![]() |
![]() |
#71 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57915
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Can ali 1
Can ali 1 Vazgeçilmez neyim var ki Dünyada Kardeşim can Ali den başka Bazen kızarım sana Dayanmaz yüreğim burukluğuna Kıyamam Biliyormusun asla sana Canımdan ötesin can ali Bir şeyler tüterse başımda İlk aklıma düşen sen sin can ali Beklide bunların farkında değil Kendi halinde yaşar durursun Abinin yüreğini bilmezsin Canımdan ötesin can ali Asker olurken sarılmıştım Sımsıkı sana Yüreğim yanıyordu o anda Sen farkında olmasan da Canımdan ötesin can ali 23.11.2006 Aydın YILDIZ Aydın Yıldız |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Can ali 2
Can ali Yüzünde gülücükler senin için ötsün bülbüller Binlerce can feda olsun yoluna Yok, eşin bir daha bu dünyada Canımda cansın can ali Kardeşlik başka şey Sevgisi ölüme değer Can ali Senin yolunda yürüsün sevgiler Bitmesin etrafında dikenler Can ali Dünyaya geldiğin güne minnet Seni veren ALLAHA şükret Can ali Ömürün uzun bahtiyar olsun Elin yüzün nurla dolsun Bileğin bükülmesin Bereketin çok olsun Can ali Abinin sevgisi sonsuz Söylenecek kelimeler anlamsın Can ali 04.08.2006 Aydın YILDIZ Aydın Yıldız |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Canım Kardeşim
Uzaksın bize dağların ötesinde; Güneş gibi hasretin yakar kavurur, Anam, babam dört gözle bekleriz kardeşim yolunu. Bayram ilan ettim geleceğin günü. Bitmek bilmiyor sayılıda olsa 550 gün İçim yanıyor duymadığımda sesini Sensiz geçen günlerin tadı tuzu olmuyor. Abim çok özledi teskereni bekliyor. Olmuşsun gurbet elin ıssız *******ine. Yüksek yamaç tepelerine nöbetçi Kaç geceyi uykusuz geçirdin bilmem. Yastık yapışmış taşlar aç susuz geçmiş günleri. Karşında duramıyor ******** vatan düşmanı. Vatanımız bölünmez sen mevzide oldukça. Atalarımız aldı bu toprağı kanıyla Sırayla bekliyoruz anlımız ak başımız dik. Seninde sıran geldi geçti teslim et bayrağı Hepimiz bekliyoruz senin geleceğin günü Gözümüz yolda kulağımız kapıda. İnşallah buda bitti hayırlısıyla. Aydın Yıldız |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Canım öğretmenim
Doğuda terör almış başını gidiyor Öğretmenler öğrencileriyle tahta başında Canları pahasına eğitim veriyorlar Canım öğretmenin selam size Asker gibi gittiniz terörün kucağına Asker silahı siz kaleminizle savaştınız Atatürk ilkelerine sahip çıktınız Canım öğretmenin selam size Marşımızı söylediniz bayrağımızı yükselttiniz Bölücülüğe izin vermediniz, cumhuriyeti savundunuz Düşmanımıza fikrinizden aman vermediniz Canım öğretmenin selam size 24.11.1993 Aydın YILDIZ Aydın Yıldız |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Çok seviyorum
Bazen kelimeler anlamını yitirir İşte şimdi o an Hangi kelime nereye konacak Bilmiyorum Tek bildiğim seni seviyorum Hangi zaman olursa olsun Gönlüm hep sevginle dolsun Ömrüm Hiçbir değeri olmayan ömrüm Senin yanında huzur bulsun Müsaade et Ömrüm kollarında son bulsun Sevdanla doluyum Sen yokken ağlamaklı oluyorum Yalnızlığımda hüzün doluyorum Sen inanmasanda Ben seni Gerçekten ama gerçekten Çok seviyorum Yanında mutlu oluyorum Kollarında en güzeli yaşıyorum Acımasız hayin zaman durdu Gitmiyor Saniyeler yıl oldu Bitmek bilmiyor Senden haber gelmedi ya Eridim bittim ölüyorum İnan ben seni çok seviyorum Aydın YILDIZ Aydın Yıldız |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Çok şeymi istedim
Hayalle yaşarım ben sevdayı aşkı mutluluğu hiç sevmedim Böyle yaşanmışlığı hep gözyaşı hep haykırış hep acı Ağlar gözlerim yağmurlar kadar sönmez yüreğimin yangını Çokşeymi istedim hayat ben senden vermedin Sanki hayaldi hayat mutluluk çok uzak uçmakmı lazım sana Baksaydım ufka gülen gözlerle sarsaydı ellerim belini Öpseydim koklasaydım seni sabah akşam doyasıya Çokşeymi istedim hayat ben senden vermedin Zaman zaman umutdoluydum bazende hayal kurardım Hep mutlu olacak sabahın akşam olmasını isteyecektim Senin yanında akşamın sabah olmasını istemeyecektim Çokşeymi istedim hayat ben senden vermedin Çok şey istemedim senden istediğim mutlulukdu Seveceğim sevecek biriydi istediğim senden Vermedin ne oldu sanki ben mutsuzum ya sen Çokşeymi istedim hayat ben senden vermedin Aydın Yıldız |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Deniz Gözlüm38
