![]() |
![]() |
#31 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57914
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bilemezdim
Fırtınadan sonraki Esintiydin yüreğime esen, Bilemezdim kıyametim olacağını. Coşkun bir selin ardından gelen Bir damlaydın Tufanım olacağını Ve canımı alacağını bilemezdim. Kara bulutların ardında gizli Gök gürültüsüne sığınmış Bir sağanak olacağını Ve beni boğacağını bilemezdim. Bir kibrit kıvılcımı sonrasındaki Kibrit kokusuyken Korkunç bir alev olup Bilemezdim beni yakacağını. Bir büyük ıstırabın içerisinde Debelenirken Öylesine başlayan ilişkide Bir karasevda olup Yüreğime taht kuracağını Beni böyle ansızın vuracağını Cehennemim olup böyle kavuracağını Bilemezdim. İzzet Selçuk Cumaoğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bilinmez
BİLİNMEZ Unutmanın zorluğu Yaşamadan bilinmez, Vefasızın sevgisi Yüreğimden silinmez. Kalpten kalbe gidilir, Günahlar affedilir, Nasıl şeydir anlamam, Neden bu kin güdülür. Hazanı beklemeden, Kurudu gönül dalım. Boş yere mi beklerim, Beklediğim görünmez. Günler gelip gidecek, Ömür elbet bitecek, Zaman var mı küsecek, Ecel günü bilinmez. İzzet Selçuk Cumaoğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bilmem
Bir sevda türküsüdür söyler dururum, Aklım gitti başımdan, ağlar dururum, Sevdan doldu kalbime, çağlar dururum, Gönlüm bir aşkı daha taşır mı bilmem. İzzet Selçuk Cumaoğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bilmem Var mı ki?
Akıp giden zamanı, bir serap gibi, Tutabilmek ne mümkün, gelir mi geri. Kıymeti bilinmeyen sevgilileri, Yad etmenin yararı, bilmem var mı ki? Rengine bakılır mı açan güllerin, Taşıdığı aşk yeter, o gönüllerin, Ötüşüne doyulmaz, şen bülbüllerin, Sevişmenin zararı bilmem var mı ki? Hep, karanlık gecemde masum güneştin, Yalnızlığı paylaşan nurdun, ateştin, Gözlerimden dinmeyen bin damla yaştın, Kavuşmanın zamanı bilmem var mı ki? İzzet Selçuk Cumaoğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Elveda Demeden
Umutla geldim kapına Hüzünle dönüyorum. Gözlerim dolu dolu Bak şimdi ağlıyorum. Bir elveda demeden, Bıraktın gittin beni. Mutlu musun sevgilim Ben de terk ettim seni. Yokuş muydu yolların Bilmem ben mi yorgunum. Yağmur mu var havada Yoksa ağlıyor muyum. Bir elveda demeden, Dudağından öpmeden, Sana bir gül vermeden Bıraktın gittin beni. Gözlerim umut dolu, Bekliyorum her gece, Hayalimle de olsa Seveceğim delice. İzzet Selçuk Cumaoğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Sevdaydın
Her aklına gelişimde Her dalışında gözlerinin Bil ki seni düşünüyorum. Her basışında kaldırımların Yamru yumru döşenmiş Bir yosma gibi Oynak karo taşlarının her birine Bil ki aklımda hâlâ sen varsın. Rüzgar taradığında saçlarını Gölgeler seni koruduğunda Güneşin keskin sıcağından Bil ki seni koruyorum. Her banyo yapışında Ya da günün yorgunluğunu Kirli bir çamaşır gibi çıkarıp atmak için Ilık bir duşun bakir kollarında Hamur gibi yoğruluyorsan Bil ki kollarımdasın. Havlunun sarışında ben varım Saçlarını kurulayan ben Benim, büzülüp uyuduğun yatağında Sevecen gözlerle seni seyreden. Kırmızı pijamaların üstünde Pufidik terliklerinle Ne zaman bir kahvaltı sofrasının Hazırlığını yapıyorsan Bil ki yanında ben varım. Çünkü ben Senden hiç uzak kalmadım, Kalamadım. İzzet Selçuk Cumaoğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Yıldız Kayması
BİR YILDIZ KAYMASI Gökyüzünde ne zaman bir yıldız kaysa Yalnızlığım gelir aklıma Üşürüm Ürperir diken diken etlerim Hatıralar canlanır gözlerimin önünde Birer hüzne dönüşür Damlar göz pınarlarımdan Erir kemiklerim. Gök yüzünde ne zaman bir yıldız kaysa Gökleri kıskandıracak gözlerin gelir aklıma O gri gözlerin. Göz yaşlarım kümelenir kirpiklerimde Kara bulutlar ne kelime. Gök yüzünde ne zaman bir yıldız kaysa Sensizliğim düşer aklıma İçim yanar kavrulur Daha bir hüzünlenirim. İzzet Selçuk Cumaoğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bodrum'da Sen Varsın
Bodrum’da gün batımı senin kadar güzel, Senin gibi hırçın deniz, Senin kadar albenili Halikarnas, Ve burada yaşanan aşklar senin kadar acımasız. Gökyüzündeki ay mı çapkın ne? Gökyüzündeki yıldızlarla flört ediyor, Yoksa ben mi kıskanıyorum sana olan hasretimden, Bodrum akşamlarında sensizlikten boğuluyorum. İzzet Selçuk Cumaoğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Boğmayın Güneşi
Kurtarın güneşi, Boğuluyor denizin enginlerinde, Kan ağlıyor gözleri, Kararıyor biri daha günlerin. İzzet Selçuk Cumaoğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Böyle Geçmez
Gül dudaklar güllenmiş, olmuşlar birer gonca, Bukle bukle saçların oynaşır kıpır kıpır. Bahar bile kıskanır ruhundaki şenliği, Ellerin bahar dalı, gözlerin gün ışığı. Unutma, böyle geçmez bu bildiğin zamanlar, Alevlenir yüreğin, her an bir volkan patlar, Dinmez içinde yanan, kavuran çılgın ateş, Göremezsin bir sevgi, ne de seni seven eş. Kıskançlıktan çatlıyor, yeşil çamın kozası, Bakışların hırçınca, kalbin kaldırım taşı. O pervasız duruşun, umursamaz bakışın Ateş olup yakıyor benim gibi aşığı. Unutma, böyle geçmez bu bildiğin zamanlar, Alevlenir yüreğin, her an bir volkan patlar, Dinmez içinde yanan, kavuran çılgın ateş, Görmezsin bir sevgi, ne de seni seven eş. İzzet Selçuk Cumaoğlu |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|