![]() |
![]() |
#71 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57896
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Benzemezdi Yasadiklarimiz Bize
Neseli sevismelerdi yasadigimiz Tenini unutur Teninde dans ederken arzularim Ben senin gulucuklerini seyrederdim Kimse sana benzemezdi ya Yasadiklarimiz da bize benzemezdi Sehvetten soyunur Varligimizin sicakligindan sehvetimizi unuturduk Bir garip kucuk zaman oyunu gibi Birbirimizin sevinclerinde oynasirdik Rakiyi bir seninle severdim Agzim bir senin dudaklarinda raki kokmazdi Bir senin gulumsemende yuzumu burusturmazdim O rakinin hic sevmedigim tadinda Belki roka tadinda Ya da ne bileyim bir beyaz peynir gibi Bir isirik alirdim aci tadin ustune senden Herseye iyi gelirdi senin sevdan Serseri gibi Hovarda bir kabadayi gibi icten ice haykirirdim yaninda Bastiramadigim duygularimdan olsa gerek Bir de utanirdim sonra sana kosan arzularimdan Seni ne arzularimdan ayri Ne de arzularimin icinde yasamaya doyamazdim Dostunken kadinligini Kadinliginda dostlugunu ozler dururdum Ikisini avuclarimda tutmaya hazirlandirdim ya Sen elime vururdun bir masum bakisinla Kadinliginda ozledigim dostlugunu kiskanirdin Dostlugunda arzuladigim kadinligini Dedim ya kimselere benzemezdin sen Seninle yasadiklarimiz da bize benzemezdi Seninle hic karmasik olmadim Hep basitce anlardim yasami Basitce anlatirdim sevdami Gozlerine bakardim ama bazen ansizin Karmakarisik olurdum sevdanin siddetinden Basitligi rafa kaldirir Seni her bilinmeyen durumda Anlamadigim her anda sevmenin tadini yasardim Kimse sana benzemezdi ya Yasadiklarimiz da bize benzemezdi Bizi bizden alip bir baska bize goturen Bir saskin sevdaydi Bir tatli ruyaydi yasadigimiz
![]() |
#72 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bilgenin Yurek Hikayesi
Ekmek yoksunu idik biz dostum Sevgi ile doyurduk bedeni Aramadik minderin yoklugunu Sevgilinin bagrini mekan eyledik kendimize Sozcukleri savurduk bosluklara Bir dokunusun dili ile konustuk biz dostum Yokluklarda buyuduk dostum Yuregimizi katik ettik yasamimiza Beyaz bir kus olduk gokyuzunde Ruzgar yoksunu idik dostum Sevgilinin askiyla kanat actik delice Karanliklara mahkum olduk dostum Gormedi gozumuz aydinligi Gonul gozumuzu bakis eyledik Gorduk sevgilerin butununu dostum Bahtimiza hep aci dustu Sevinci acilarin bagrindan suzduk biz dostum Agitlar dustu bizim payimiza Hazan yasandi turkulerimizde Halaya durduk biz yine acilarimizin omuzlarinda Vurdular bizi dostum Yaraladilar Bir kahpe kursuna esir dustu bedenimiz Topragi dost belledik Topragi surduk yaramiza merhem diye Bagladilar dostum dilimizi Lal olduk Bir ses yoksunu Yenilmedik dostum Sessizligimizin cigligi ile doldurduk yasami Hergun olduk biz dostum Hergun olduk Yilmadik dostum Yilmadik Dogduk her olumden sonra Dogduk biz yine kendi yikintimizdan
![]() |
#73 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bilmemezliklerde
