![]() |
![]() |
#81 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Mavi Mektuplar-3 05/01/03
İlk gidişinin anısına... 'Eşyalar toplanmış seninle birlikte anılar saçılmış odaya, her yere Sevdiğim o koku yok artık bu evde Sen Kıyıda köşede gülüşün kaybolmuş Ne olur terk etme Yalnızlık çok acı Bu renksiz dünyayı sevmiştik birlikte Sen Kadınım Kadınım Hatırla o günü karşıki sokakta Seni öptüğümü ilk defa hayatta Kollarımda benim ilkbahar sabahı Sen Sönmüş bak ışıklar Ev nasıl karanlık O ılık aydınlık yuvamız solmuş ******* bitmiyor Ağlıyorum artık Sen Kadınım Kadınım Eşyalar toplanmış seninle birlikte anılar saçılmış odaya, her yere Sevdiğim o koku yok artık bu evde Sen Masamız köşede öylece duruyor Bardaklar boşalmış Her biri bir yerde Sanki hepsi hasret senin nefesine Sen Kadınım Kadınım Bana bıraktığın bütün bu hayatın Yaşanan aşkların değeri yok artık Ben sensiz olamam Artık anlıyorum Sen Şimdi çok yalnızım Ne olur kal benimle O kapıyı kapat Elini ver bana Dışarıda yalnız üşüyorsun Sen Kadınım Kadınım ' Masum Elmas Gül |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Mavi Mektuplar-4 05/01/03
Bir gün bu günlere son defa uyuduğumuzda düşlediğimiz yerden doğduğunda gün avazımızın çıktığı kadar sarılacağız birbirimize ardımıza bakmadan 'seni seviyorum' 'ji te hezdikim' diyeceğiz korkmadan ve bir daha geriye dönmeden Masum Elmas Gül |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Mavi Mektuplar-6 05/01/03
Bir dahaki gelişimde aynı mezarda oluruz belki ya aynı yangınlar içinde ya da aynı denizde ya da aynı gökte... Masum Elmas Gül |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Mavi Mektuplar-7 05/01/03
Hadi kalk git bir kaç satır daha gömelim bu güne ömrümüzün yeterse devam ederiz bu yazıya hadi kalk git Masum Elmas Gül |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Mavi Mektuplar-8 10/02/03
Şimdi buraya ne yazsam aslında yazılmıyor sana anlaşıldığım kadar varım sana anlatabildiğim kadar yazılıyor bu şiir Şimdi buraya ne yazsam aslında sen yoksun Masum Elmas Gül |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Mavi Mektuplar-9 10/02/03
Şimdi sen bu şiiri okuyorsun ya ne dediğimi anlamadan nasıl öldüğümü bunca uzanmışken ömrüm sana yerinde sen öyle bu şiiri okurken sen nasıl yaşıyorum ömrümden böyle dışarda nasıl yaşıyorsun ne dediğini ANLAMADAN Şimdi sen bu şiiri okumuyorsun aslında Masum Elmas Gül |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Mektuplar-1 25/11/2005
Sana ilk mektubum bu. Hoş geldin. İçimdeki çocuğun ülkesini keşfetmişçesine -özenle- hoş geldin. Zamanın dost olduğu bir zamansın sen. İlk doğum sancım anında, acı çekerek, beni yaşatacak ilk havayı solar gibi, hoş geldin. Her gidişinde yağan yağmur, İstanbul’da gelişine yağıyor bu sefer. Ve bütün güzel aşkları içime yığılıyor bu kentin, seninle. Gecikmiş bir koşususun. Ertelenmiş-saklanmış bir sevginin kokususun. Gülmeye dair ne varsa, sevince dair ne kadar şey varsa, gülüşünde toplanmış sanki. Aradan geçen bu koskoca beş güne ne asırlar sığdırdım içime. Kayıp yerlerimi buldum. Yalnızlığınla buluştu yalnızlığım. İki atom, iki denklem. Birleşince körebe oyunu, çözülünce oyuncak bir bebek oluverdiler. Ezan sesi sesinle birleşti ilk defa. Martıların eşlik etti şafağıma. Seyre durdum seni seyreder gibi, şu koca İstanbul’a! Ciğerlerimi onlarca parçaya bölüp gülüşüne astım. Ve gırtlağım yırtılırcasına, dağılırcasına “Hoş geldin” dedim. Tüm bildiklerimi hatırladım. Ve bildiğim en güzel şey sendin. Sen! Biliyorum artık. Kim olduğunu. Boşluğa şiir asmak yok artık. Sessiz kelimeler yazmak, sensiz şiirler yazmak... Yok artık. Ne kadar bütünse üzerimizde yerlerimiz, o kadar bütüncedir şimdi ikimizin bileşeni. Bir anafor balığı gibi yorgun ve çevik, bir anafor gibi inatçı içimizdeki çocukluk. Hoş geldin anafor balığı. İçimin temiz yerleri yorgun. Seni bekliyordu uzuncadır. Hoş geldin. Gitmek yok! Masum Elmas Gül |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Mektuplar-100 27/04/0001
Çünkü sen çünkü varsın çünkü yoksun Çünkü bütün yaşım seni aramakla başlıyor bütün yaşam seni yaşamak için ve büsbütün seninle bütün her şey çünkü aslında herşey yarım çünkü yarım sen diğer yarım Çünkü sevmek seni çocuklukça bir kadın gibi rahmimde bir aşk çünkü sevmek seni seninle sevmek Yakıntılar dolusu bir önce buz ağrılı bir yokluğun karabasan yaşam çünkü karanlık çünkü yok senden önce başka bir sen çünkü vardın çünkü şimdi varsın çünkü seni sevmek aşk dolu bir aşk seni sevmek çünkü seni sevmek sevmek sevmek Masum Elmas Gül |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Mektuplar-10 04/12/2005
Bügünden başlamalı seni yarın sevmeye. Ve seni, seni sevmekten daha çok seviyorum her sevmede. Birbirimizin yarısından daha çoğuz birbirimize, Olmayanlarımızdan daha olmayacak, olan bir şey. Sınırlarını ne kadar zorlasak ikimizin toplamının, o kadar eksiliyor bulduğumuz tanımlar. Seni ne çok anlatabilsem, o kadar anlatılamayanım oluyorsun; anladığım. Anadilimsin. En iyi bildiğim bilinmeyen. En saklanmaz yerimsin. En utangaç halim. En girilmez yerim, en çıkılmaz çıkmazımsın. Ne durulmaz yoldur seni beklemek. Gelmeyişinin yaşantısı. Seni sevmenin tam ortası. Seni beklemek. Anaforun çırpınışı. Balığın gücü. Balığın gücü, seni beklemek. Seni özlemek, anafor... Masum Elmas Gül |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Mektuplar-101 28/04/0001
Bak şımardı yine bu çocuk seni çağırıyor haylanmaz uslanmaz seni yanıyor yine bu yaramaz çocuk Bak seni bağırıyor özlemin gırtlağına yapışmış gözleri patlamak gibi bak ayakları çıplak üstü açılmış acıkmış elleri buz bak canı kırılmış şımarmış yine bu çocuk Seni seviyor bu çocuk bak içi ne durulmuş kalbi mavişmiş her yanı mine çiçeği ne güzel olmuş şımarmış bu çocuk Şımarmış yine bu çocuk gözleri gidişine donmuş canı yollara ezilmiş adımlarına buralar yapışmış ellerini istiyor bak sana sesleniyor bu çocuk bu şımarık çocuk seni ne kadar çok seviyor bu çocukluk Masum Elmas Gül |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|