![]() |
![]() |
#61 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57896
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bekletme Beni
ben oyle durmusum yakinindaki bir uzakta.. yollar var.. sert ruzgarlar.. hepsi yuregindeki sorgularda.. bekletme beni.. ben oyle beklemisim bakislarindan daha yakin bir yerde.. cok sey istemiyorum avuclarindan biraz sicaklik saclarindan bir tatli esinti bekletme beni.. ben yanaklarinin cizgilerindeyim gulumsemen dusmus gonul kafesime simdi ekecegim sozcuklerime.. gulumsemende nefesin. Gulusmemende sesinin tinisi.. Bekleyisinle icimde yeseriyor kocaman bir heyecan.. adi konmamis.. bekletme beni
![]() |
#62 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bekliyorum
Sarmalamissin ruhunu sevdayla `Gel al beni` deyisinde butun dunya Ozlemlerinin volkaninda bir damla mavi Bir damla mavin gun isigina gebe Bekliyor sevdaya devinecek geceyi Ellerine nasil dokunurum Ellerin sevdaya bakir Tenine nasil dokunurum Tenin sevismelere cocuk Yanmaktan degil korkum Dur buzme dudaklarini Yanginimizin ustune yagsin diye Yagmurlari bekliyorum Yagmurlarin bereketi ile Her sevismeden Yeni bir sevisme dogsun Her dokunustan yeni bir sevda yesersin diye Dudaklarin aldi mi baska opuslerin tadini Kucugum dedi mi bir baska dudak Ve sen baktin mi sevdadan sarhos Baktin mi sevismelerden yorgun Baktin mi sevincle bir baska yuze Dur dur sen yine soyleme Ellerin titriyor Sesinin titresimleri vuruyor ruzgara Biliyorum ilk kez donecek dunya sevdanin paylasiminda Dur sen soyleme Dudaklarin acemi sevda sozcuklerine Sarilislarin evreni verir gibi Biliyorum ilk kez seviseceksin Ilk kez vereceksin ruhundaki maviyi Ve bana kalan beklemekse Beklemekse askinin cemresini Bekliyorum sevgili Bekleyecegim ….
![]() |
#63 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bekliyorum Yabanciligimda
kendimle basbasayim yine uzak bir sehrin yalnizliginda uzakliginla iki kere hasretlik var ruhumda ben olmayan ne varsa ustume yagiyor ah bir de sen yoklugun oyle alismisim ki kendimi senle var etmeye iste sevgili; benim olmayan nefesleri cekiyorum avuclarimda bana verdigin sozler kayiyor durmaksizin ve ustelik ne kadar sikarsan o kadar cok kayar bilirim ama varligina kavusma umudu o kadar buyuk ki ah iste celiskilerim bunlar gor sevgili mutsuzlugumu saklayan bir yalanciyim artik yoruldu ruhum yarinsiz gunleri yasamaktan sevda olmayinca; ah sevgili hersey ne kadar isiksiz simdi birer suclu gibi ellerim ne zaman sana dogru uzatsam imkansizlik takiyor prangasini ah bir de senin eylemsizligin sevgili bil; en cok bu kanatiyor iki kere yabanciyim bu sehirde sevdani gostermeyen her gokyuzu yabanci isiltini anlatmayan her yildiz kumesi bir kara delik gelisinden suzulmemis her umut bir huzun yaftasi ben hep yabanci yasama...sevdaya...umuda bekliyorum... yasanmis ve sevdamizla renklenmis anilarin hatirina bekliyorum sevgili...
