![]() |
![]() |
#51 |
Uzman ®
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 16 Thanked 27 Times in 23 Posts
Üye No: 43364
İtibar Gücü: 1867
Rep Puanı : 3450
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gecenin Sessizliği
Sık sen de gecenin sessizliğine bir kurşun Parçalansın tüm bulutlar tüm umutlar Gideceği yere varmadan öleceğini bile bile Çığlık çığlığa uçuyor kuşlar.. Hayatın boşluğuna bırakmışız kendimizi Nereye baksak şımarık Nereye baksak aşağılık Bir adım geride yaşıyoruz zamandan Saate bakmadan yaşlanıyoruz artık. Sık sen de gecenin sessizliğine bir kurşun Vurulsun tüm kuşlar tüm mutluluklar Ağlatmadan ağlamayı Öldürmeden ölmeyi bilmiyoruz Ağlayanlar bizden zayıf sanki Ölenler bizden yaşlı.. Bir taş attık yıllar önce bir kuyuya Çıkaran belki akıllı Zamanın boşluğuna bırakmışız kendimizi Nereye gitsek geç Neyi söylesek geç.. Güneş ateş olmadan da yanıyor Tam ortasındayız dünyanın Dönsün kendi kendine Bizi de döndürdüğünü sanıyor. Şahin Yenilmez
![]() |
![]() |
#52 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Geç Kaldın Azrail
Geç kaldın Azrail Ben gideli çok oldu Ellerimle büyüttüğüm çiçeklerin hepsi Benden önce Kalbimde soldu Geç kaldın Azrail Gidecek kimsem yoktu Yaşamak kelimesi Artık bana çok soğuktu Yaşadım çoğu insan gibi Sevdim kalbimin dilediği gibi Terk edilmekten çok beni yalnızlık vurdu Bilirsin ölümün acısına eşdeğer olarak yalnızlık vardır bu dünyada Derdin olsa anlatacağın Hüznün olsa omzuna yaslanıp ağlayacağın Korktuğunda sıkıca sarılacağın biri olmadığı zaman Çok zordur yaşamak Ölüm çok geç olsa da gelip bulur seni Ama sen bu defa geç kaldın Seni beklemek çok zor Hele yaşamaya dair bir umudun yoksa eğer Geç kaldın Azrail Ben gideli çok oldu Bu sefer sen bana değil Ben sana koştum Arkama hiç bakmadım Korktum Beni hayata bağlayacak birinin olmasından korktum Ve o zaman sen beni zamansız yakalayacaktın Bu sefer ben kazandım Hiç düşünmeden sana geldim Geç kaldın Azrail Ben gideli çok oldu. Şahin Yenilmez
![]() |
![]() |
#53 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() Geriye Kalanlar
Bir aşktan geriye kalanlar Ve dibe vurmayanlar Güneşe sarılır Yayılır dünyaya Yazılmış bütün alın yazıları Çoktan kaybetti hükmünü Ve herkes biliyordu Yaşamak ile yaşlanmak arasındaki farkı. Kelimeler yetmiyordu bir aşkı başlatmaya Ve bir aşkı bitirmek için gereken tek şey Susmaktı. Bir aşktan geriye kalanlar Yeni bir aşk için yetmiyordu artık. Şahin Yenilmez
![]() |
![]() |
#54 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() Giden Döner mi Geri?
