![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57915
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Renksiz insanlar
aslında kireçle kapatmak sadece duvardaki yazıları yokolur kılmak değildi idealizmin köküne de amonyak dökülüyordu ve bir sürü şey yokolup gidiyordu badana fırçasının her darbesiyle acımasız bir erozyon dalgası alıp götürüyordu kum gibi birçok şeyi ve her yer kaybolan silikleşen kişiliksizleşen renksiz insanlarla doluyordu
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Salkım-söğüt kokulu tepe
nasıl uyudun bunca zaman 'kasım' öldüğünü umdum uyanmaz bu uğursuz 68 yıldan beri uyuyor dedim yanılmışım azraile yataklık yapan kahpe beni de gömün beni de artık bu ayda bin yıllık ardıç ağaçının altına olmazsa anıtkabire yakın bir yere o da olmazsa karaoğlanı gömecekleri yerin yakınında varsa salkım-söğüt kokulu bir tepenin yamaçına
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sebep
Bugün Gündüz-güpegündüz Günün beyaz vaktinde yani Gökyüzünden yeryüzüne Yıldızlar yağıyor Serseri mayınlar gibi İntihar ediyorlar Bütün mesele Günün karanlık yüzünde Ayyüzünü onlara çevirmediğinden İçlerinden birini seçip Dilek tutmadığındandır
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ses rengi
Kısık bir ses yardım sesi ama; Kısık bir ses. Yardım manasını yüklemekte ve benimsemekte zorlanıyor. Belli ki zor iş! ! ! ! Sesini yardım rengine boyamaya pek meyilli değil. Kısa kesiyor, yarın yine arayacağını söylüyor. Oysa telefonun karşısındaki adam maalesef dünya düzenini sapına kadar özümsemiş ve insancıklarını da tanımıştır, ve de aynı zamanda tedaylardan hayata dair ne veriler çıkarmasını maalesef öğrenmiştir. Boşunadır yine, maalesef boşunadır, geçiştirmek vakit kaybından başka nedir, bu uğurda yapılan her hamle boşunadır, subjektif tavırların getirisi nedir ki? Rüzgarlı bir havada, elimizde ki kuş tüyleri gibi direnemeden, ve savrulup gitmekten başka nedir; yalpalayarak bilmediğimiz yerlere. ............... Yine arayacakmış! ! ! ................ Belki asli görevini bundan ibaret sayıyor. ................ Aramak! ! ! Sesine yalan yükleyerek aramak! ! ! ................ Ama bilmiyor tohumu kuruyor. Ve acı bir şamar semiriyor bir köşede; suratına ineceği günü bekliyor.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|