![]() |
#64 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Belki Birakip Gitmezsin
Gun doguyor yine Seni anislarimin ustune Aydinlik ustune aydinlik ekleniyor Geceden kalma degilim Her anda yeniden dogmusum Ismini her anista yenilenmisim Ellerinin sicakligini saklamisim tenimde Odamla paylasmaya korkak Yatagimla paylasmaya isteksiz Seninle sevdali ******* yasiyorum Sevdali saatler Sevdali dakikalar Gecenin sessizligine ilmik ilmik dokunmus sesin Seni dinliyorum bakisima degen her nesneden Gulumsemenin penceresinden bakiyorum yasama Huznunun avuclarinda tadiyorum haykirislari Senle gulup Senle aglamak gibi Senin yureginin gozleri ile bakiyorum yasama Bakma simdi yatagimda seninle sevismelerime Ben seni en cok ayriliginda sevmeyi ogrendim Hasretinden sevdalar dogurmayi ogrendim Simdi kahvalti masasindaki gulumsememe bakma Ben en cok seninle kahvalti etme ozlemi buyuttum Sabahlari senin sesinle uyanmalari dusledim Sensizliginde yiten anlara dair degil huzunlerim Yarinlardaki sensizligi dusunuyorum Bir kez daha sensizliginde sevdalar urkutuyor beni Ben seni sevmelerin acemisiyim daha Sevdana alismak korkutuyor beni Gecenin koynunda tenimi isitan varligini ozlemek korkutuyor Soguk yalniz yatagima emanet edemem uykularimi artik Yatagimda sevismelerimizin izleri Yoklugunda katlanamam geceye bir kez daha Simdi seninle hayaller kurmamiza bakma Ben korkuyorum dusler buyutmeye Sensiz artik hayaller kuramam ben Oysa ben seni hayallerde sevmeyi ogrenmisim Duslerdeki sevismelerde katlanmisim ayriligina Sensizlikten sonra Senli duslerin yokluguna nasil dayanir bu yuregim Belki beni birakip gitmezsin Gitmezsin sensizliginde yok olacak yuregimi gorsen Belki birakip gitmezsin beni Gitmezsin yoklugunda isigi sonecek ruhumu gorsen Belki birakip gitmezsin beni Bilsen gomecegimi gulumsememi gecenin karanligina
![]() |
#65 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben Eskiden de Severdim Seni
Ben eskiden de severdim seni Ama dokunuslari esirgerdim duslerimden Sevismeleri silerdim uykularimdan Oylesine bir umarsizlikla Severdim seni sevdigimi dusunmeden Ben seni eskiden de severdim Ama almazdim sozlerindeki sevgi isigini Dokunurdum parmaklarimin ucuyla Sonra sakli siirlerin satirlarina gomerdim Bir baska sevdaya yazar gibi Yazardim sana ask siirleri Ben seni eskiden de severdim Ama kadinim demek zor gelir Ellerimin sicakligindan baska ne var verecegim Kapatirdim avuclarimi simsiki Yanardim avuclarimdaki senli sevdanin yanginiyla Ben seni eskiden de severdim Ama zamanin prangasinda mahkum hayallerimiz Baska yollarin yolcusuyuz Hep baska yerlere varacak olan Saklardim sevdani adim izlerime Yollara duserdi sevdanin kokusu Her adimda seni yazardim Yazdigimdan habersizim gibi Ben seni eskiden de severdim Ama bitecek bir ruya urkuturdu beni Ya alisirsam sicakligina Ya alisirsam sevdana Ya alisirsam guzel gulusune Ya alisirsam sevismelerine Saklardim usulca sorgularimi Kendimden habersiz korkularla Gomerdim sevdani yuregimin en derinine Simdi sevdam dilimin ucunda Simdi arzum ellerimin sicakliginda Simdi ozlemim siirimin satirlarinda Simdi yanginim sana dokunusumda Simdi kavusmam zamanin tuzaginda Ve simdi yuregim sevdanin kanatlarinda Simdi arzum senin ellerinde Savuracagin yone durmus bakislarim Seni bekliyorum...
