![]() |
![]() |
#51 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() İade-i Mektuplar-07 06/06/0001
Her gün biraz daha artacak özlem daha cok özlenecek eşsiz sevgili yürek yangını büyüyecek her gün biraz daha kavrulacak yürek ve aşk aşklanacak hiç durmadan... Seninle... Ve yüreğim... yokluğunun göksüz yüzünde imdatlari sesine tutunmuş dizleri anafor yorgunu Yüregim. Umudum. Sen. -Masumine- Masum Elmas Gül |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() İade-i Mektuplar-08 07/06/0001
Aşkı yanıyor gözlerin teninde aşk nefesinde buram buram sevgi kokusu özlemleri avuçluyor ellerin parmaklarında akıp giden durmak bilmeyen zaman taneleri Bir çöl oluyor ayaklarinin değdiği hasret denizi dudaklarin kuruyor kavruluyor için aşka susamışlık sarıyor bedenini benliğini... Tüm o yangınlarını bir bir tam tamına büsbütün yanıyor yüregim yaniyor gözlerim her zerremde kor ateşler seni yanıyorum... -Masumine- Masum Elmas Gül |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İade-i Mektuplar-09 08/06/0001
Ey uyuyan güzel ey sevgili... Daha güzel uyuyorsun bugün tenin daha mavi yüzün daha sıcak cok istiyorum ama saçlarına dokunamıyorum dokunamıyorum ellerindeki dokunulmazlığa Hani bir yolu olsa da rüyalarına dalsam bir an o mavi uykunda olsam uykudasın o gizeminli zamanda seninle aynı renkleri uçsak, uçuşsak... uyanmasam... Öyle güzel uyuyorsun ki... İste mavi bir gün daha doğuyor ve ben gitmek zorundayım sana dokunamadan sana dokunmadan gidiyorum. Kokumu bırakıyorum odana... Ve uyanacaksın gözlerini açtığında gözlerim gözlerinde olacak kokumu duyacaksın ve sarılacaksın bıraktıgım ellerime korkma...! sarıl bana kokumla sarmaş dolaş ol gitmedim ben sadece gün ağarıyor bak gözlerini gözlerime bırakma vakti geldiğinde ben yine gözlerinde olacağım yine rüyadaşın yine uykudaşın yine başucunda olacağım sabaha kadar dokunmadan sana saçlarını okşayacağım. Uyu, ey uyuyan güzel... bir gün birlikte uyanacağız masmavi bir günün sabahına... -Masumine- Masum Elmas Gül |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İki Defa / Du Caran
Sana her mektup yazdığımda iki defa düşünürüm bir senin kalbinle bir benimkiyle iki dille iki dil düşüncesiz bir zamanda yittiğimiz İki defa iki canla bir defa “Seni seviyorum” bir defa “Ji te hezdikim” aynı rahimden iki dille iki gözden bir yaşla iki ülke bir gün iki ülke bir gece üç ülke biri gurbet biri gurbet gülüm biri gurbet Her ku ez nameyek ji te re dinivîsim du caran difikirim. yek bi dilê te yek bi yê min bi du zimanan bi du zimanên di demên bê fikar de têkçûyî Du caran bi du canan carek “Ji te hezdikim” carek “Seni seviyorum” bi du zimanên ji zikekî bi rondikek ji çavan du welat yek roj bi du welat yek şev bi sê welat yek dûrî yek dûrî gul yek dûrî 26/03/2 Masum Elmas Gül |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İlahi
Sesinden dökülen o okyanusta sırt üstü uzanıp eşsiz bir ilahi dinler gibi gözlerim titrek kapalı yüzümde resmin tebessümün o okyanusta binlerce fersah derin sakin eşsiz bir ilahi sesin 30/04/2 Masum Elmas Gül |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İlk
En iyi son ihtimal en kötü ilk değil seni sevmekle düşünmek sonrası işte öyle düşününce en kötü ilk değil en iyi son ihtimal her zaman 12/01/1 Masum Elmas Gül |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İlk Defa
Bugün ellerin gelmeyi gösteriyor ilk defa yolar tek yönlü biletler dönüşsüz ilk defa bugün Sırtında bir çanta iki çocuk iki hayat bir aşk tek bilet Bugün ilk defa döneceksin dönmeyeceksin 14/04/2 Masum Elmas Gül |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kaçtır
Hangi aydayız sana borçlandığım şiirler kaç zaman geçti gecikmiş hangisindeyiz suskun kelimelerin gözlerimize çalınmış hangi gülmelerimizi bozguna uğratıp geçen çenemizin altına bir yol boyunca hangi aydayız gidişinin sana borçlandığım şiirler kaç kıştır eskimekte ne kadar saat oldu zamanına bir ad var mıdır ah ah ah! kaçtır bu kaçıncıdır sana borçlandığım şiirler resimler öpmeler sevişmeler kaçtır kaç ah ah ne kadar karışığım ne kadar kaçtır 05/03/02 Masum Elmas Gül |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kadın
Bugün de kadın sırtında dünya iki büklüm sabrınla koca bir yokluk içinde yatmaya gücün yetememiş yine üstünü açık tutmuşsun havalar bir garip bugün de soğuk herkesin bildiği her şairin anlatabildiği gibi değil soğuk Bir şiirde ağlanabilir ama değil bu böyle değil rahminde inatla taşıdığın dünya bir gün adamış sana doğurduğun onca yılllar içinden tek bir gün bu böyle değil kadın böyle değil Sırtındaki benim alabilirim ya karnındaki! ya kadın alınmıyor kadın dünyanın sana adadığı bu gün de bu böyle değil ama değil 17/04/2 Masum Elmas Gül |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kendine İyi Bak Sevgili
Kurak yağışlar zamanı çöldüren yanında değilim üstelik kendine iyi bak sevgili bir gölge edinemedim daha sana bir yeşil yaprak bir sarıltı bir yol bir dokuntu bulamadım daha şimdilik kendine iyi bak sevgili Blimem ne söylenir ki bilmem ki ne iyi bir yol edinemedim daha sana iyi bakabilmeye Ne kadar tutarsan tut yüzüme dök ama yüzündeki bulutları o güne kadar mutlaka kendine iyi bak sevgilim 22/03/2 Masum Elmas Gül |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|