ben biliyorum seni bilmemezliklerimde.. gozlerinde yanan eski zaman atesini.. icinde bin efsane yasatan.. tutkuyu oyle islerki zamana.. zaman yanar.. uzay yanar.. sevismelere donen bedenlerimizde tanri bile yanar o cok uzun bekleyisin ardindan…duslerdim kuyruklu bir yildiz gizeminde gelirdin sen.. sinemde acan sevinc cicekleriydi..oyle renklendirirdim anlamanin ve anlatmanin dinginliginde.. ve kavusma arzusunun dalgasinda.. sen apak duvakli.. bir cocuk sesi gibi kavusurdun hayallerime gerceklesemeyecek bir dustu bizimki.. bin yillarin aldanmasinda.. ya da yorgun kosusunda.. cok yasanmisligin istekli hasret cekme ozlemiydi.. boyle istedik belki.. uzakta bulmak birbirimizi.. sevismedigimiz her anda sehvetlenmek birbirimize.. boyle istedik belki.. her yasanmamislikta.. yasanabilecekleri bilmek istedik yine de sevismenin en cilgincasidir ruhunla yuruyusumuz.. ne muzik isterim.. ne de renkli bir tablo.. bir gulumsemenin sesini ulastir bana.. bir de isigini gozlerinin ne dun bugunden guzeldi ne de bugun yarindan.. senin varliginin degmedigi hic bir an tek bir safak getirmedi.. tek bir gun dogurmadi sabah umutlarimin ustune
![]() |
#74 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bilseydim Gelecegini
Yoktu aklimda gelislerin Guzel olana inanmak zordur Hep kotuye alistirir insan kendini Bilseydim gelecegini Takmazdim karamsarlik cicegini yuregime Gulumserdim bahari kucaklayacak gibi Bilsem gelecegini Su verirdim cicegime Biraz nese savururdum gogun mavisine Bir kucuk cocukla oyunlar oynardim Kahkahalar katilsin yesile diye Bilsem gelecegini Hazirlardim yuregimi halaylara Odami toplardim tertemiz Soyle seyrederdim ufuklari sevgiyle Kovardim karanliklari Deniz kiyisinda biraz yururdum Kendime sarilirdim biraz Martilara yoldaslik ederdim Hazirlardim kendimi senli sohbetlerin sicakligina Bilsem gelecegini Cayi koyardim atese Deminde kelimelerini iceyim diye Belki uzgun geleceksin Belki sinirli Avuntu sozcukleri hazirlardim sana Biraz guldurmek icin sakalar Sevdigin sarkilari hazirlardim Balkona iki sandalye atardim Aksam gunesine haber salardim Bugun nazli bir yolculuk olsun diye Denize selam salardim Bugun bir baska isildasin maviyle Seyyar saticilara seni anlatirdim Bir baska sevincle bagirsinlar diye Hazirliksiz yakaladin beni ama Su cocuksu telasimdan baska bir seyim yok Gozlerimdeki heyecanin isiltisindan baska verecegim yok Gel otur yine de yanibasima Gecsin biraz heyecanim Yuregimin su cigligi dinsin Biraz da senin sesini dinleyeyim Biraz da senin sicakligini alayim Hadi birak bizden baska herseyi Senin bakislarinda bizi yasayalim …
![]() |
#75 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bin Orman
Bin agacin bin yapragiyim Bin gozum var Askla bakmak icin Bin kolum seni sarmak icin Bin kez atar kalbim Bin kez sana varmak icin Bin kez siir yazar yuregim Bin kez seni soylemek icin Askla gulum yeserir bin agac icimde Askla acar yesile bin yaprak Bin orman yeserir her sevismede Yesile doner dunya sevdanla Yurekte kir cicekleri acar Ruzgarlar doner durur yesile Sarkilar doner durur yesile Huzur yesil Heyecan yesil Gulumseme yesil Ask yesile boyanir gulum Gulumse gulum Bin orman gulumsemene boyansin Gulumse ki Bin orman kokuna sevdayla acsin
![]() |
#76 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bin Yillik Hasret
Bin yillik ozlem yasar icimde Asirlardir yanar yuregim hasretinle ey sevgili Daha dundu oysa… Guzel saclarin ellerimde Yanibasimda oturuyordun Ayrilik saatini bekleyen iki sevgili yanyana Ne guzel bakiyordun bana sen ey yar Avutuyordun yuregimi Dusun diyordun Dusun kavusmanin coskusunu Dusun ey sevgili diyordun Ben bir nehir olacagim Sen, icinde eriyecegim Icinde kaybolacagim bir okyanus… Kosacagim sana yatagimdan tasarak Sen diyordun bana Sen ey sevgili beni bekliyor olacaksin Cemrenin dusmesini beklemenin ozlemi