![]() |
![]() |
#61 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57916
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aşk ayinleri
Aylak aşk ayinleri Vurmuş serseri gönülleri Düşünemeyen, göremeyen Yaşayamayan, sevemeyen Hissedemeyen, bulamayan Ayılamayan, gülemeyen Aşıkların olmuş Vazgeçilmez halvetleri Gökleri ağlatmış Canhıraş feryatları. |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aşk yolculuğu
Deli rüzgarın uğultusu Oldu ruhun huzuru Şenlendi sabah akşam Sevdaya bulaşınca gönül Yağdı bulut bulut Ağlayan gözler Islak kirpikler kurudu Aşk yolculuğunda Aşıklar sonsuza yürüdü. |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk yolundaYine aşka yelken açmış herkes
Sonunda kavuşmak mı var, yoksa ayrılık mı? Kim düşünür ki, kimin umurunda Aşk urgan olmuş bedenlere Kiminin ilacı olmuş, kiminin zehiri Kiminin belası olmuş, kiminin baş tacı Aşkı su niyetine içmişler Birilerinin duası olmuş, diğerlerinin bedduası Yine de aşk yolunda, uçan kuş olmuşlar. |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Avuçlarımda hayal kalmamışKalmamış avuçlarımda hayal, gözlerimde yaş
Dağıtmışım, herkese hayal, kendime laf Ruhum, bedenimle sürgün her yerde İstemiyor, yanına bir arkadaş Aydınlıkları aramışım, her yerde En güçlü ışığı bulmuşum, güzel kalplerde Bebeğin emziği olmuş, elimin kalemi Ne sigara isterim, ne içki, verin bana bir yarenliği Kalemimin incisi olmuş, sayfaların mabedi Kiminin gafleti, kiminin saffeti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Az zaman kaldıAz zaman kaldı büyük dövüşlere
Toprağın suyun kurumasına Çiçeklerin, ağaçların ölmesine Denizin, toprağın kükremesine Hayvanların uğultusuna Az kaldı rüzgarın, meltemlerin ters dönmesine Güneşin, ayın sönmesine Yıldızların hızla düşmesine Hala uyuyor insanlık Rüyalara giriyor ama akıllara girmiyor Gözümüze sokulan kör gerçeklik. |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bakışların
Ay doğmuş çehrene Bakışların dolandı Dillere kırk kere Köle oldu alem Senin gülüşüne Severken seni Bekçi oldular Güzel gönlüne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bar sokağı
Her sokak başında Rengarenk bir bar Her masaya dolmuş Renk renk insanlar Hüzünlü, neşeli Depresif, taşkın Uykucu, susturucu Öldüresiye çalan Gürültülü müzik Kadehler, şişeler dipte Tek ortaklık Boş şişe, loş mekan Patlıyorlar barda Ne kınayan var Ne hesap soran Atıyor biri şişe Diğeri tabak Acaba kime, öldüresiye Gülüyor, kızıyor Sınıyor, susuyor Alkışlanıyor, sıvazlanıyor Satıyor hayatı Biraz daha rahatlıyor Öğrencisi, ayyaşı Doktoru, mühendisi Müdürü, gazetecisi Acaba hangi hekim Rahatlatmış ki bu kadar Sıraya girmiş insanları İnsan demiş yine Ben bilirim sadece İçtiğim her kadehi Sadece üzmeyin beni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Başıma taç yapmaKoşarım bilmem ki nereye
Düşe kalka yaşamda Paylaşımların eşliğinde Yaklaşırken yanıma Koyu yalanlı buketlerini Başıma taç yapma Gözlerime derin derin, bakma Sevemezsen gerçekten Razı olmam hediye ettiğin Mini mini, çiçek kırıntılarına. |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben mi yapıyorum bunlarıKin mi varmış ben de
Ben mi taşıyorum Asırların kinini Hasta beynimde Ya vahşet... Ben mi satıyorum Bu kadar mayını Roketatarı, füzeleri Bilim adına hizmet Global dünya adına şeref Ben mi yapıyorum Nükleer denemeleri Dünyayı delik deşik ederek Soluduğumuz gazları Zehir haline getirerek Barış diyorsun Ben mi bölüyorum Bu kadar insanları Var gücümle.. Dinsel, etnik, bilmem ne Diye diye.. Ben mi körükledim Cehennemi aratmayan Yangınları... Ben mi besledim bu kadar Bebek katillerini İnsan hakları diyerek Ben mi attım çöpe İnsan haklarını Ölen masum bebekleri Unutarak... Ben mi öldürdüm insanları Kollarından, ayaklarından Görünmez zincirlerle Bağlayarak... Ben mi bekledim yıllarca Sinsi sinsi Yılan gibi Ne zaman, zehirlerim diye Ben mi yarattım boyalı basını Ben mi yok ettim Edinilmiş kültürleri Uydurma sanat kisveleri Adı altında Ben mi öldürdüm Gerçek sanatları Güzelim kültürleri Gözü dönmüş hırslar uğruna Yeter artık Kimse yutmuyor Kuşun kargası bile Bari az konuş ta Daha daha batma Tanrının gazabı oldun Dünyaya.. İnsan hakları diye diye.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir gün, seni gam tutarsa eğer
Beni düşün ki, yanında olayım Tüm zamanı durdurayım Bütün göğü, yıldızları uçup geçeyim Cin olup, önünde diz çökeyim. Bir bir sırala, isteklerini Hepsini, önüne getireyim Yeterki, yüzünü güldüreyim Ruhunu mutlu edebileyim. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|