,çökersin İstanbul… Güzel İstanbul’um olmuş kurtlar vadisi Medeniyetler beşiği,özgürlük abidesi Her tarafı bataklık budur Fatih Mehmet’im Bugün gidiyorum,döneceğim elbet geri Çulsuz bir garip değil,güçlüyken senin gibi İstanbul… Abdullah Gültekin |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İstanbul Kazan
Açılmayan gül’dü,Bizans’ın ellerinde Dört tarafı çevrilmiş,kafeslenmişçe sine Açtı 53’lerde kan kırmızı rengiyle Duyurdu tüm dünyaya ben,İstanbul’um diye Sığmam artık bendime,cihana haykırarak Kırdı duvarlarını,denizleri aşarak Dolduruldu boşluklar sanki; ayrı bir vatan Geliştikçe gelişti İstanbul oldu kazan Dediler ki ekmek yok,siz gidin İstanbul’a Masmavi denizleri,gök yüzünde dumanla Güneşi göremezsin Üsküdar’a varmadan Ömür yetiremezsin çünkü; İstanbul kazan Galata kulesiyle Hazerfan’a yaraşır Top kapı sarayıyla sultanlara yakışır Ucu görünmez surlar Çin seddiyle yarışır Doyurur tüm alemi çünkü; İstanbul kazan Destansı tarihinle taht kurdun gönüllerde Tanıttın Türkiye’yi dünya ülkelerine Barınamaz sende boş gezen,birde yatan Kim kepçe söyleyin çünkü; İstanbul kazan Abdullah Gültekin |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İsyan
Sensizlik kadar benlikte zor tek başıma Sabah gidip akşam dönmeyen yola Sordum damarımdaki akan boşluğa Yok,yok bir damla yağmur yağsın içime İlaç olur kanayan yüreğime Ah, ah bulut olup yağsan üstüme Gözlerime sordum geceyi hüzünle Karanlık ve uzun dedi sessizce Aklım isyan etti yeter Yeter dedi daha fazla düşünme Boşuna taşları üst üste koyarak Set yapamasın akan sonsuzluklara Abdullah Gültekin |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kabus
Gecemdeydin yine ihanet kadar hain Ne ruhsuz bir o kadarda zalim Bir korku duvarı kabustu sanki Gözlerimi körledi şimşek gibiydi Bütün baharlarımı kışa çevirdin Ne gündüz ne gece rahat vermedin Dost musun düşman mısın düşünürümde Bari kabuslarını bana gösterme Aklını kaybetmiş deliler gibi Bir sağa bir sola koşarım her an Uzaktan bir ses çağırır beni Bu zamanki bütün sevgiler yalan Abdullah Gültekin |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Karışıktı
Biraz huzur ver bana rahatça uyuyayım Kafamdan çıkarıp,ta düşlerime alayım Eşkalini görmeden işkence çekiyorum Beni sana bağlayan nedir bilemiyorum *******im karışmış nahoş gündüzlerime Bir anlam verir misin acep şu sözlerime Bir nebze kül kadar vicdan olsaydı eğer Mecnunu atmazdınız ıssız çöllere elbet Yaren bir ben kalmışım gökteki yıldızlara Tek başına kalıpta dalmayan rüyalara Gözlerimde uzaksın beynimde bir canavar Hayalimde parlaksın düşlerimde gardiyan O kadar uzak gözlerin var ki sonsuza götürür beni Anlatamam karışık düşünceler ki yokluğa götürür beni Affet düşlerindeydim belki sendeydim kızma Sorma bir boşluktayım izah edemiyorum Kendimi kaybetmişim nerde bilemiyorum Abdullah Gültekin |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Karma karışık
Of of bitti yine karanlık bir gün Çöktü üstüme yalnızlığım Masada duran tek sigara Ben ona bakarın,oda bana Uzanmaktan korkar gibiyim Yine kabuslar bitmeyen ******* Hüzün dolu bir günün sonunda Kaldım tek başıma,bom boş odada Dizeler avutmaz beni,boşuna İçim kıpır kıpır arayışlarda Gözlerim yanıyor uykusuzluktan Ne olurdu hayal değil,gerçekte olsan Abdullah Gültekin |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|