ile bekleyeceksin Ben bir cemre misali dusecegim yuregine Dorduncu cemre olacagim yuregine bahari getiren Askimin binbir kokusunu tasiyacagim sana Dusun diyordun bana Dusun degmez mi bu ayriliga Hadi sil ayrilik gozyaslarini diyordun Duslerini gonder bana diyordun Hasretini yukle de gonder Ozlemin islenmis olsun duslerine Duslerimi gonderecegim sana diyordun Icinde ben olacagim duslerimin Sevgim bir firtina Ozlemim bir kasirga Duslerimi gonderecegim sana diyordun Duslerimle akacagim yuregine Sil gozyaslarini diyordun bana Ruzgarlara yukleyecegim sevgi sozcuklerimi Duyacaksin beni her esintide Duyacaksin SENI SEVIYORUM haykirislarimi Dusun diyordun ey sevgili Degmez mi bu ayriliga Binyillik ozlemini Sonsuz askimla ortmeye geliyor olacagim Binyil bekleyeceksin beni Ama sonsuza kadar senin olacagim Binyil bekleyecegiz birbirimizi Ama sonsuz cennete tasiyacagiz askimizi Hadi sil gozyaslarini diyordun bana Gulumsemen kalsin gozlerimin bebeklerinde…
![]() |
#77 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bin Yillik Yolculuk
bin yillik arayisin bin yillik yorgun kosusunda bin yillik kavusulmazligin bin yillik efsane turkusudur soylenen ne sarmalayabildim seni Icimizde isyana yureyen aska yakistiginca ne de uzak kaldim senden hasretin dikenini yuregime batiracak kadar hep bendeydin hep bendeki uzaklikta benden beslenen ozlemin icinde bir garip tanisikligin anlasilmaz anlatilmaz sevdasiydin bir tek sen ve ben`in anladigi tenine buyuttugum tutkumdan fazlaydi yolculugumuzun seyir defterinde yazilanlar kac bin isik yilini sohbetlerimizle bezedik cicek acar misali baharlarlar savurduk kara deliklere bu yuzden belki hic yansimadi sevdamiz sarilisimizin sehvetine kana kana kusattik ilahi planlari her yasanmisligimizda kah annesiydik yolculugumuzun kah cocuguyduk birbirimizi arayisimizin. bir tek deli asiklarin resmini cizemedik gokyuzune yildiz savkilayan seferimize Hic kimse anlamadi bizi bazen biz bile kaybettik icimizde sakladigimiz bizi simdi basi olmayan bir sevdanin sonu hic olmayacak bekleyisinde kosuyoruz ben diyorum ki seni hep sevdim neden sevdigimi dusunmeksizin hep bekledim beklenenin sarmalanacagi zamani bilmeksizin yine yaradanin en guzel surpriziydi gonul yolculugumuz oduluyduk ben ve sen birbirimiz icin sabrimizla sulanan hasretimizin topraginda
![]() |
#78 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Ask Yeserecek
birazdan gecenin koynunda demlenmis binlerce dusun binlerce hasretin avuclarinda bir ask yeserecek mutluluktan daha pembe mutluluktan daha ozgur birazdan yillardir buyutulmus ozlemlerde binlerce arzunun atesinde binlerce saklanmis dokunusun sicaginda bir ask yeserecek gokyuzunden daha mavi.. bahardan daha yesil birazdan soylenmemis sozlerin tinisinda yurekte kok salmis ilani asklarin kanatlarinda bir ask yeserecek cocuk oyunlarindan daha sevincli denizin turkusunden daha gulumsemeli birazdan binlerce sevismelerin koynunda bir ask yeserecek yagmurdan daha dogurgan sehvetten daha kirmizi iki ruh..iki vucut..iki ses ayni anda. ayni mekanda.. ayni ateste ayni akista eriyecek birazdan her akista sonsuz ask yaratilacak
![]() |
#79 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Cocuk Agliyor
