![]() |
![]() |
#41 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57916
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bilmedin kalbimdeki değerini,
Bilmedin sana olan sevgimi, Aşkını kalbime dağlamıştım aslında, İsmin her an dudaklarım daydı, Yanımdayken bile hasretimdin, Ama anlamdın ki, Sana verdiğimi değeri, Bilemedin ki bu aşkın kıymetini, Şimdi bu sıkıntıları dertlerim, Senin yüzünden biliyorsun, Her gece aklımı oynatıyorum, Her yanı acılar sarıyor, Niye bu gurur inat anlamıyorum ki, Ama unutma ey sevdiğim, Bir gelecek, Utanacaksın bu bana yaptıklarından, Evet, utanacaksın ama İşte o zaman belki Ben olmayacağım bu dünyada, Kalacaksın tek başına, Bu vicdan azabıyla, Unutma sakın bu dünyada olmazsa, Öbür dünyada, İki elim yakanda, Soracağım bu yaptıklarının hesabını sana.
![]() |
#42 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bir bir arar sorarım seni
Ne gecede ne gündüzde, Bulamadım ki seni, Şimdi çalar söyler ağlarım. Sen çalar söylerim dersin, Sazı telini bilir misin? Aşkından yanarım dersin, Kalbe giden yolu bilmezsin, Bu kalbin attığı damar sendedir, Sen onun bile farkında değilsin.
![]() |
#43 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aradan yıllar geçti ama
Ben hala unutamadım o son geceyi Pijamalarımı giy ipte yattığın o geceyi Ve hala o pijamalarımı yıkamadım biliyor musun? O gecenin sabahında dolaşmıştık seninle El ele de olmasa da İstanbul sokaklarında Maltepe Kadıköy demeden, Martıların çığlıkların da çayımızı yudumlarken, Ortaköy sahilinde, Ve hala pijamalarımı yıkamadım biliyor musun? İçinde tenin kokusu var diye Yıllardır yıkamadan sakladım Arada bir çıkarıp koklasam da Ve hala o pijamalarımı yıkamadım biliyor musun?
![]() |
#44 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Burada *******i ıssız soğuk ve karanlık,
Sokakları aydınlatan lambalarda yok, Karşı apartmanında ışıkları yok, Burası TUNCELİ Garipuşağı. *******i uzun olur, *******i bülbüller yerine, Baykuşlar öter ağaçlarında, Dağlarında kurdu, çakalı, Birde eşkıyaları kol gezer. Burası ERUH Dikbogaz. Yazları neyse de, Hele mevsim kışsa, Ne elektrik olur nede su, Telefon denen şeyi hiç sorma, Bazen unu biter, Ekmek yapıp yiyemezsin, Yağın salçan biter, Yağsız salçasız yemek yersin, Burası GÜNEYDOĞU, Kar yağar direkler boyu, Burada hasret bir başkadır, Özlemler kor olur yüreğinde, Her gece hain kurşunlar gibi, Yüreğinde vuru insanı, Burası BİNGÖL Yayladere. Her gece karda yağsa, Dolu yağmur yağsa da, Hava karanınca girersin mevziiye, Emanet edilen BAYRAK, VATAN uğruna, Burası HAKKÂRİ Üzüm ören
![]() |
#45 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen beni terk edip gittikten sonra,
Kırıldı kolum kanadım, Yıkıldı ocağım barkım, Büküldü belim tutmaz oldu ayaklarım. Karlar yağdı döküldü saçlarım, Tutmuyor ellerim, Görmüyor artık gözlerim, Biliyorum sen hiç dönmeyeceksin. Seni küstürüp kıran o dilimi, Bin kere ısırıp koparsam da, Solmuş resmine bakıp bakıp ağlasam da, Biliyorum sen hiç dönmeyeceksin. Aradan yıllar geçmiş olsa da, Bendeki bu yaralar, Göz göz olup kurtlansa da, Göz pınarlarım ağlamaktan kurusa da, Biliyorum sen hiç dönmeyeceksin Her gece ızdıraplarda boğulsam da, *******im hiç sabah olmasa da, Kahve fallarında dönecek diye çıksa da, Biliyorum sen hiç dönmeyeceksin. Göçmen kuşlar yuvasına dönse de, Mevsimler bir bir geçse de, Papatyalar açıp solsa da, Biliyorum sen hiç dönmeyeceksin
![]() |
#46 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir gece ansısızn çıkıp gelebilsen,
Kapımı çalmadan sessizce içeri girsen, Ne haldeyim bir görebilsen, Dayanamaz sende ağlarsın bu halime. Bak sevgilim ben geldim diye bilsen, Gözümden akan yaşları ellerinle silsen, İçimdeki yarama tuz yerine merhem sürsen, Dayanmaz senden ağlarsın bu halime. Ağlatmasan artık gelsen ne olur, Gelince sessizce yanıma uzansan, Tenine hasret bu bedenimi bir görsen, Dayanamaz sende ağlarsın bu halime. Sakın açma üstümdeki örtüyü Bırak açmadan öylece uzan yanıma, Görmeni istemem bendeki bu yaraları, Görürsen dayanamaz sende ağlarsın bu halime.
![]() |
#47 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir gün beni bırakıp gidersen,
Beni sakın unutma, Çünkü ben seni bir gün değil, Hiçbir zaman unutmam. Bir gün gelirde beni unutursan eğer, İşte sen o zaman Benim için sen hiçbir şeysin İstemem o zaman sevgini de senide.
![]() |
#48 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dayanacak gücüm kalmadı artık.
Senden ayrı geçen günlere. Her gün damla damla eriyorum Ne olur bir gün evvel gelsene Zaman çok acımasız yaralarıma derman olmuyor Her yeni gün yeni bir acı Ne gücüm kaldı nede takatim. Ne olur bir gün evvel gelsene
![]() |
#49 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir rüzgâr eser ki yağmurla beraber,
Bazen fırtınaya bazen de melteme benzer, Ne kadar sürer oda bilinmez ki, Aylar var ki güneşi görmeyeli. Yağmur dinse fırtına dinmez, Eksilmez dağlarımın karı, Bu nasıl felek ki, Bana oyunları bitmez. Eser durur hoyratça, Savurur beni oradan oraya, Güçlü bir çınarken, Çevirdi beni kuru çalıya.
![]() |
#50 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bu gün dokunmayın bana,
Yine çok zordayım dardayım, Sensizliğin son demindeyim, Hasretin vurduğu saatlerdeyim, Dinmiyor içimdeki özlem ateşi. Ümit tohumları ektim yarınlara, Hayaller kurmuştum, Uykusuz *******imin sabahında, Bir gün gelir gerçek olur diye. Biliyorum boş hülyalardayım, Sen benim içi erişilmezsin, Hayallerimde ümitlerimde boş, Ama bir gerçek var ki, O Da sana olan sevdam.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|