![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57913
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bekle Geliyorum
Bir şey kırıldı içimde Bir lif gerildi sanki Beynime balyozla vuruyorlar Taşımıyor bu bedeni Bu iki bacak Ellerimse yokmuşcasına uyuşmuş Görmüyorsun,duymuyorsun Halime inanmıyorsun Gücüm,takatim yetmiyor demek Bekle Yine de geliyorum Emekleyerek |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ben Seni Sevdim
Bırak, sevdamız özgür bahçelerde koşadursun Ölüm bile ikimize saklı bahçe diyorsun Mahkum edildik yanmaya ateşler içinde Sanki bağışlanmaz suçlar işlemişiz gibi. Kederlerin ortasına düştük sık sık Güneş karardı, bulutlar karardı İncindi yüreklerimiz, parçalandık Duygular değil, mesafeler uzaktı. Tenime sinmiş bütün kokuları Bütün oyunları, yalanları sildim Öldürüyor beni inanmaz tedirginliğin kadınım ben seni sevdim dedim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Beş Ekim
Birlikte yeşerttiğimiz tohumları İlk ne zaman attık sevgi tarlamıza Baharmıydı, yazmıydı? Merhabalarımız selamlaştığında. Öyle bir hoş Öylesine sarhoştum ki aşkınla Hatırlayamıyorum dersem Sakın kızma. Ezberim de bir tarih var Asla unutulmaz Beş ekim Muhteşem gün harika ay. Gözlerimin gözlerinle kucaklaşması Ve aydınlığım olan güneşin. Sonbahar vurgunu sananlara inat Seni seviyorum diyen sesin Beş ekim de doğdum ben Ekmeğim tuzumdan önceliklisin Beş ekim de doydum Beş ekim de doldu içim Sevginle. Saatlerin ve yılın ne önemi var Sevgin sürsün söyle yüreğine Ben sordum kendi yüreğime Dedi mahşere kadar. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Beş Kala
Yaşamın sonuna beş kala Yakalamak hüzünlü ellerini Duygular denizinde Tutulmak isyankar fırtınalara Bakamadan gözlerinin içine Loş odamın boş tavanlarında Gezintilere çıkmak gözlerinde. Çarem yok yetinmeliyim Düşmemeliyim kör kuyulara Ümit yaşamın cevheri diyorum Mısralarınla yetinmeliyim. Daralan vakitlerimin acımasız tik takları Darbe gibi yansımakta yüreğime Biriktirdiğim tüm eski anıları Söküyorum bir bir ellerimle. Geç kalmış olsam da Yaşamın sonuna beş kala Yaşamak istiyorum bu sevdayı Acısıyla tatlısıyla. Bırakma yakaladığın ellerimi Tanrıya edilen dualar gibi Açtım bak sana yüreğimi Aşksız Sevdasız Sensiz Bırakma bir başıma beni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bilemezdik ki
Sevdamız mı uçuktı biz mi Bilemezdik ki Umurumuzda değildi dünya, Kendi dünyamızı kurmuştuk, Birimiz tanrı, diğerimiz tanrıça. Sürekli dolaştığımız park, Banka reklamlı tahta bank, Gövdesi adımızın kazındığı ağacımız, Pamuk helva, süt mısır, çıtır simit, Bazen yanlız birisine yeterdi paramız. Kar, yağmur, çamur, soğuk ya da sıcak Çözülmezdi, ter içinde ki ellerimiz Volkan ağızları gibi alev alevdik, Gençliğimizmiydi bizi tetikleyen? Bilemezdik ki Yeminlerimiz, yalanlarımız, gözyaşlarımız, Sarmaş dolaştı sanki ruhlarımız. Adını koyamazdık, çok gençtik, Alışkanlık mı, sevda mı ihtirasmı? Bilemezdik ki. Bir gün bir rüzgar esti hafiften, Hayret, Savrulup dağılıverdik birden, Gençlik ateşiydi belkide, İlk esinti de bitiverdi aniden. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Biliyorum