Bir cocuk agliyor uzaklarda Gozyaslarim el uzatiyor yuregine Avuclarimda bir yudum gulumseme Gulumsememi veriyorum gozyaslarimin icinde Sus dedim karanfil yanakli cocuk Sus yasamin umudu Gulumsemene ac bu dunya Soz verdi karanfil yanakli cocuk Soz verdi gulumseme yaratacak Her damla gozyasindan Soz verdim Avuclayacagim gozyaslarini Katmak icin cocuk yuregini Katmak icin gulumsemelerime
![]() |
#80 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Gun Uyanacaksin Serin Sabaha
Bir gun uyanacaksin serin sabaha Ise gitmek gelmeyecek icinden Yalin ayak vuracaksin kendini sokaklara Ruhun ciplak Yuregin ciplak Dusuneceksin zamani Zaman geciyor Sen ozlediklerinin icinde kaybolmus Kaybediyorsun Kaybolan ozlemlerinde kaybediyorsun kendini Derin bir ah dusecek ciplak yureginden Bir ahh dusecek ciplak ayak izlerine Sokak taslarinin arasina dolacak isyanin Bir gun uyanacaksin serin sabaha Herseyi ardinda birakacaksin Atacaksin kendini bir sahil kenarina Dalgalarin sesine vereceksin kendini Yalnizliginda bir sevinc kaplayacak ruhunu Yalniz olmadigini anlayacaksin Sana dokunan dalga sesinde sen olacaksin Bakislarina dolan mavide sen olacaksin Ardinda kalanlarin kalabalikliginda kalacak yalnizligin Dalgalar aski fisildayacak Uzun suredir ilk kez yuregin duyacak bu kadar derinden Ilk kez ruhuna ulasacak askin sesi Anlayacaksin ozlemissin yasamayi Ozlemissin yasamayi yarini dusunmeden Ozlemissin aski Bir yasayamadiklarini dusuneceksin Yasadigini sandigin seyleri dusuneceksin Bir de yasamak istediklerini Ozlemlerini dusuneceksin Dalgalarin sesi bastiramayacak isyanini Bir derin ahh dokulecek ciplak ruhundan Bir ahh dokulecek ciplak ayaklarina Denize karisacak isyanin Bir gun uyanacaksin serin sabaha Geceden kalan bir ruyanin kirintilariyla Teninde emanet urpertilerle Atacaksin kendini bir ormanin icine Ormanin sesleri dolacak ruhuna Sevismeleri anacaksin Uzak bir ulkenin yitik sehrini anar gibi Yesil bir yapraga dokunacak parmaklarin Bir cig damlasi dusecek Kolundan akacak parmaklarina Dudaklarina gidecek ellerin Bir islaklik kalacak dudaklarinda Aklina yitik ******* gelecek Dudaklarinin prangaladigi opuslerin islakligini anacaksin Ruhuna degmeyen dokunuslara dusecek aklin Sevismeyi ne kadar ozledigini anlayacaksin Bir ahh dusecek kurumus dudaklarindan Bir ahh dusecek ciplak ayaklarina Ormanin yuregine karisacak isyanin Bir gun uyanacaksin serin sabaha Yatagindaki sogukluga gidecek aklin Ayaklarina vuran agirligi tutacaksin Ozgurlugunu anacaksin Cok eskilerde kalan bir cocukluk anisi gibi Ozgurlugunu ozledigini anlayacaksin Gozlerindeki isiltiyi ozledigini anlayacaksin Cocuksu kahkahani ozledigini anlayacaksin Yakmayi ozledigini anlayacaksin Yanmayi ozledigini anlayacaksin Baktigin her nesnede Kendini gormeyi ozledigini anlayacaksin Dogrulacaksin yavasca Bakacaksin odandaki esyalara Yabanci gelecek hersey Anlamsiz gelecek butun cabalar Bir ahh dokulecek beyaz carsafina Ozlemlerin buyutmus isyanini Bir karanfil acacak ahlarinin dustugu yerde Isyanlar cicek actirirmis anlayacaksin Veya erteleyeceksin kendini yasamayi yeniden Dun erteledigin gibi Ve daha onceki gun erteledigin gibi Ya da koparacaksin kendi isyanindan yeseren karanfili Takacaksin gogsune kirilan prangalarin mujdesi gibi Yasayacaksin aski Yasayacaksin ozgurlugu Yasayacaksin yeniden kendini Anlayacaksin bilmediklerin bildiklerinin icinde gizli Ve anlayacaksin cesaretin korkularinin icinde Ve anlayacaksin ozgurlugun sadece senin elinde…
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 6 (0 üye ve 6 misafir) | |
|
|