![]() |
![]() |
#41 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57896
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aşk İlahisi
Gecenin bir yarisi Insanlar uykuda Gecenin gec bir vaktini gosteriyor saat Odam gun isigi ile dolu Aydinliklar icindeyim Dunyanin yuregine odamdan bir isilti yayiliyor Gecenin bir vaktinde gunes isinlari vuruyor yuregime Yuregim isil isil Bir cift goz aydinlatiyor beni Bir cift soz aliyor beni karanliklardan Bir yurek carpintisi en guzel nota kulaklarimda Sevgili yanimda Dunya yanimda Bir alem yasanir sevdicegimin her sozunde Sevgilim yanimda Teninin kokusu almis beni duslere Gecenin bir vakti Sevgilinin teninden aliyorum isigimi Odam renklerinin dansinda sarhos Ben sarhos Ilahi sozler gerek bana simdi Yetmez hic bir soz anlatmaya Ne bir siir Ne de bir nota Yetmez hic bir ifade anlatmaya Ilahi bir nota gerek bana Ilahi bir sozcuk Ibadet sevgilin gozlerinde erimektir Butun gunahlar islenir bu tenin aydinliginda Sevgilinin sevdasina tapmak ise gunah olan Cehennem atesi pervanenin arzuladigi ates olur Pervane niye pervanedir ki Kendini askin atesine atmasinda degil midir efsanesi Ilahi sozcukler ararim gunahimi buyutecek Sarhosluguma verir melekler Beni, kendime Beni, senin askina birakirlar Askinin cennetinde yasarim ben Askimin sarhoslugunda kaybolmusum ben Neseli bir koku sarar bedenimi Ne dunyadayimdir Ne de duste Bir baska mekandayim Bir baska zaman Bir baska boyuttayim askimin sarhoslugunda Gecenin gec bir vakti Karanliga yenik butun dunya Bir odam aydinliklar icinde Bir ben isiltilar icinde Ilahi sozcuklerin gunahindayim Sevgilinin ibadetlerindeyim ben ….
![]() |
#42 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aşk Meyhanesi
Donat masami meyhaneci Bos bir kadeh gonder bana Kalsin raki sisesi Ozlemlerimi doldurup icecegim Istemem mezeyi meyhaneci Bos bir tabak gonder bana Duslerimi meze yapacagim hasretlerime Donat masami meyhaneci Teybe koy bir kaset Ozleme dair olsun ama Hasrete dair olsun Sevdayi soylesin bahar cicekleri icinde Cek bir sandalye sende meyhaneci Gel otur yanima Hesaplar benden Donat masayi hesaplar benden meyhaneci Sevdayi konusalim seninle meyhaneci Sen ne dertli insanlar gormussundur Acilarini katik etmisler raki kadehlerine Ayriliklari yasayanlari gormussundur sen Yureklerini vermisler ayrilik atesine Birakalim aciyi Geride kalsin huzunler Ben sevdami getirdim meyhaneci Nesemi getirdim yuregimde Ozlemlerim var Hasretlerim var Neseli bir ozlem yasarim yuregimde Gel anlatayim sana sevdami Nesemi anlatayim meyhaneci Kalsin raki sisesi meyhaneci Ben sevdamla sarhosum Kalsin ayiltma beni meyhaneci Ben bulutlarin uzerindeyim Daglarin yucelerini gezerim simdi Sarhosum meyhaneci Ama sen ayiltma beni yine de Simdi bir kus kanadiyim Ruzgarlari yakalarim avuclarimda Ucarim sevgilinin yureginin uzerine Ah meyhaneci bir bilsen sarhoslugumu Anlasan bu deli sevdami Ask meyhanesi olsun buranin adi meyhaneci Ozlemler dolsun raki kadehlerine Hasretlerimizi meze yapalim meyhaneci Teypte bir deli sevda turkusu Konusalim ask ustune meyhaneci
![]() |
#43 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ataturk
Ulke yikik Ulke dusman icinde O yurekte inanc atesi ile yasiyordu Safi inancti `Geldikleri gibi giderler` derken Ve safi yurekti `Muhtac oldugun kudret damarlarindaki asil kanda mevcuttur` derken Dusman, dusmanlik etmedi Cehaletin ettigi kadar Dusman almak istemedi vatani Icimizdeki hainlerin vermek istedigi kadar Simdi din oyuncakti Simdi din silahti bize yonelen Saltanat simdi dusmandi en buyuk kotulugu eden Ve O inanc aniti idi her dusman onunde Mavi bir huzurdu her bakisi Sari bir firtina idi her adiminda Sevgi seli idi her sozunde Bir milletin gucu vardi yureginde Bir tarihi tasidi omuzlarinda Turk yorgun Turk bikkin Turk yuregini atesleyecek bir kivilcima muhtac Ve O gozleri cakmak cakmak verdi yuregindeki atesi halkina Dusman silahli Dusman guclu Dusman coktu Her kose bir