![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57895
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Anladımki delice seviyorum
Bırakıp gittiğin gündenden beri hayallerimdesin Kalbimde eksilmeyen bir sevgiyle yaşıyorsun Her an her dakika aklımdan çıkmıyorsun Anladım ki ben seni hala delice seviyorum Bütün hayallerimi yıktığın halde düşünüyorum Sevmiyorum dediğim halde senin için üzülüyorum Bütün hayallerimi seninle birlikte kuruyorum Anladım ki ben seni hala delice seviyorum Seni gören gözlerime senden hatıra kaldı yaşlar Her damlasında bin bir sitem keder acı var Her kelimesinde seni anıyor ıslak dudaklar Anladım ki ben seni hala delice seviyorum Telefondaki alo diyen seste seni arıyorum Her zaman yollarda kaybettiğim aşkımı arıyorum Biz bir bütünüz ayrılmadık diye kendimi avutuyorum Anladım ki ben seni hala delice seviyorum Aydın Yıldız |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Anlamsız hayat
Anlamsız hayat Aşkım dersen bana Nameler süzülüyor Dudaklarımdan Sıcak sıcak Akar gönüle Doyamazsın beni sevmeye Aşkım sen söylemezsen Nameler acı veriyor Dokunuyor yüreğime Kader işte Yine ağlıyorum Akmasa da gözyaşlarım İçime yüreğime ağlıyorum Sende sevme beni Sen de aşkım deme bana Alacağın olsun hayat Yine ağlattın beni Ama ben Sana inat Yaşayacağım Sana inat Seveceğim 19.09.2006 Aydın YILDIZ Aydın Yıldız |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Anlamsız hayat 1
Anlamsız hayat 1 Bazen dolarsın Mutlu olduğunu bildiğin halde Hep özlersin Görmediğinde Yarım ekmeği paylaşırsın Boğazına dizilir lokmalar O yemediğinde Hep yanında olmasını ister Beklersin Hep içinden Ölümüne sevsin dersin Boğazın kurur Duygularınının tarifi zorlaşır Rahat konuştuğun zamanlar zorlaşır Hep yanında Yanı başında olsun Kollarında olmasını sarılmasını istersin Onu incitmekten kırmaktan korkarsın Öpüp koklamak istersin Aklına düştüğünde bile Hücrelerin harekete geçer Duramaz yerinde 25.09.2006 Aydın YILDIZ Aydın Yıldız |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Anlamsız hayat 2
Anlamsız hayat 2 Farkında olmadan yaşıyoruz Aşkı sevdayı İsmin dolanır hep Dilimdeki hecelerimde Leyla ile mecnunun Aşkı söylenir sevda *******inde İsmini yazdım gönül defterime Silemez hiç kimse Zaman alıp götürür bizi Sevdamızın gönlüne Aşığım sana sevdalı bakışlarına Geceyi yanında sabahı kolunda Bu ömrü yanında yaşamak Seninle yıldızları saymak Sabahlara dek sevişmek İstiyorum sınırsızca istiyorum Güneş kollarında uyandırsın beni Rüzgâr ismini söylesin kulaklarıma Teselli veren sevdaya yazılmış sözler Hani nerede seninle olduğumuz düşler Unutulmaz seninle birlikte olduğumuz Sevişmenin tadına vardığımız ******* 25.09.2006 Aydın YILDIZ Aydın Yıldız |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Anlamsız hayat 3
Anlamsız hayat 3 Severek bakarken Ağlayan gözlerim Bir ömür istenen mutluluk Bittimi yoksa Kimse bizden Sevdamızdan yana değilmi Senin sonsözün ne! Söylermisin? Bu nasıl bir hayat nasıl insanlık Anlamak mümkün değil Bir teselli sevdiğini bilmek Bu nasıl hayat Nedensiz sorgusuz Yargılayanlar Kendini hak sahibi sanırlar Anlamsız yaşanan hayat Anlamsız geçen ömür Kimse ne yapıyor farkında değil Gelip geçiyor işte böyle Boşu boşuna Bizim anlamsız ömür 18.10.2006 Aydın YILDIZ Aydın Yıldız |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Anlata bilseydim
Anlata bilseydim Anlatamıyorum Yâda! Yaşamayı bilmiyorum Sebep ne olursa olsun İnsan olduğumu biliyorum Vicdanımın sesini duyuyor Vicdanımla yaşamaya çalışıyorum Haysiyeti olmayan değilim Özümde sözümde Denge kurmak istiyorum Kendime egoist diye bilseydim eğer Yaşamak daha kolaydı rahat gelirdi 03.03.2007 Aydın YILDIZ Aydın Yıldız |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Askerim
Askerim Gurbet değil asker ocağı Nöbetin var asker uyan dediler Seni gördüğüm Rüyalarımı böldüler Düşünme artık yeter sayılı gündür Gelir geçer Buralarda hasretin gözümde tüter Bir gün ayrılık biter Kavuşursak eğer Sana hasret kalmak mı istemem Askerlik yeter Ben hayatımın geri kalanında Seninle olmak isterim Asker ocağında sabahlar olmaz Ne olursun aşkım burada beni Mektupsuz koyma Senin hasretin içimde büyüyor Sevgisiz beni sensiz bırakma Aynı şehirde beni gurbette yaşatma Gurbeti bir köşesinde sensiz koyma 20.04.1998 Aydın YILDIZ Aydın Yıldız |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Askerim 1
Askerim Karanlık *******de Sensiz olmuyor canım Ayrılığın acısı İçimde dinmiyor gülüm Asker olduğum için üzülmüyorum Senden ayrı kalacağımı Düşündükçe çıldırıyorum Sesini duymazsam Rahat edemiyorum Böyle zamansız hasretle Yanmak istemiyorum Sana kavuşmak için dualar ediyorum Ne bilirdin canım Gurbetin bu kadar acı olduğunu Hayatımın en güzel çağında Kendimi buldum asker ocağında Ben sevdiğimden ayrı koyacakmış meğer Ölmezde dönersem meleğim eğer Seni kendime eş olarak görmek istiyorum Bunu bil beni bekle yeter 11.04.2006 Aydın YILDIZ Aydın Yıldız |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Askerim Can Ali
Yaşadıkça anlarsın hayatın acılarını Bir resmin ne kadar tatlı olduğunu Uzak olana hasret çekip hayal kurmayı Beklersin sayılı günün bitmesini Uzak yol yok ama engeller var. Bitmek tükenmek bilmez sıra dağlar Her gelen mektup hasret, sıla, gurbet kokar. Seni çok özledim canım ciğerim kardeşim. Gönderdiğin mektup ulaştı elime. Yazdığın her kelime dokundu yüreğime. Okudukça eridim yazdığın her kelimende. Seninde istediğin biliyorum iki kelime. Yüreğimde yanar bir ateş Söndüremez senden başkası kardeş Kor ışık olsada yüreğimde biliyorum Sayılı gün elbet birgün bitecek Aydın Yıldız |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşkım
Aşkım Akşam olunca Seni görmek var içimde Gece olunca Seni görmek var uykumda Rüyalarımda seninle olmak var Özgürce sabaha dek Seninle sevişmek var Her gece özgürce Ilık ılık olmak var Uykularda Uyanmak olmasa sonunda Hepsinin sonu var Ne gece baki kalıyor Ne sevişmeler Unutulmak olmasın sonumuz Biz ikimiz mutlu yaşar Mutlu oluruz Sabahlara dek Uykumuzda bile olsa Aşkım 15.10.2006 Aydın YILDIZ Aydın Yıldız |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|