![]() |
![]() |
#81 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57895
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ölümüm Elinden Olsun
Ölüm gelse kapıma dayansa Ecelim sen ol isterim Kim bilir bu hüküm kaç yıl daha Eritecek ağır ağır Ölesiye sevmişim seni Ölesiye yanmışım sana Yüreğim sanki bir volkan Gönlüme açtığın yara çok derin Hadi daha ne bekliyorsun Biran önce sapla hançerini Bitsin artık sensizlik Gel hadi vur, sapla Ölümüm elinden olsun... Ahmet Ağır |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ölüp Ölüp Dirilmek
Gökyüzünden süzülen Bir yağmur tanesi gibi Islak ve mağmur Gözyaşlarımla yaşıyorum Günün ilk ışıklarında Kaybolan yıldızlar gibi Yanlız ve hüzünlü Yeryüzünde yok oluyorum Yaralandı benim deli yüreğim Sensizlikte kaybolmuş gibi Acı ve kederlerle birlikte Ölüp ölüp diriliyorum Ahmet Ağır |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ömrüm
Ömrüm elimden alınmış haldeyim Karanlığa gömülmüş kederdeyim Kapılmışım hayaline uzaklardayım Issız kuytulukta bir yerdeyim Hayata veda etmiş gibiyim Görünki ne haldeyim Kara kışa gömülmüş gibiyim Karanlık ******* içindeyim. Ahmet Ağır |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Öyle Olmasını İsterdimki
Öyle bir yüreğim olsun isterdimki Engin denizler gibi büyük Azgın nehirler gibi coşkulu Gökyüzü gibi masmavi Ormanlar gibi yemyeşil Güneş gibi kavurucu Dolunay gibi büsbütün Yıldızlar gibi ışıl ışıl Gökkuşağı gibi renkli Öyle olmasını isterdimki Küçücük de olsa Mutlu bir yürek... Ahmet Ağır |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Özledim
Seninle yaşıyordum Çalıp gittin kendini benden Mutluluklarımı götürdün Her şeyimi sıfırladın giderken Baharlar getirmiştin yüreğime Çiçekler açmıştı kırlarımda Sen gibi hepsi terkettiler Oysaki ben sizleri çok özledim Ahmet Ağır |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Paramparça
Birşeyler kopuyor içimden Ta derinlerden Acılar içinde sürüp gidiyor Seni arıyor bulamıyorum Düştüğüm yollarda Sensiz sabahlara Merhaba diyorum Yine yenik düştüm bak Yorgun paramparça. Ahmet Ağır |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|