![]() |
![]() |
#31 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57914
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ahh Yüreğim…! ! !
Gün batar, Başlar *******in sessizliği, Dem vurunca hüzünlü saatler, Kulaklarında çınlar, Aşkın buğulu klasiği…… Ahhh yüreğim….! Dökebilsem içindekini, Belki bu kadar sızlatmazdı, Örselemezdi hayat seni….. Sıkamazdı hicran bakışlı gözler, Şakağımdan mermiyi….. Açma pencereni, Açma… Bir sevda yeli vurur, Üşür titrersin derdim yangınında, Hasret kıyâma durur….. Teslim alır geceyi……. Buğulu gözlerin her damlası, Bir balyoz gibi indikçe suskunluğuna, Hıçkırığa boğulur yalnızlığım, Çekme perdeyi…..! Aç bitir bilmeceyi….. Ahhh yüreğim…..! Nedir ki bu fırtınan..? Nedir ki bu tarifsiz duyguların..? Baharı yaşamadan, Nedir ki bu sonbaharın.? Hayale bırakmışsın yeşermeyi… Şimdi adın bayağı, Hak etmiyor kara topraklar, Dökülen zamansız yaprağı…. Orası değildi ki kaçışın son durağı, Kaybedince her şeyi, Aklından bile geçirme sakın, Çekip, gitmeyi…. Daha aşk var yaşanacak, Sevdalar var içinde dolanacak… Yaşlı gözlerim, Unutmuş bak gülmeyi….. Sabah yakın…! Birazdan güneş doğacak, Aç pencereyi, Kapını çalan masum bir sevda ise, Yeniden dene sevmeyi… Eğer gelen bir hayaletse, Zaten; .......Sen, çoktan hak ettin ölmeyi…… Metin Yıldırım |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Alev bakışlım....
B e n…..! Aşkın şarabını, Gözlerinde yudumlamışım, Alev bakışlım….! O gözlerin tutuşturdu, Dilime bu sevda türküsünü…. Söyledikçe, tükenirim…..! Sevda yüreğime vurdukça törpüsünü; Her gün bir zerremi daha kaybederim….. Senden geçilmesi kolay mı zannedersin, Alev bakışlım, Kendimden daha kolay geçerim…! Yankılandıkça anlamsız duvarlarımda çığlıklar, Firar etmek istiyorum, sevdaya doğru….. Çöz gönlümün büyüsünü …….! Avuçlarımda kan revan yüreğimle kapına geldim, Aç kollarını, durdur artık evrenimin, kısır döngüsünü…. Hüküm giymekse eğer seni sevmek, Yoluna bir can koydum bu sevdanın çekerim…. Vur istersen sırtımdan bedel süngüsünü, Vur, vur, ama yeter ki, beni sev derim…. Yumar gözümü, bedeli de neyse öderim…! Neresindeyim zamanın bilmiyorum, Gecesinde mi, gündüzünde mi…? Dört duvar arasında duruyor saatlerim… Sol yanımdan dinledikçe sevda türküsünü, Sağ yanım bir odada ölüm ile volta çeker…. Çizgi atarım sensizliğin duvarına isyan ederim, Hayallerimde yaşatırım mavi gökyüzünü, Ahh..! bir yıldız görebilsem karanlık *******de, Aşk için her şeye inat, seni dilerim…… Unutmak istiyorum artık mazinin öyküsünü, Bir çizgide ona atar, çekip giderim…. Alev bakışlım….! Azâdım ellerine muhtaç şimdi, Aç demir kapıların sürgüsünü…! Ya beni de al yanına, senin olsun yüreğim… Ya da deki benden kaç; Alıp başımı, sessizce giderim… Kara toprakları üzerime çeker, Seni ben, orada da beklerim… S e n i n i m…! ! Metin Yıldırım |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Allah’ım sen yardım et…!
Adalet dedikleri, adaletsiz adalet, Beynindeki emeli, kendi için saadet… Ceddi ayak öperdi, şimdi başta felaket, Aslı bellidir onun, kanında var ihanet…. Demokrasi adına, işlediği cinayet, Bizdeki delalettir, bu verilen icazet…. Birlik zaten bellidir, konsey kime emanet, Kan döker Allah’sızlar, seyretmekten ibaret… Afgan Filistin Irak, sırada hangi devlet, Çiçek namlu ucunda, puşt yaptığı siyaset… Nerde seni okusam, zaten geçmişin lanet, Mazlum arşa ağlıyor, Allah’ım sen yardım et…! Metin Yıldırım |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk'tan
Yorgunluğum Sevgiyi anlatmaktan Kanat açmaktan Adam sende diyemiyorum işte Ahh bir diyebilsem Beklide bu kadar yorulmazdım Sevdama koşmaktan… Mutsuzluğum Sevgiyi aramaktan Saygı ummaktan Adam sende diyemiyorum işte Ahh bir diyebilsem Mutluluklar içerisinde Bu kadar mutsuz olmazdım Zannedersem… Yinede seviyorum İnsanlar sevmeye değer Korkum. Nankör olmaktan Sevemem diyemem ki onlara Mahrum etmeye hakkım yok bu haktan. Yinede imkansızlıkları kaldırıp ortadan Nasiplenmek gerekir diye düşünüyorum ………………………A…Ş…K… tan….. Metin Yıldırım |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk bir hece....! ! ! ! !
