![]() |
![]() |
#51 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57914
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aydından yarine mektup var
Aydından yarine mektup var Şimdi yalnızım bitanem Seni düşünüyorum Aşkımızı Olan biten her şeyi düşünüyorum Ben bu işin içinden çıkamıyorum Karanlık bir yaşam Tadı tuzu olmayan Sensiz ve hasret dolu hayatım Dışarıda yağmurlu bir hava Elimde sigaram Sigaramı dumanında bile sen varsın Seni içiyorum Seni içime çekiyor içimde hissediyorum Seni düşünüyorum Düşündükçe içime bir hüzün çöküyor Seni dileniyorum Hatıralarımdan Gözyaşlarımı tutamıyorum Ağlıyorum kahrımdan Acılarımdan Hasretinle yanıyorum Seninle mutlu bir aşkımız vardı Hayatımız vardı Şimdi senden ayrı yalnız Tek başımayım Seni düşünmekle geçiyor günlerim Sen düşüncem oldun Sen hayatım oldun Sen yaşamım oldun Gecem gündüzüm yalnızlığım Her şeyim ama her şeyim Sen oldun Seninle geçen günlerim Seninle yaşadıklarımla baş başa Yaşamaya Ayakta kalmaya çalışıyorum Bu bizim kaderimiz değimli Sen ya da ben Layık olmadığımız yerdeyiz Seninle sevdanla yaşıyorum 16.08.2006 Aydın YILDIZ Aydın Yıldız |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aydından yarine mektup var 1
Aydından yarine mektup var 1 Sen benim içimde sönmeyen bir yangınsın Sen unutamayacağım Unutulması mümkün olmayansın Kalbimde yaşayan İçimde acı bir yarasın Benim için sen Günlük yaşantımsın Unutmak kolay değil Şimdi daha iyi anlıyorum Seni sevmiş olmaktan Pişmanlık duymuyorum Bilmiyorum Sensiz yaşamıyorum Kendime sensiz dünya düşünmüyorum Bir kez daha düşündüm seni Sabaha kadar *******ime hayalin doldu Ağlıyor senin kalbim Ellerini tutmak istiyor ellerim Sarılıp koklamak isterim her gün Sen benim en kıymetlim canımsın 17.08.2006 Aydın YILDIZ Aydın Yıldız |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aydından yarine mektup var 2
Aydından yarine mektup var 2 Gönlüm sevdaya düşmüşken Yaşamalıyım Doyasıya âşık olmalıyım Sevdalara kucak açmalıyım Ömrüm son bulmadan Seni yaşamalıyım Sevdalara kucak açmalıyım Dağlar kadar büyük olmalı sevdam Ömrüm son bulmadan Susma konuş benimle Dağlar yüce Gönlüm sevdaya düştü yine Ölüm engel olamaz Aşkıma Susma söyle sende Doyasıya yaşamalıyım aşkı Sen bana uzak olsanda Al gönlüm senindir Ömrüm son baharında Yaşamalıyız aşkı doyasıya Engel olamaz küçük sebepler Al gönlüm senindir Ömrüm son baharında Kararır gönlüm senden sonra Acılar içinde kıvranır Dostum olamaz kadehler Anlayamaz onlar beni Dinleyemez derdimi yüce dağlar Benim derdim ağır gelir Kaç gece üşüyerek uyandım Gönlümdeki yara çok ağlattıysa da Kimsem yok ıssız ******* Senden başka Hep dinledin derdimi Şikâyet bile etmedin bilirim Kaç kişiyi dinlersin benden başka Selam söyleyen olmadı Derdimi soran hiç Kendim istedim böyle olmasını Ağlattı kader Kısmet buymuş Dertler sofrası Olsaydı kaderim sultan sofrası Ağlarmıydım yinede Sende dertlisin galiba Gece Yoksa Olmazdın böyle kara 20.08.2006 Aydın YILDIZ Aydın Yıldız |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aydından yârine mektup var 3
Aydından yârine mektup var 3 Sensiz yaşamak nedir bilmem Ne yeşile ne maviye tutsağım ben Ben sana gözlerindeki ışığa Tutsağım tutsak Aklımı al kalbim seninle dolu Bilmiyorum bu nasıl bir sevgi Seviyorum işte deliler gibi Hesabını sormuyorum sınırsız Aşığım sana doyamıyorum Ben sensiz nefes bile almıyorum Bırakma beni sensiz olmuyorum Ben çıkarsız sınırsız seviyorum Sel olsun yanağımdan akan yaşlar Bırak yaşansın aşklar doyasıya Hesap veremez aşk ile yanan ateş Yüreğimle seviyorum seni Ben sensizliği düşünemiyorum Bir sabahım ol birde gecem Hep seninle dolsun yaşayan hecem Güneşim sen ol yıldızım sen ol Ben etrafında döneyim Yörüngem sen ol seninle öleyim Dargın bana dünyanın ayı İstemem dünya dolusu insanı Tek sen ol benimle seni seveyim Nehirler sel olsun ben seninleyim 21.08.2006 Aydın YILDIZ Aydın Yıldız |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aydından yârine mektup var 4