![]() |
#66 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben Iyi Bir Politikaciyim
En iyi ben parmak kaldiririm En iyi ben bas sallarim En iyi hirsiz benim Ben politikaci dogdum Ben iyi bir politikaciyim Vatan dedigin de neymis ki Ben en iyi kendimi dusunurum Ben once kendimi Once partimi en iyi dusunurum Ben en cok baskanimi severim Ben iyi bir politikaciyim Yalanda bir numarayim Burnum uzamaz benim Hortumum uzundur benim Doymaz ki midem benim Ben iyi bir politikaciyim Halkim koyundur benim Ben iyi bir coban kopegi Alisiktir cobanimin sopasina derim benim Ben iyi bir politikaciyim Git der giderim Gel derim gelirim Binbir yuzum var benim Coktur yuzum yuzsuzlugum ondandir Ben iyi bir politikaciyim En iyi ben el operim Salyalidir agzim benim Tasirim sirtimda baskanimi ben Derim asinmaz benim Ben iyi bir politikaciyim Vicdan dedigin bir kara kutu Hak hukuk dedigin guguk kusu Insan haklari dedigin bir yalanci masal Halka soz vermek boldur bende Vaatlerim denizde kum gibi Ne de olsa hafizam zayiftir benim Onurumu cignemisim ben Ben iyi bir politikaciyim Yiyecek lokmasi yokmus halkin umurumda degil Avantam bol benim Giyecek hirkasi yokmus fakirin Bankada param cok benim Ben iyi bir politikaciyim Din iyi oyuncaktir Inanc en iyi silahim Baskanimin bastigi topraga taparim ben Ben iyi bir politikaciyim …..
![]() |
#67 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben Ve Sen
Ben ben`de degilim Ben`i kendinde alan sen`deyim Ben kendimi kendimde istemem Sen ben`de olmayinca Ben ben`i ozlemem Ben`i kendinde tutan sen ben`de olunca Ben seni alinca ben`e Yurek dolar tasar evrenle Yurek dolunca sen`le Dolar tasarim kendimle Kaybedince yolunu sen sen`deki ben`le Kaybederim kendimi ben hayat yolunda Bulunca neseyi bendeki sen`le Sen yasam olursun bendeki ben`e…
![]() |
#68 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Beni Anlayanim
Once gozlerinden operim Hasretle sarilirim gulumsemelerine Sogukmus sizin oralar Kar kis kiyametmis Buralari hic sorma sevdigim burda havalar bildigin gibi degil usuten bir mavilik yoklugu haykiran bir bulutsuzluk yok bir insan gulusu yok ah o sevdanin sicak sarmalayisi o uzak ufuklara bakip en cok senin yoklugunu hatirliyorum yoklugun derinsizliginde ben derinlige kulac atiyorum yolsuzlugun zalimligi savruluyor ustume burdaki havalar esmiyor memleketim gibi koynundaki gibi sicak degil isitan degil yok burda gulumsemeden bir eser usuyorum col sicaginda her urpertide sen dusuyorsun serime dokuluyor dilimden sozcukler cok cok siir birikti sana ruhumun el tutani sana yaziyorum sikayetlerimi sana anlatiyorum kendimi beni anlayanim burda havalar zalim burda sensizlik esiyor en cok cok usuyorum cok koynundaki sicakligi ne ozledim bir bilsen bir bilsen nasil sizliyor yuregimde yoklugun hasretin akiyor artik kagida sozlerime son veriyorum avuclari ciceklim gulumsemelerinden opuyorum en cok hoscakal bebegim kendine iyi bak en cokta o bahar kokulu guzel bakisina not. Kagida yapisan islaklik sevincin iki sevdali damlasidir sen dustun hatirima gulumsuyor gozyaslarim
![]() |
#69 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Benim
Gulun dikeni benim Dikene damlayan gonul kafesinin hasreti ben Dolanan benim yollarda Benim askinn haykiran Bulbulun nagmesi benim Benim ozlemin cigligi Sevdanin ardina daglar asan benim Benim bulutlarin yalnizligina el veren Yarali sineme merhem diye ismini suren benim Zulfun teline canini baglayan benim Col de benim Colde askina yuruyen benim Gunes benim Guneste kavrulan yolcu da ben Pinar benim sevdigim Suyundan dilenen de ben
![]() |
#70 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Benzemez
Cicekler serpistirdim yesile Kelebekler ucustu sevdayla Yagmurlar yagdirdim pembe damlalarla Maviye boyadim ruzgari Yine de hic bir resim Hic bir bahar yetismedi senin guzelligine Yetmedi anlatmaya sevdali bakislarini
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 9 (0 üye ve 9 misafir) | |
|
|