![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57916
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Leyla Mecnun Aşkı
Tohum çatlamış güneşe aşkından Aşk parçalanmış sert kayalardan Kayalar ufalanmış çöl sıcağından Mecnun Leyla'da Leyla Mecnun’da Aşkmış Serapmış Umutmuş Ama bitmez rüzgarların Şekillendirdiği çöl kumullarında Aşktan bir dağmış Mecnun Umutmuş rüzgarın ninnisinde Leyla Sonsuzluk kum denizinde Ne balıkmış ne balıkçı Sadece rüzgarın fısıltısında Unutulmazların Leyla Mecnun aşkı Nuray Yıldırım |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() M i ğ f e r
Hadi be ciddi olamazsın O bunu yapacak ha! İnanmam hayatta Dediğiniz çok olmuştur Hani şu saman altından su yürüten Kimi vakit yokmuş farz edilen Tehlike ikazı gerektiremeyen Yedekler kervanındaki Gölge adamlar Düşünüldüğünde Bakın yaşamın gerçeği bu Ummadığın taş baş yarar Sen taş gelmeden başını koru İster kask olsun başında İster miğfer Yeter ki başını belaya sokmadan Yedekler kervanından Sırtından vurulmadan Nuray Yıldırım |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Magma
magma yüreğim öylesine ki bana işkence edercesine magma yüreğim seni unutmak istercesine git gecemden günümden bırak dercesine magma yüreğim haykırışım sana değil sakın bana akma yüreğim benim magma yüreğim seni söndürmek için ummanları ısmarladım yinede beni terketmeyen magma yüreğim bir çatlaktan sızma dünyamdaki sessiz ahengi bozma benim magma yüreğim siz hiç aşkla yandınız mı yandığınızı bile bile sancısında kaldınız mı yinede inkardaki benim magma yüreğim Nuray Yıldırım |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Masallar ve Düşler
Masallar ve düşler Biri anlatılan biri özlenilen Masallar ve düşler Öncelik nerede? Masalların içinde mi? Düşlerin bizimle yaşayan halinde mi? Tercih etsem belki de düşleri arzulayacağım. Bana ait bakir olduğu için ve paylaşımının Arzularımla olacağını bildiğim için. Masallar ve düşler Biri anlatılan biri özlenilen Masallar ve düşler Öncelik elbette ki Bizi tanımlayan düşlerimizde Düşlerimizle can bulan düşüncelerimizde… Nuray Yıldırım |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Merak
okuyorum siz yazdıkça ve yazılanı yorumluyorum içime akıttığı duygularla, hepsi bir birinden ahenkli tınılar sergiliyor ve uçarcasına bana gülümsüyor işveyle yürekleniyorum, sohbetinize odalarınıza doluyorum, aniden merakla okuyorsunuz bu acemi yüreği nuray67 yaş 38 şanlıurfa kim diye merakla bakan gözleriniz belki sarı saçlarımın kaprisinde yada zeytin gözlerimde arıyor duygularımı bilmiyorlar karşılarında onbeşlik yürekle durmakta olduğumu, sizinle yön buluyorum, siz yazdıkça kan buluyorum can oluyorum ben akıyorum sayfalarınıza gülümsüyorum Nuray Yıldırım |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Mühür
dünya özel günleri anma peşinde, oysa herşey insan içinde, kimi yürekten söyler kimi dilden, ....................... şöyle bir geçer aşkı anlatır bakan gözler gözlerin mühürünü de ........................ yürekler gizler bu sırra erince gönüller ölsede beden ....................... ruhta silinmez izler Nuray Yıldırım |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Not Defteri
Aklımdaki not defterine baktım dün şöyle bir neleri yapmıştım eksiksiz, neleri de umursamadan yok kabul etmiştim. Sonra üzerini çizdiklerimi hangi renk kalem ile dağıtmıştım. Silinen ya tepesi olmuştu ya kuyruğu kelimeden geriye not niyetine kalan. Nokta koyduklarımı artı işareti ile yıldızlarla donattıklarımı ve hiç dokunmadan öylesine zaman içinde silikleşen isteklerime baktım. Hiçbir iz, işaret koymamıştım bunu kaydederken dahi peşinen umutsuzlar kervanına atmıştım boş bir çaba gibiydi notum. İnanmak yapmak kadar etkiliymiş demiş bir bilenler diyorum inandığınızı alın not defterine korkmadan Boş yere not kalacaksa yazmayın notunu bile anımsamayın hafızanızı işgal etmesin Düşünce denizinde not niyetine batırdıklarınızı Titanik faciası ölenlerinin yalnız soğuk ve kimsesizliğinde bırakmayın derim. Bunu da not alın lütfen çok yıldızlı ve parlak olsun göze çarpsın ilk bakışta ve unutulmasın zamanla. Nuray Yıldırım |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() O Gün
Özel bir gün olması için beklemek niye O gün gelmeyecek belki de Ne bizim için bize Ne de bizim yakın çevremize Dünya böylesi kan gölüne dönüşmüşken Beklemek niye Günü sınırlamak çabası içindeki Şaşkın zihniyetimize Nuray Yıldırım |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Oburluk
İnanmazdım derlerdi de Sormayın neden diye Sırası geldi şimdi Oburlaştı Doymak bilmez düşüncelerim İstiyor fazlaca Verdikçe Taşıyor Sağa sola Nuray Yıldırım |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Offf
offfff nereden düştüm bu aşka... şiirin tutkulu kuyusuna... uykusuz bıraktığı *******e hüzüne boğduğu günlere ya bırakırsa korkusu... azrailinkini bastıracak cinsten... dedim ya nereden düştüm bu aşka.... Nuray Yıldırım |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|