![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 1 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 7714
İtibar Gücü: 1481
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
O zaman ne mutlu TÜRKIYELIYIM diyene
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yeni Üye
Teşekkür Etme: 1 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 7714
İtibar Gücü: 1481
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
küfür yasak
edit by GeCeLeR Son düzenleyen: GeCeLeR; 06-27-2006, 02:27 AM.. |
|
|
|
|
#3 |
|
Yeni Üye
Teşekkür Etme: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 15466
İtibar Gücü: 0
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
Ben şu an Gaziantep te ingilizce öğretmenlğinde okuyorum arkadaşlar. En samimi arkadaşım çok koyu bir Türk milliyetçisi. Takdir ediyorum, çünkü bu arkadaşım saçma sapan miliiyeçilik ayaklarıyla karşıma çıkmadı, neyi neden savunduğunu hakkı ile bilen bir insan. Gangester kardeş yazdığın şeyler çok güzel ve çoğu doğru olabilir. Ama arkadaşım bazı dangalakların yaptığı hatayı sen gelip bütün bir millete mal edersen işte ozaman tepkiyi görürsün. Bugüne kadar ailem de dahil, hiç bir şekilde Kürt milliyetçiliğine menfi manada destek vermedik. Buna rağmen malesef Hakkari'de görev yapan timlerin ve polislerin insanlık dışı muamelelrinden kendimizi kurtaramadık. Etkiye tepki diyosun kardeşim, Allah'ın adına yemin ederim ki Ahiret inancım olmasaydı ben de dağa kaçardım. Ama Bir kürt milliyetçisi olarak değil, kendi ülkesinde zulüm görüp içinde korkunç bir kin taşıyan bir insan olarak... Etkiye tepki göstermek malesef hiçbir sorunu çözmüyor, eğer gerçekten kardeşlik istiyorsan kendi hislerinden birazcık fedakarlık edip Kürtler i karşına almak yerine onların sempatisini kazanma yolunha gidersin. Bu durum kürtler için de geçerli ve inan bana kardeşim ben bunu kendi hayatımda hep uyguladım ve uygulamaya da devam edecem. Allah hepinizden razı olsun.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
Üye No:
tartışmalarınız tarafımdan ilgiyle takip ediliyor ..
sizlerden ricam kesinlikle küfür etmemenizden saygılı bir uslupla tartışmalara devam edelim. zaman ve vakit bulduça sizlere katılıcam ama ben olsamda arkadaşların sürekli denetiminde bu bölüm lütfen küfürüsüz ve saygı çerçevesinde |
|
|
#5 |
|
ÇaKaL Üye
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2608
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
görüşlerin çok samimi.gerçekçi.
ben kürt milletinin geneline söylenmiş bir lafım yok.benim laflarım kürdüm diyerek ortaya çıkan, seni potansiyel suçlu olarak görülmeye ve bu nedenle dağa çıkma düşüncesine iten,beni,diğerlerini türkleri,kürtleri nicelerini milliyetçi fikirleri benimsemeye iten, bir zamana kadar marksist leninist savunucusu olarak kürt türk olarak halkımızı bir yere kadar bölen ve şimdide kürtislam sentezini kullanarak kürt kökenli vatandaşlarımızı dini kullanarak bölme arayışlarına giren pkk ve onun tutması örgütlerdir. ve sözüm birilerine;fikirlerini söylemek cesarettir.küfür etmek korkaklıktır.cesaretinizi göstermenizi,korkaklığınızı göstermenize tercih ederim..ama hala korkaklık göstermeye devam eden olursa bende korkaklıkla cevap veririm. |
|
|
|
|
#6 | |
|
Guest
Üye No:
Alıntı:
erdem kötüyle kötü olmak değil hayata karşı duruşunu bozmamak doğru bildiğinden şaşmamaktır. Kötü söz sadece cehaletin esaredir... bence doğru olanı yapmaya devam etmelisin,zaten kaç tane doğru adam kaldık ki ? |
|
|
|
#7 |
|
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2006
Üye No: 15642
İtibar Gücü: 1451
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
ler bu benım dusuncemcok sacma sey |
|
|
|
|
#8 |
|
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2006
Üye No: 12995
İtibar Gücü: 1464
Rep Puanı : 15
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
hepsini okumak ihtiyacı duymadım .Türk,kürt diye birşey yoktur.bunu yapan öyle kalleşlerdir.
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Guest
Üye No:
Alıntı:
eğer bölücülük yoksa ırkların önemi yoktur demeye çalışıyorum.. Atam gibi düşünüyorum ![]() Son düzenleyen: GeCeLeR; 07-08-2006, 12:50 AM.. |
|
|
|
#10 |
|
Yeni Üye
Üye No: 15466
İtibar Gücü: 0
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
Ben bunca yazılanlardan sonra başka bi şey demiyorum. Ama Doğu'da yaşanan karışıklığı, insanların bu ülkeye düşman olma nedenini anlamak isteyen kişiler, eğer yapabiliyorlarsa anasına, babasına, yedi sülalesine yapılan hakaretleri bir gün sineye çeksin de görelim bakalım. Bazı gerçekler yaşanarak öğrenilir. Ben Doğu'daki hangi polisi seveyim, hangi özel harekat timine güveneyim. Akşam polis noktasında görev yapan bir polise selam verdim diye dünya kadar hakaret işittim. İyi akşamlar abi, kolay gelsin dedim; "bu samimiyet nerden?" deyip hakaret etmeye başladı." Doğuda bir sürü insan öldürülüyor ve bu ölümlerin çoğunu çocuklar, kadınlar oluşturuyor. Hepsini teröristler mi öldürüyor sanıyorsunuz. Sırf edebiyat olsun diye karşıma çıkıp da Türkçülüğü, polisi savunanlara soruyorum: kendi meslektaşını sırf Kürt olduğu için öldüren bir polise ben nasıl sevgi besleyeyim? Ben Türküm deyip karşıma çıkan insanlardan kaç tanesi gerçekten bu vatanın geleceğini düşünüyor? Türklük hisleriyle meydana çıkmak sadece insanların miliyetçilik duygularını kabartır. Sen bu ülkeyi Türk olduğun için seviyorsan ben de müslüman olduğum için seviyorum. Sen kendi hislerini besliyorsun ben ise Allah'ın hesabına katlanıyorum bunca yanlış muameleye.
|
|
|
![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|