![]() |
![]() |
#71 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Deccal Adımları
Hüzünle karışık doğuyor gün Güneş kimin ecelinde belirsiz Sevdanın üzerinde kara sinekler Akbabalar dolanıyor leş bahçelerinde Bir şarkı çalıyor derinden İçsel ezgilerle doluyor kırık bardaklar Damla damla düşüyor çamura Çamuru tadıyor aç çocuklar Gök acil kıyamet çağrısında Deccal adımlarıyla yer sarsılıyor Kirli fahişe saçlarında Fransız parfümü Hamburgerle besleniyor obez nesiller Karanlık adım adım büyüyor Evren uslanmaz bir kara delik İğdiş edilmiş can parçalarından Camlar dökülüyor kanlı, isterik Görün diyorum artık kör bakışlara Sağır kulaklara haykırıyorum çaresizliği Zaman ruhundan sıyrılırken girdaplarda İsyan çığlıklarıyla yırtıyorum sessizliği |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Delice
Kirpiklerine dokundum bu gece Bir düş tuttum gökyüzünden Sessizce... Sönmeden gözlerindeki ışıltı Seviyorum yazdım avucuna Bir buse bıraktım yumuşak Gizlice... Oturdum ayak ucuna Sevdamı dokudum Ayak parmaklarına Delice... |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Delik deşik
Azalıyorum günlerden günlere İnatla her nefes alış verişte Eksiliyor dünlerimde düşlerim Giden yol bir gecede, bir güneşte Sırlar içimde kalır söyleyemem Har gözlerimde yanar söndüremem Ne bir çare ararım ne bulurum Acılar bastırdıkça inleyemem Sevda özümün varlığına beşik Sonların sınırındaki son eşik Savrulurum, tükenirim, biterim Ruhumun menzilinde delik deşik |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Denizim
Bir denizim var gökyüzünde Çığlık çığlığa susuyor Kapamış gözlerini Seni seyrediyor Denizim ki; ormanlar var içinde Yanardağlar, volkanlar Karanlık günler içinde Işıldayan *******im var Hapsetmiş batık sevdamı Bulutlarda saklıyor Suskunluğuna aldanmayın Fırtınayı bekliyor Bir damla gözyaşımda Buz gibi yanıyor Denizim ki ağlamasam Alev alev titriyor Kapamış gözlerini Seni seyrediyor Suskunluğuna aldanmayın Fırtınayı bekliyor |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Denizlerin Ardında
Yaslı gözlerimde hayâlin Denizlerin ardındasın Dağların arkasında Sınır çizgisindesin ömrümün Karanlığında sessiz gecenin Bütün söylenmemiş yalanlardaki Uslanmaz gerçeksin Seni seven gönlümün Gerekçesi sensin... Acılara boşvermişliğim Akıntıya kapılışımsın Umarsız sayıklamalarımda Sebepsiz arayışlarımsın Sen ellerini tutamadığım hayâl Gözlerine bakamadığım rüyasın... Geçmeyen zamanların seyrinde Dönmeyen yelkovansın Sana yanmış bedenimin Sağanak yağmurlarısın... |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Derdim
Derdim ki saçların rüzgâr Gözlerin buzdan bir şelale Yüreğim yanar bir volkan Sen yüreğimin kraterinde Sönmeyen lâv Rüzgâr derdim saçlarına Volkanı derdim saçlarına... Gün zehirini damıtır sevdanın Gece iliklerime işler ayazıyla Sen unutulmayan vesikası aşkın Ben yürürüm ölüme Ömrümün son yazıyla Ömür derdim saçlarına Ölümü derdim saçlarına... |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Devrik Şiir
Devrik cümleler kurmalı Devrilmiş aşkların gölgesine İmlâ hatalarıyla doldurmalı Sevda sözlüklerini Ve kekeme şiirler yazmalı Beyaz mürekkeple Siyah kâğıtlara Sormalı kendimizi kendimize Kaç kez yaşadık Kaç kez öldük Tenhasında kalmalıyız sırların Her ayrılık bir bölünmüşlük Her parçamız bölük pörçük |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Diye Diye
Sevda ırmağında yundu desinler Bir gönüle girdi, çıktı desinler Su idi ateşler sundu desinler Desinler diye diye sevilmez ki Dostlar gülsünler düşmanlar gülsünler Deli sevdası solanlar gülsünler Derdi dermansız olanlar gülsünler Gülsünler diye diye ağlanmaz ki Azı çoğu saymayanlar bilsinler Uykulardan aymayanlar bilsinler Sır olmasın, duymayanlar bilsinler Bilsinler diye diye söylenmez ki |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dokunuyor
Karanlık dokuyor güneşim yokluğunda Hırçın ******* düşüyor yamacımdan Titrek nefeslerin solgun buğusunda Hara geçiyor karlı cehennem Sensizlik dokunuyor... Ölüm dokuyor ömrüm yokluğunda Bıkkın şiirler dökülüyor kalemimden Ayrık günlerin keskin kokusunda Elem salıyor coşkun sevinçler Sessizlik dokunuyor... Hüzün dokuyor umut yokluğunda Silik heceler akıyor güncemden Kırık gülüşlerin isyan bakışında Nisyan karıyor eksik sözcükler Yalnızlık dokunuyor... |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dostun Eli
Cebimizde hayatın hüzünleri Arkamızda sessiz bir rüzgâr Nereden geldiği belli değil... Ümitsizliği yendik seninle Nedenleri sorguladık bazen Ve aştım korkuları, çaresizlikleri Elini omzumda bildim hep Riyasız ve şartsız sevdim seni |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|