… Göz, Görsün. Düşer köz, Artık körsün. ……………….! Dinler mi, hiç söz! Aşk kalbe bir sürsün; Engel hiç yok evren düz, Artık, kuşlar kadar hürsün. ………………………………! Merhaba kendin, gülen bir yüz, Gam çeken bir gönül neşe dürsün. Gece bir hoş hayaller, şendir gündüz, Artık sen git ölüm.! Hayat’la tam pürsün. ……………………………………………..! Gönül aşka düşünce, nasıl bir şey görürsün.! Tek hece üç harf amma, bazen de sürünürsün.! Metin Yıldırım |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk isyan eder bak ……! ! ! ! !
Sen sonbaharı; Ben ilkbaharı…….. Sen dışımdaki beni; Ben; Üzüntünü….Kederini…..Yüreğini… Her şeyini sevmişken; Sağ kroşenle; Oldum solak………………..! Sendin hep yeşil yaprak; Ben hayat veren toprak…….! Bendim sana hep bunak; Benim oldu hep ıslanan yanak; Yine sen güldün; Bana düştü ağlamak……...! Tren gibi geçince üzerimden; Sayende oldum, her şeye yolak….! Ben sana bir istasyon; Sen bende ki son durak……..! Ve, sana yenik düşünce de; Adımı koydular salak…….! Yorgun artık bu çırak; ...............Aşk isyan eder bak ……! ! ! ! ! Gücün yetmiyorsa vagona; ……….…...İstasyonda bırak……….! Metin Yıldırım |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk Kutsal...!
Koşturma ey gönül, aşkın peşinden, Sevdan, kıymetini bilende kalsın… Her insan anlamaz, yürek işinden, Gidenden yar olmaz, gelende kalsın… Yaşatmaz sevgiyi, gurur ve hile, Mutluluk ararken, çekersin çile, Kâbuslar gösterir, rüyada bile, Yüzüne gerçekten gülende kalsın… Duygular ölçülmez, parayla pulla, Hisler bir oyuncak, şöhrete kulla, Geriye dönersin, gittiğin yolla, Kalbini sen diye, bölende kalsın… Düşünce bir ateş, bakmaz rengine, Derler ki davul da, dengi dengine, Ağlayıp dövünsen, sanki, kime ne.? Gözdeki yaşını, silende kalsın… Çatma deli gönül, bana kaşını, Zalimse diktirir, mezar taşını, Ortaya seninle, koyup başını, Canına can deyip, ölende kalsın… …… Aşk kutsal..! …………..Bozmayın…! ……………………Halinde kalsın… Metin Yıldırım |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşka lânet....! ! ! !
Hâtıran karşıma, çıkınca bir an, Depreşen yüreğim, kezzabı döker… Bulutlar resmini, çizdiği zaman, İçime hüzünler, bir başka çöker… Tükenen duygular, yorulan yürek, Maziye nefretin, mumunu yakar… Ruh gitti bedenden, yeni can gerek, Manasız boşluğum, tenimden bıkar… Yüzümde çizgiler, ağaran saçım, Karşıma perişan, eserin çıkar… Aklıma geldikçe, sende bir hiçim, Bu sorgu dünyayı, başıma yıkar… Mutluluk aşkında, yazmadı adım, İsyankar kalbimden, lânetler akar… Kısır bir döngüde, kalmadı tadım, Şimdi sevmelere, uzaktan bakar…. Metin Yıldırım |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşka yanmalı
Can dediğin… Ya canın olmalı; Yada canını almalı…. Yar diyemezsin ki herkese…. İçindeki yaran olmalı…. Herkesin de bir yüreği vardır amma….. Yürek dediğin de, Bir aşka yanmalı…… Metin Yıldırım |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşkı belalım...(1) …
Hüznüne beleyip, neşe yönümü, Öldürdün giderken, aşkı belalım… Dert ile yükleyip, her bir günümü, Doldurdun giderken, aşkı belalım… Hasretin dünyayı, verdi ateşe, Merhaba demedim, doğan güneşe, Binlerce gam keder, ufacık döşe, Aldırdın giderken, aşkı belalım… Gözlerim unuttu, artık uykuyu, Bitirmez bu gönül, sana tutkuyu, İçimde ecele, olan korkuyu, Kaldırdın giderken, aşkı belalım… Üstüme çekildi, simsiyah bulut, Başladı isyanım, bozuldu sükût, Vuslatın hayaldir, kalmadı umut, Soldurdun giderken, aşkı belalım… Bıraktın özümü, yanan şuleye, Döndürdün ardında, sadık köleye, Perişan halimle, bitmez çileye, Saldırdın giderken, aşkı belalım… Hata mı işledim, bilsem suçumu, Kezzaplar dökerek, yaktın içimi, Uğrunda ağaran, beyaz saçımı, Yoldurdun giderken, aşkı belalım… Başımı döndürür, sevdan pervane, Yitirdim aklımı, oldum divane, Bu aşkın encamı, bir tımarhane, Çıldırdım giderken, aşkı belalım… Metin Yıldırım |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|