![]() |
![]() |
#61 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Değişmezimsin
Aslında sen hep gönlümdekisin Kulaklarımdaki kalbin sesisin Durmadan Damarlarımda gezinen Yaşamımın vaz geçilmezisin Göz bebeğimsin Değişmezimsin Sancılarımda belirirsin Hayalimde *******imdesin Sen Karanlıkların prensesi Hep gözlerimle okşadığım Gece kelebeğimsin Kanayan özlemim Dünyadaki tek varlığım Sevdiğim değişmezimsin |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Deniz Fenerleri
Hep hüzünle karşılar fenerler akşamları Gemileri beklerler sevindirir onları tayfaların selamları Kaderi olmuştur onların hep yalnızlık Tek başına yaşarlar bitmeyen yalnızlıkları Sanki hep içine kapanık esrarlıdır görünüşleri Sadece gemiler ve tayfalarla yaşarlar sevinçleri Yalnızlıklarını istese de istemese de onlarla paylaşırlar Şairler yazar ressamlar çizer fotoğraflar onları yaşatırlar Unuttuk sanmayın gedikli bir dostları daha var Onlar da martılar İşte fenerlerin kaderi bıkmadan seyreder Uzatmalı aşkı denizleri Bazen suskun bazen çalkantılı bazen de dev dalgalı Fenerlerin tatilcilerle yüzü güler Kısa da olsa sevinirler Yaz ayları Her Sonbahar gelişiyle Yaşamaya başlarlar yine yalnızlıkları Ve fener yalnızlıklarına benzer Hüzün yaşatır Yaz ayrılıkları Her akşam hüzünle yanar Fenerlerin sabaha dek ışıkları Sabırla usanmadan aydınlatmaya çalışırlar Boş karanlıkları |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Deniz Gözlerin
Gerçek sandım yaşattım seni özlemimde Denize aşıktım içinde gözlerinin rengi var diye Çırpındım dalgalar misali çaresizliğinde Yolcuyum artık demir almış o meçhul gemide Ayrılığın acısı içimde beraberimde Resmin önümde rotamı çevirdim bilinmez gurbete Ara sıra da olsa boş bir anında hatırına geldiğimde Adımı anmasan da fark etmez Hiç olmazsa Hatıralarımız canlansın gözlerinde |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Derbeder Oldum
Garip şu dünya çok garip Bitmiyor hazan mevsimleri Gönüller yaralı düşler kırık Hani gülmek mutluluk hani Bir azap günü bitmeden Bir diğeri başlıyor Kurulan dünyalara Atılan temeller hani Artık gerçeği de Yalanla karıştırır oldum Unuttum kendimi de unuttum Derbeder oldum |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Deryasın
Dağ çiçekleri kadar güzel Esmeye hazır rüzgâr gibisin Rabbim kusursuz yaratmış seni Yakıyor gözlerin güneş misali Artık sensin gök yüzümün hilali |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dikeni ile Yaşatır Gül Aşkı
Sevgiyi ******* boyunca Sorgulayıp düşündün mü hiç Sen yalnızlığın avuçlarında Duygularınla savaştın mı hiç Rüzgârların sesini dinleyerek Yalnızlığa ağladın mı hiç Karanlık *******i dost edinip Hasrete sarıldın mı hiç Birileri gelir diye bekleyip Gölgelere aldandın mı hiç Uykuya dalıp pencerelerde Çiçekler gibi sark tın mı hiç *******in ayazını Yüreğinde hissettin mi Bir sevgi yumağını Hasretle ördün mü hiç Sabahları gözler kan çanağı Göz kapakların yorgun Ve de çehren solgun Aynaya bakıp ağladın mı hiç Buz gibi soğuk odaların Tek dostun yatağın yorganın Onların koynuna sokulup ta Hüzün uykularına daldın mı hiç Ve o uykularda Derin okyanuslarda Kabus nöbetleri zindanında Haykırışların oldu mu hiç Bir ayyaşın şişesi gibi Anıları karşına diktin mi hiç Her şeyi sessiz sedasız sineye çekip Tüm günahları üstlendin mi hiç Kader kader deyip Yaşama gücendin mi hiç Gül dikeni ile yaşatırken aşkı Sen ne yaşadın ne yaşattın Kendine sordun mu hiç |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Doğmak ve Ölmek
Neden esir eder bizi duygular İnsanda kaynaşır tüm arzular Lafta kalmaz gerçek yaşananlar Gülmelisin ağladığın kadar Üstüne örtmelisin mutluluğu dertlerin Ne kadar zaman ki zaten yaşadığımız anlar Özlem bir ateş aşk yakan bir alevdir Zenginlik gönülde olsun eldeki kazanılan değerdir Kaybettiğinde mutluluğu sorarım ne geri getirir Anlatılır hep hayat aslında o da iki kelimedir Nasıl mı onların adları da doğmak ve ölmektir |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dokun Duygularıma
Dokun duygularıma yaşa benimle Hisset ellerinle yaşa benliğinle Her gece yalnızlığında her sabah yorgunluğunda Anılar yine mazi sofrasında birer acı meze İster beni yaşa benle duygularda İster kendini yaşat yarım kalan arzularda ******* uzadıkça uzar voltalarda Rehavet haykırır göz kapaklarda Kim bilir kaçımız mutlu olur O yorgun sabahlarda |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Duyuyor musun
Seni düşünüyorum Sensizliklerden çok uzaklarda Hep sensin hayalimde Sen varsın umut dünyamda O sokaklar var ya o sokaklar Yalnızlığına attığım adımlar Sen mışıl mışıl uykunda Benim ruhumda sevgin kaynar Belki beni düşünerek uyuyorsun Uyurken göz kapaklarına Her gece ama her gece İyi ******* dediğimi duyuyor musun |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ela Gözlüm
Elam Benim güzel gözlü belam Şarjörümdeki kurşun Belimdeki tabancam Adam...adam gibi adam Ne kardeşim ne arkadaşım kadınım be kadınım Adam dedimse adam mı sandınız O benim elam belam sırdaşım Heybeti güven verir bakışı rüzgâr keser Yürüdü mü deli tay gibi toprak eşer Her seslenişime göğsünü siper eder Derdimi paylaşır ıstırabıma ortak Dedim ya adam gibi adam Ama kadın kadınım sevdalım İşte ben onun adam tarafını seviyorum Bana baktığında nöbetlerim başlar Yorgun sabahlara mahkûm olurum Kızdığında erkek gibi kaş çatışlarına İçmeden sarhoş olurum Şimdi çok özlüyorum bir tanem seni O öldüren ela gözlerini Tenindeki yakan ateşini Bir de saçlarımı sevişini Vurdun prangaları çektin gittin Ayrılık beni sen gidince daha çok vurdu Şimdi buralarda eriyip tükeniyorum Sen yokken anladım ki Seni ölümüne seviyorum |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|