Duygu yüklü yelkenliyim rüzğarla gidiyor dalgayla geri geliyorum Yok mu bana da sığınacak bir liman kabul etmezmisin deniz gözlüm Sevdaya susamışım denizlerde gezen balık misali kaçar dururum Gönül dağlarında gezen bir asi rüzğar olsaydım deniz gözlüm Katar katar yük taşısaydım keşke sevda yükü yerine deniz gözlüm Hayalle yaşamaksa sevmenin bedeli, ben her an hayalle yaşıyorum Dalgalara baktıkça dalgalanıyorum sevda rüzğarında deniz gözlüm Ben bir sana sevdalandım birde senin deniz gözlerine sevdalandım Yokluğundan gayri yok bir tasam gamım kederim deniz gözlüm Parçalanıyor hayallerim sen hayalimden çıktığında hasretim sana Rüyalarımı süsle gel artık ne olursun sevda yüküm deniz gözlüm Ben bir sana sevdalandım birde senin deniz gözlerine sevdalandım Aydın Yıldız |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Derya
Bir haller oldu yüreğime sensizlik özlemim oldu, seni özlüyorum. Sabah yelinin tenime değişini sanki senmişsin gibi hissediyorum. Hayalim oldun; hasretim yalanda olsa o sarı saçlarının kokusuna. Bir tebessüm yeter yanan yüreğime tut elimi hissetsin sıcaklığını. Buğulu nemli gözlerin sevdaya susamış içmek ister yudum yudum. Kalbimi sana verdim tutmaktan korkuyor ellerin hatta yüreğin. Bir gülüşün yeter bana içinde dertlerinde olsa sevdasın bana. Hayalim oldun sensiz geçen karanlık acı dolu hasret *******imde. Parlayan yıldız kadar ışıksın bana bir o kadarda uzaklardasın. Bir sır var tatlı gülüşlü ıslak dudaklarında tek bir kelimende. Anlatılmaz bir duygudur sana gönlümdeki fırtınalar derya. Bir sana hasret birde sevdana senden istediğim tek kelime. Adresin bile yokki elimde seni beklerim msnlerde gelirsin diye. Bazende sana gönderdiğim duygu yüklü sevda dolu şiirlerimde. Seni yaşıyor seni anlatıyorum sevdana susamış gönül bahçemde. Bir sen varsın karanlık mutsuz umutsuz *******imde sevdamsın. Nasıl anlata bilirim seni yetmezki anlatmaya kelimeler kafi değil. Masallar ülkesindemisin yoksa cennet bahçemdemi yaşıyorsun. Sana yaşamak seninle olmak var senin kollarında sonbulmak. Sen anlatılamayanımsın seni yaşamak senin yanında olmak var. Papatyalar açar senin yollarında bülbüller öter konaklarında. Bir sevda yanar senden uzaklarda Bazende yanı başında. Kanımdasın canımdasın gece gündüz dört bir yanımda. Anlatılmazsın kelimelerle seni yaşamadıktan sonra. Aydın Yıldız |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Deryalar 2
Umudumun kırıldığı yerde karşımdasın gülen gözlerle; teselliler söylersin yürekten dillerinde; mutluluklar dilersin içinden canı gönülden haykırırcasına; bir sevgili bulamadın bana oralarda; bu gidişle başına kalcam valla aşkım derya Sözlerim aşkıma delil sevdama tesellidir kimseler bilmez içinde ki saklı kalmış sevdanın sırrını kimi yârime yazdığım mısralar kimi sana kimi kan dökme peşinde kimi bir avuç toprak kardeşlik yok olmuş gönüllerde söylenir sadece dillerde; Umutlarımız var yarında tel tel olmuş saçların rüzgârdan Aşkımı söylerim sana yarına dilerde dolansın diye avare Sen beni yine unuttun buralarda ilgilensene aşkım derya Kimi ismini söyletir kimi yürekten inletir; Sevginin tarifi farklıdır yaşanmış yürekden yüreğe Anlatılsın bir ömür kalsın dudaklarda sevdalar Bu yolun sonu ölüm bilen yok ki valla 20.07.2006 Aydın YILDIZ Aydın Yıldız |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Deryam
Bir haller oldu yüreğime sensizlik özlemim oldu, seni özlüyorum. Sabah yelinin tenime değişini sanki senmişsin gibi hissediyorum. Hayalim oldun; hasretim yalanda olsa o sarı saçlarının kokusuna. Bir tebessüm yeter yanan yüreğime tut elimi hissetsin sıcaklığını. Buğulu nemli gözlerin sevdaya susamış içmek ister yudum yudum. Kalbimi sana verdim tutmaktan korkuyor ellerin hatta yüreğin. Bir gülüşün yeter bana içinde dertlerinde olsa sevdasın bana. Hayalim oldun sensiz geçen karanlık acı dolu hasret *******imde. Parlayan yıldız kadar ışıksın bana bir o kadarda uzaklardasın. Bir sır var tatlı gülüşlü ıslak dudaklarında tek bir kelimende. Anlatılmaz bir duygudur sana gönlümdeki fırtınalar derya. Bir sana hasret birde sevdana senden istediğim tek kelime. Adresin bile yokki elimde seni beklerim msnlerde gelirsin diye. Bazende sana gönderdiğim duygu yüklü sevda dolu şiirlerimde. Seni yaşıyor seni anlatıyorum sevdana susamış gönül bahçemde. Bir sen varsın karanlık mutsuz umutsuz *******imde sevdamsın. Nasıl anlata bilirim seni yetmezki anlatmaya kelimeler kafi değil. Masallar ülkesindemisin yoksa cennet bahçemdemi yaşıyorsun. Sana yaşamak seninle olmak var senin kollarında sonbulmak. Sen anlatılamayanımsın seni yaşamak senin yanında olmak var. Papatyalar açar senin yollarında bülbüller öter konaklarında. Bir sevda yanar senden uzaklarda Bazende yanı başında. Kanımdasın canımdasın gece gündüz dört bir yanımda. Anlatılmazsın kelimelerle seni yaşamadıktan sonra. Aydın Yıldız |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|