![]() |
![]() |
#71 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() En Güzel Anne
Sen en güzel annesin sevgiyi doğuran, Aşkı yüreğinde hamur gibi yoğuran, Güzelliği ateş, yürekleri kavuran Kar tanem, sevda çiçeğim, biricik annem. Melek sandım seni, başka yere koymadım, Kaç gece koynunda uyuttun hiç saymadım, Mis kokan göğsünü emdim yine doymadım, Hasretim, açlığım, canım, biricik annem. Ağlarken ben, uzat ne olur o boynunu, Gözyaşlarım ıslatsın güzel omuzunu, Bekliyor musun eskisi gibi yolumu, Tasam, cesaretim, yüreğim, biricik annem. İzzet Selçuk Cumaoğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Erişmez
Kaf dağının ardında bir hayal durur, Gidip almak isterim, elim erişmez. Gönlümdeki sevgiyi demek isterim, Kelimeler yetersiz, dilim erişmez. Güzün açan goncayı ayaz vurmaz mı? Bir gün olsun gönlünde sevgi durmaz mı? Yüreğindeki o kin, solup ölmez mi? Aşkımı anlatmaya gülüm erişmez. Ne acılar yaşadım, ne dertler çektim, Halimi anlatmaya ne diller döktüm, Vazgeçmedim sevdamdan, gemiler yaktım, Uzadıkça uzayan yolum erişmez. İzzet Selçuk Cumaoğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Eriyeceksin
Hani bir kar misali Sevda olup ellerime düşecektin, Hani dönüp de birgün yine beni sevecektin. Yalan mıydı o ettiğin yeminlerin, Hani nerde bana verdiğin sözlerin. Ne oldu o masum bakışların O içimi saran mis kokulu saçların. Hani hiç ağlamayacaktım beklerken yollarını, Hani hiç habersiz bırakmayacaktın. Ne kadar yalanmış meğer. Nerede şimdi o içimi ısıtan gözler. Beni böyle yapayalnız bıraktın. Sesine olan hasretim, bir kor gibi Hiç durmadan yakarken içimi Sanma ki sen taze açmış bir çiçek gibi Dalında güleceksin. Gün gelecek o renkli yaprağını Bir hazan rüzgarının hırçın ellerinde dökeceksin. Dudaklarında bir damla suyun hasreti Yudum yudum tüketecek yüreğini Ellerimdeki bir kar tanesi gibi Eriyeceksin, eriyeceksin. İzzet Selçuk Cumaoğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Eriyen Hayaller
Bulutlara sakladım gözyaşlarımı, Esen soğuk rüzgarla gökler boşaldı. Akıp gitti sel olup hırçın denize, Bir damlacık su gibi anlamsız kaldı. Bir gün olsun bahtıma doğmadı güneş, Nurunu beklemekten bir ömür bitti. Gizlendi yüreğime bir büyük ateş, Kapıldığım hayaller eridi gitti. İzzet Selçuk Cumaoğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Evde Bıraktın
Benimle yaşanmışı bir gün anarsan, Silme göz yaşlarını, bırak aksınlar, Bir daha gelir sanma o hatıralar, Eski evde bıraktın geçmişimizi. Gün batımı aklımdan hep sen geçersin, Ne acılar çekerim kederim sensin, Mazi bende yaşarken sen neredesin, Eski evde bıraktın geçmişimizi. İzzet Selçuk Cumaoğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Fark
FARK Ölümle ayrılığın tek farkı vardır Ayrılıkta beklersin dönerse diye Kalmasa da umudun sevgiden yana İçinde umut olur severse diye. Sevdiğinden bir haber gelirken sana Söyle bana ben kimden haber beklerim Kalbinde yeşerirken umut çiçeği Ben hüsranlar üstüne hüsran eklerim. O küçücük fark bile öyle büyük ki, Sığmıyor hiçbir yer kalbimden başka. Sen hayalde el ele tutup gezerken Ben dualar okurum her gün ardından. İzzet Selçuk Cumaoğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gelmedi Haberin
GELMEDİ HABERİN Yaprak olup döküldü *******im yıllara, Takvimdeki sayfalar uçuştu birer birer, Aylar yağan kar gibi eridi ellerimde, Ne sen döndün geriye, ne de geldi haberin. Rüzgar olup eserken ömrümüz önümüzden, Kimi zaman ağlarken gülmeyi bilemedik, Kiminde gülümsedik bulutlar gözümüzde, Birlikte geçen günü boş yere heder ettik. Kokunu getirmedi hoyrat esen o rüzgar, Hayatımız bin çeşit tufan, bora, tipi, kar, Erirken birer birer ömür denen o yıllar, Ne sen döndün geriye, ne de geldi haberin. İzzet Selçuk Cumaoğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gelmesen Ne Olur
Bunca zaman hasreti çektikten sonra, Hiç durmadan gözyaşı döktükten sonra, Gözlerimin o feri söndükten sonra Beni sevsen ne olur, sevmesen ne olur. Işığına aşığım, nurunda dönüyorum, Ateşinde yanarken, kahrolup duruyorum, Düşlerimde her gece kul köle oluyorum, Azat etsen ne olur, etmesen ne olur. Dönmen için yalvardım, dinleyip de dönmedin, Sevgine susamışken, bir gün olsun sevmedin, Aldatıp durdun beni, sevgiyle hiç gülmedin, Şimdi gülsen ne olur gülmesen ne olur. Boşa geçti zamanlar, giden geri dönmüyor, Umutlar akıp gitti, hayal bile kalmıyor, Ölüm gelip çatınca, virane mezarıma Koşup gelsen ne olur, gelmesen ne olur. İzzet Selçuk Cumaoğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gibi
Hayatın içinde koşturup duruyorum Boş bir sandal gibi bir o yana bir bu yana Sanki her şeymiş gibi, Sanki senmiş gibi, gözlerinmiş gibi, Sevdanmış gibi. Boğuluyorum karanlıklarında Hasret kaldığım parmaklarınmış gibi. Eriyip gidiyorum kar tanesi gibi, Sanki avuçlarındaymışım gibi. Çaresiz bir kuş gibi çırpınıp duruyorum Gönül kafesine hapsedilmiş gibi. Her gün yepyeni bir umutla Yüzlerce yeni günlere başlıyorum Sil baştan sevilecekmişim gibi. İzzet Selçuk Cumaoğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Giderken
Bir fırtına gibi estin başımdan, Ne hasarlar bıraktın geçip giderken. Ömrümün yarısını aldın elimden, Kalbime binbir yara açıp giderken. Ne zaman bir göz görsen küskün ve yorgun, Beni hatırlar mısın kırılmış ve dargın? Bahtı kara, biçare biraz da solgun, Utanma, bir selam ver kaçıp giderken. Ne çare, bulunmuyor giden zamanlar, Gönlümde senden kalan kara dumanlar, Dökülürken ardımdan feryat figanlar, Sen duanı unutma, göçüp giderken. İzzet Selçuk Cumaoğlu |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|