Biliyorum,biliyorum Bir yere kadar benimdin Bense Beklerken seni Saniyeleri saliselere bölüyordum Aşkını emziriyordun Zehirli kaselerde Ölüyordum Umurundamıydı İnansaydın gerçeğin sevgi olduğuna Heryere kadar benimdin Aklımı bir böcek gibi kemirirken Kahrolası sevdan Biliyorum,biliyorum Bir yere kadar benimdin |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir balon gibi
Yazdıkça durmadan seni Yazasım geldi Yazdıkça saçlarını,gözlerini Minnacık ayaklarını,minicik ellerini İçim içime sığmadı Yazasım geldi Bir balon gibi şişirdim seni Kelimeler kifayetsiz kaldı Dizelerse kafiyesiz Değmezmişsin Şerefsiz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Gelsen
Sensizliğin bunalımlarındayım, Sessizliğin çemberinden geçip, Sensizlikte bocalıyorum, Bütün paralellikler de tökezleyip Zikzaklar da kayboluyorum. Altıgenler için de kapan da Üçgenlerin açıların da hapisim Çizemediğim düz hatlar da Çözemediğim, karmaşık problemlerdeyim. Sensizliğim sınırsız boyutlar da Bir gelsen, ah gel, gel sen, Bütün çizimler sıfırlanır kafam da Gelsen, Ah bir gelsen, gelsen sen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir kadın Ağladı
Bir kadın ağladı dün burada, Rüzgar kuruttu gözyaşlarını Elini bile tutamadım.. Öylece şaşkın Baktım,kalakaldım. Saklanmış hüzünlerin Atık sularıydı yaşlar. Ağlatır beni Ağlayan bütün kadınlar. Bir kadın ağladı dün burada Bin teselli cümlesi kurdum kafamda Paylaşmak istedim acılarını Kendi mutluluğumda. Sür git taşınmaz bu birikim, Sakinleşmesini bekledim Söyletemedim bir türlü Ağlatan sebepleri. O ağladıkça ben sustum Ben sustukça o ağladı İri bir gözyaşı oldu bedeni Düştü sonunda Koskacaman bir damla Ay şahittir Boğuldum gözyaşında... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Sabah
Benimle uyanacaksın bir sabah, Sabahı soluyacağız birlikte, Bulvarlarda yürüyeceğiz el ele, Sabahın tatlı serinliğinde. Benimle uyanacaksın bir sabah, Kokun tenime yapışmış olacak, Belkide hiç uyumayacağız, Sabahı sahilde karşılayarak. Benimle uyanacaksın bir sabah, Sigarandan nefesler çekeceğim, Seni içime çekercesine, Aynı dudak izinden kahveni içeceğim. Benimle uyanacaksın bir sabah, Gece,günle sevişmelerini bitirirken, Gülümseyerek açılacak sabahlara gözlerin, Gerçek olduğunu göreceksin düşlerinin. Benimle uyanacaksın bir sabah, Ak gerdanında bin güneş ışığı Isınmış sıcağımızla yatağımız, Düş değil, ömür boyu sürecek aşkımız. Benimle uyanacaksın bir sabah, Aynı yataklarda bedenimiz, Yastığında başımdan bir iz, Sevdamızı içimize çekeceğiz. Benimle uyanacaksın bir sabah, Gözlerim gözlerini özlemiş olacak, Dudaklarından yeniden alacağım portakal tadı, Her doğan gün aşkımız tekrar kurgulanacak. Benimle uyanacaksın bir sabah, Birlikte bir türkü tutturacağız, Belkide beraber yazdığımız şiiri okuyacağız, Yaşama bir çelme takıp, mutlu olacağız. Günlerden bir gün-Aylardan bir ay, Zamanın şu anda ne önemi var. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|