Giden geri döner mi dersin Bakar mı bir daha yüzüme Sıcacık elleriyle elimi tutup İçten bir merhaba der mi? Giden geri döner mi dersin Yoksa yoksa unutur mu beni Yaşadığımız her şeyi, o güzel günleri Beni hiç sevmedi mi dersin? Giden geri döner mi dersin İmkansız mıydı beni sevmek Olanaksız mıydı bir daha geri gelmemek Anlayamıyorum ki Ne kadar güzeldi İçimden derdim ki keşke hiç bitmese Keşke hep yanımda olsa Böyle sonsuza dek sürse. Ama çabuk bitti be Böyle olmamalıydı Bırakıp gitmemeliydi beni Ne hata işledim Günahım neydi? Giden geri döner mi dersin Rüzgarı sevgi yapıp yüreğime üfler mi Bir gün bende bırakıp gidersem beni terket Yüreğim sana söylüyorum Giden döner mi geri? Şahin Yenilmez
![]() |
![]() |
#55 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() Giden ve Kalan
Giden umutlarını taşır yanında Kalan hayallerini uçurur yarınlara Kalana git Gidene kal denmez ki.. Gidersen hayatın kalır geride Kalırsan geleceğin gider önünde.. Aslında Kalsan da Gitsen de Mutlaka bir şeyler ölecek içinde.. Giden geride bırakır sevdiğini Geride kalan sevgili Ağlar istemese de Yaşlarını akıtır içine Çaresi yoktur ama kalanın Gideninde belki de.. Aslında kalan da Giden de Suçsuzdur neticede.. Şahin Yenilmez
![]() |
![]() |
#56 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() Gittikçe Bana Benziyorsun
Gittikçe bana benziyorsun Tüm olanlar dışında biraz daha bana yaklaşıyorsun Öyle ki gözyaşlarını bile artık tutamıyorsun. Takma hayatı kafana eskiden olduğu gibi Salıver yüreğini gitsin kendi yoluna Ve artık hiç bir şeyden korkma. Yüzeysel olarak bak hayata Sadece kendi pencerenden değil de Hissedebildiğin bütün yürekleri topla avucuna Ve bir ışık gibi doğarak yeniden gel dünyaya. Gittikçe bana benziyorsun Ben çoğu zaman buradayım bilirsin Ya oturup şarkı dinlerim yada Alırım eski hatıra defterlerini okurum tek tek Atılan imzalar eskimiş ama Hiç birisi eski tadı vermiyor. Sende gidiyorsun Bende bir gün gideceğim buralardan Bütün korkularımı bırakıp Bütün halatlarımı toplayıp Bu limandan da demir alacağım. Gittikçe bana benziyorsun Ve benimde bir gün yapacağım gibi Sende gidiyorsun. Şahin Yenilmez
![]() |
![]() |
#57 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() Gittin
gittin,ben geride kaldım anlatılması zor bir durum bu anlaşılması imkansız tarifsiz bir sürü duygu karmaşası ve aslında tam olarak umutsuzluğun aynası. kaç ay oldu bilmiyorum yalnızım sen gittiğinden beri ne yapabilirim ki? sen daha iyi bilirsin çoğu zaman bilgisayarımın başındayım bazen şarkı dinliyorum bazen de ağlamaklıyım, ne yapmak gerek onu da bilmiyorum sen gittiğinden beri çok şey değişti hayatımda mesela artık tavla oynamıyorum kimseye falıma baktırmıyorum en önemlisi artık yalnızım. olsun belki bir gün gelir belki belki dünya değişir belki geri dönersin. sen gitmeyi tercih ettin ben acıyı sen ayrılığı seçtin ben yalnızlığı. Şahin Yenilmez
![]() |
![]() |
#58 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() Gizlice Seviyorum Seni
Gizlice seviyorum seni Kimse bilmesin, duymasın Yüreğimde saklıyorum seni Sen bile bilmiyorsun. Yüreğim yansada alevler içinde Ağlasamda seni her düşündüğümde Kaybolsam bile kadehler içinde Ben seni gizlice seviyorum. Açıklarda bir gemiye benziyorum Binlerce balığın benden haberi yok Denizlerin içinde kayboluyorum Denizin bile benden haberi yok. Gizlice seviyorum seni Tarifi imkansız duygular içinde Sen gözlerimin içinde, her baktığım yerde Ben gizlice seviyorum seni. Yolum hep çıkmazlarda Hikayem yalan kitaplarda Sürgün gibi diyarlarda Hep gizli kalacaksın yüreğimin köşesinde Ve bir gün gelip ben ölürsem Kendini bulacaksın benim kalbimde. Şahin Yenilmez
![]() |
![]() |
#59 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() Gökyüzüne Bak
Gök yüzüne bak Yıldızlara Ve en son aya Ne kadar parlaklar değil mi? Ne kadar ışık saçıyorlar Aynı senin gözlerin gibi Aynı senin bakışın gibi. Daha sonra karanlığa bak Gecenin siyahına Ne kadar korkunç Ne kadar gizemli Aynı benim gibi Aynı benim kalbim gibi. En son güneşe bak Güneşin aydınlığına Her kes ona muhtaç Herkesin ondan beklentisi var Aynı sevgi gibi Aynı sevginin özlenmesi gibi. Şahin Yenilmez
![]() |
![]() |
#60 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 9 Thanked 30 Times in 22 Posts
Üye No: 44131
İtibar Gücü: 1676
Rep Puanı : 12536
Rep Derecesi :
|
![]() paylaşım İçin Teşekkürler
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|