hain Her hain dusmandan daha kotu Ve O inancina sarilmisti Ve O halkina siginmisti Tarih degisecekti Degismeliydi Simdi uzak asyadan sahlanan kisragin binicisi idi O Elinde inanc en buyuk silahi Ozgurluk diyordu saltanat diyenlere Insan diyordu kulluk diyenlere Inanc yurektedir diyordu hilafet diyenlere Egemenlik diyordu siginma isteyenlere Yuregi bir mesale aydinlatti Turkun yolunu Bir fidan yeseriyordu vatan topraginda Silahlarin savasi degildi Yurek carpismasiydi bu Bir karis topragin bir insan yuregi ile kazanildigi bir mucadele idi bu Bir isik yayiliyordu Ankara`nin yureginden butun dunyaya Ozgurlugun isigi yansiyordu butun esir yureklere Ve dusman saskin Dusman korkak Dusman giden topragin degil Yayilan ozgurluk ruhunun korkusunda Bir tarih degisiyordu mavi gozlerin isiginda Yureklerde yeni bir sayfa aciliyordu ozgurluk adina Silahlarin degil Yureklerin carpismasidi bu Zaferin medeniyete acildigi Ve bir millet bir ismin isiginda doguyordu Bir millet bir yuregin inancinda uyaniyordu Ataturk`un ismi ile yuruyordu bir millet medeniyet yolunda Ve bir millet Ataturk ismi ile yasatiyordu inancini yureginde …
![]() |
#44 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aydinlik Gece
Aydinlik bir gunun ardinda Daha aydinlik bir gece Hasretlerimizin esiriyiz Nicedir buyutmusuz sevislerimizin hayalini Simdi sevdali gecenin konuguyuz Basin dussun gogsume Ben kipirdamaya korkak Aklimda sana dair arzularim Ben arzularinin yastigina uzanip Sicakliginla soluklanacagim Dokunacagim sana buyulenmis Tenin gecenin yildizli atlasi Seni uzun seyredislerin ardindan Bulutlarin yoldasliginda Cikacagiz yagmurlu yolculuklara Yagmur vuracak cama Askin en guzel sarkisi calacak Yaklasacaksin dudaklarima Arzumuzdan caglayanlar dokulecek Ah opuslerine dayanmaz bu can Opusecegiz uzun bir yolculuga cikmis gibi Her opuste teninde siirler cicek acacak Dudaklarinin kanatlarinda Binbir gece masallarina uzanacagiz Ve yagacagiz topraga Yeserecegiz bir cicegin kokunde Bahar yagacak ansizin Odamiz sevda sarhosu Ve akacagiz gokyuzune Kah mavi olacagiz Kah bir martinin beyazi Ve gunduzden geceye kosacagiz Ben gecenin sesini calip Kulagina askimi fisildayacagim Fisiltilarimda koca bir sen gizli Seni anlatisimla sevisecegiz Yeniden..
![]() |
#45 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ayri Sabahlarda Filizlenen Ask
Sabah oldu sevdigim Iste uyaniyorsun Guzelim gozlerini aciyorsun gun isigina Aklina geliyorum degil mi Ilk dusunce sevdan oluyor yuregini isitan Bende senin gibiyim Ilk sen aklima geliyorsun Boylesi hosuma gidiyor belki Gune sicak bir duygu ile uyanmak mutlu ediyor belki de Bak sevdamiz isitan yureklerimizi Ama dusun sevgili ayni gune merhaba demiyoruz Ayni yatakta karsilamiyoruz sabahi Oysa ne guzel soyluyor bir turku `Odam kirec tutmuyor kumunu katmayinca` `Sevda bastan gitmiyor sarilip yatmayinca` Oysa dusun sevgili Ayriligin yureginde buyutuyoruz sevgimizi Sen ne demistin hatirliyor musun `Ozlem olsun birak` `Biraz hasret olsun` `Birlesmemiz bir kasirga gibi olsun o zaman` Hatirliyormusun Bir buse kondurmustun dudaklarima `Al` demistin `Al bu busemin sicakliginda yasat beni` Bazi sevdalar boyle yasanmak zorunda degil mi Bazen ayriliklarin kirac topraklarinda yeseriyor sevda Dusundun mu hic Ayni yataklarda sabaha merhaba diyen iyi yuregi Biter miydi ask Soner miydi heyecan Boylesine buyur muydu bu ask Dusunuyorum sevgili simdi Boyle yasanmali bu sevda belki de Uzulmuyorum o zaman Kayboluyor huznun golgesi yuregimden Acitmiyor ayriligin o zaman Yuregime ektim seni Guzellik ektim simdi yuregime Seni Ve askini biciyorum Belki ayni yatakta gune merhaba demiyoruz Belki kollarin gogsumde vermiyorsun kendini gun isigina Ama biliyorum ki Ayri sabahlarda Ve ayri gundogumlarinda Ayni sevdayi Ayni sevinci yasiyoruz Ayni dusu kuruyor Ayni ozlemi yasatiyoruz Bazi asklar ayriligin topraginda filizlenirmis Ayriligina sarildim bu yuzden Ayriligini dost edindim bu yuzden Bir anlik calinmis zamana sigindim bu yuzden Bir anlik mutluluga sigindim Bir anlik mutlulugu her anima yaydim Bak bir sabah yine seni dusunuyorum bu yuzden Seni dusunmelerin mutlulugunu avuclamak icin Senin guzelligini yasamima yaymak icin