Aydından yârine mektup var 4 Aklım öyle karışık ki Düşünemiyorum Yâda beynim durdu Bütün bedeniz sızılar içinde Yüreğim yanıyor Sensizlik aklıma geldi dayanılmıyor Burada ne güneş doğuyor Ne rüzgâr esiyor Buralar sensiz kurudu Yağmur bile yağmıyor Kos koca kış geçti gitti Bir tek kar bile düşmedi Sen yoksun diye gelincikler açmadı Yüreğime kimseler umut vermedi teselli etmedi Sensizlik çok zor gülüm Dayanmıyor buna yürek 27.08.2006 Aydın YILDIZ Aydın Yıldız |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aydından yârine mektup var 5
Aydından yârine mektup var 5 Benim ufkum bulutlar Ulaşmak istediğim mutluluklar Huzur satılmıyor kalmadı kimsede Para en tatlı gelen millete Kim düşünsün sevdayı sevmeyi İstemez boşuna akıntıya kürek çekmeyi Sevmenin tadı başkadır kıymet bilene Âşık aydın der hep böyle gönlü sevdadan yana Aşk tatlıdır En tatlısı çekilen acı sıkıntı Sinirlenmek kıskanmak en hoş geleni Senin isteklerin olursa en kolay olanı Tarifi olmaz sana sevdanın tadının Kolay aşk kolay sevda neye yarar boşuna Aşkın sıkıntısı açıklar gerçek olan aşkı Düşünmesende düşmüşsen aşk yoluna Gerekirse yürüyerek geçersin denizleri İstersin esen rüzgârın sana bir şeyler getirmesini Düşünmesende aklına takılır gündüz gece Aşk tarifini söyler kendi kendine Ben seni seviyorum Ölürcesine 28.08.2006 Aydın YILDIZ Aydın Yıldız |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aydından yârine mektup var 6
Aydından yârine mektup var 6 Özledim seni görmediğimde Sesin yankılanır kulaklarımda Seni görmenin Seni yaşamanın yalnızlığı içinde çırpınıp duruyorum Yalnızlığı yaşıyor sana susuyorum Özlemsin bana Hasret kokuyorsun Sana sarılmamanın hüznü içinde Rüyalarımda yaşıyorsun Salınarak gezmem severken Yürekten severim Sevdama bir ömür sahip çıkarım Rüzgâr essede buralarda Benim sevdama dokunmaz Ben yangın sevenlerdenim Ben ömürlük sevenlerdenim 19.09.2006 Aydın YILDIZ Aydın Yıldız |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bahar
Ne tatlısın bahar Etrafına gülücükler saçarsın Bozkırları yeşil eder Kurumuş ağaçları meyve yüklersin Kuşları çift eder İnsana neşesin Birde benim gibileri bir hoş edersin Yaşamaya görmeye değersin 2006 Aydın YILDIZ Aydın Yıldız |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bayrak vatan aşkına
Bizim semamız gök Duygularımız yüce Bayrağımız kan kırmızı Bizim canımız yıldız ile hilal Bir tek aşkımız vatanımız Kimseye bir avuç kaptırmayız Yan bakan gözleri yerinden sökeriz İsteklerimiz özgürlük Sahipsiz değil insanımız Olsun bu vatana feda bütün yiğitler Anlımız ak başımız dik gideriz ölüme Aman vermedik biz bugüne dek Saltanatın düşkünü değiliz Vatanımız saltanatımız. Dalgalansın şanlı bayrağımız. Kan dökmek değil özgürlük işimiz Biz kahraman Türk milletiyiz 02.08.2006 Aydın YILDIZ Aydın Yıldız |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben istemem böyle sebatsız şiir yazmayı
İki kelime yazdılar yan yana Al sana şiir yazdılar Şiiri de oyuncak hale getirdiler Anlamsız yazılan iki kelime Olmazsa içinde gerçeklerden bir demet Ne anlam ifade edecek kurumuş İçi boş kavak dan ağaç Ben istemem böyle sebatsız şiir yazmayı Herkez yazar şiire benzer mısralar Yoksa içinde yârine yolladığın sevdalar Anlamı varmı bilmem boş olan kelimenin Ben istemem böyle sebatsız şiir yazmayı Ne gerçekler var içinde Ne çekilen acı var özünde Ne haykırış var Nede yâre duyulan hasret özlem var içinde Ben istemem böyle sebatsız şiir yazmayı 10.08.2006 Aydın YILDIZ Aydın Yıldız |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|