![]() |
#46 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ayrilga Uyanmadi Yuregim
Sen gittin ya Ardindan aglayamadim bile Uyanmadi yuregim ayriligina Kursun yarasi daha sicak Her kan damlasinda bir cicek acar gibi Her dokunusumda ayriligina Gulun dikenine dokunur gibi Bu yara gulun askindandir der gibi Sakliyorum ayriligi bildigimi kendimden bile Daha teninin sicakligi ustumde Daha sozlerin kulaklarimda Daha ruhum senin avuclarinda Daha aymadi ruhum sensizligine Guluyorum belli belirsiz Bir sey eksik biliyorum Ama ayriligina veremiyorum bunu Bakiyorum maviligin ufkuna Ve dingin bir geceye veriyorum kendimi Ayriligi bilmeden biliyor gibi Ayriliginda umut yasatmak gibi Her gun dogumunda sen gelecekmissin gibi Sanki bir kabustan uyanacak gibi Uykumdan dudaklarinin tazeliginde uyanacak gibi Yildizdan atlasi yorgan edip ustumuze Yeniden sevisecekmisiz gibi Ayriligimizi unutmak ister gibi Bekliyorum seni sevdana hala dokunur gibi
![]() |
#47 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ayriliga Dilim Varmiyor
Kursuni bir hasret coker Ayisiginin ulasamadigi odama Derin yokluklarin adami degilim ben Alismis ellerim Pariltili sevdalarla oynasmaya Avuclarimi doyuramaz olmus Gunesin sevda isiltilari En cok seni sevmistim ben En cok sevdanla siirler yazmistim Satirlari isiltili Satirlari masal dolu olan En cok senli dusler kurmustum Saati sevismelere kurulu Hasretinde buyuk oluyor iste boyle Ayriligina ise dilim varmiyor Dilim varmiyor bir sey soylemeye Ayriligin en acisi Hasretlerin en kursunisi En buyuk sevdalardan doguyormus meger Simdi korkuyorsam buyuk sevdalardan Senin ayriliginin ogretmenligindendir Bu yurek kac buyuk sevda tasir boylesine Belki sevda kolay Sevda yeniler insani belki her sevismeden sonra Ya kac ayrilik tasir bu yurek Buyuk sevdalardan dogan Bir kursunu ton daha kaldirir mi bu yurek Katran karasi *******e eklenecekse Senin ask kokan teninin hayali bile Aydinlatir mi o zaman gecemi En iyisi unutmak seni belki de Yurege laf anlatmak zor Unut demekle olmuyor Ayisigindan medet ummaktan baska care yok Cunku biz en cok Ayisiginda dans ederdik sevdalara….
![]() |
#48 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ayriligin
Kirik bir cam keskinliginde ayriligin Ihanet kadar yaralayici Ucurum kadar derin Gelecek kadar korkutucu ayriligin Ayriligin olum Olum kadar agir Olum kadar sessiz Olum kadar bilinmez Ayriligin sevdam kadar buyuk Ayriligin sevdam kadar sarsici Ve ne kadar sevdiysem seni O denli yok oldum ayriliginda …
![]() |
#49 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ayriliginda
Gidiyorum seni unutamayacagim mekanlara Gidiyorum hatiralarini yuklenecegim zamanlara Cok ask kaldi senden bana Simdi gidiyorum seninle Gidiyorum bana verdiklerinle Gidiyorum sensizligin ilmigini boynuma takacagim sehirlere Simdi satirlarim durgunsa boyle Akmiyorsa kotu bir sairin elinden cikmis gibi Anla tenim ozlemeye baslamistir tenini Anla bakislarim ozlemeye baslamistir bakislarini Ve hala kotu tek bir soz dokulemiyorsa dilimden Anla hala yuregimin en guzel kosesindesin Anla sitemsiz bir ayrilistir bu Anla ayrilisinda bile sana sevda buyutecegim yerdesin Ayrilik aninda bile dokuluyorsa sevdali siirler Anla kimseyi sevemem seni sevdigim kadar Anla hala seviyorum seni….
![]() |
#50 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ayriliginla Yok Olacagim
Yarali bir ceylanin umutsuz kacisinda sevdam Her adimda sona daha cok yaklasan Faydasiz biliyorum Ayrilik cok yakin Ayriligin pencelerine dusecek umutlarim Ve ben hasretin dislerinde Ufalacagim giderek Yok olacak ruhum hasretinin acisinda
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 8 (0 üye ve 8 misafir) | |
|
|