![]() |
![]() |
#81 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gittin
Tatlı tebessümünü beklerken senin Çatarak kaşlarını, kaçıp da gittin. Okşarken saçlarımı, titrerdi elin, Yüzüme tokadını atıp da gittin. Gelir mi ki geriye giden zamanlar, Fayda etmez gönlüme, neyler kemanlar, Eksik olmaz başımdan kara dumanlar, Bir acıma bin acı katıp da gittin. Ne söylesem boşuna, sevdan bitmiyor, Çok aradım sen gibi, seni tutmuyor, Koklayıp okşamaya elim gitmiyor, Sana olan aşkımı, saçıp da gittin. İzzet Selçuk Cumaoğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gurur Duyarım
Kızılcık şerbetini içtim demenin, Saklanıp da gizlice seni görmenin, Utanacak nesi var sevda çekmenin, Seni sevmiş olmaktan gurur duyarım. Anlamazlar halimi sevda bilmezler, Gönül bilmez densizler, sevgi sevmezler, Ne acılar çekersin, çare olmazlar, Sana yanmış olmaktan gurur duyarım. Gördüğüm rüyalarda keyifli andın, Hicranı yaşamadın, hep aşkı tattın, Kurumuş çiçek gibi fırlatıp attın, Sende solmuş olmaktan gurur duyarım. İzzet Selçuk Cumaoğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gülmedin Gönül
Bir vefasıza gönül verince Ne acılar çekersin bilmedin gönül İçine sevda ateşi düşünce Deli deli estin dinmedin gönül Çiğdemin karları deldiği yerde Ölümün can tenine geldiği yerde Sevdanın gönülde öldüğü yerde Hep ağladın gülmedin gönül. İzzet Selçuk Cumaoğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gülnisa
Bu akşam tek seni yazdım bu şiire Yok olmak pahasına da olsa Hep seni sayıkladım bu gece GÜLNİSA... GÜLNİSA. Sen beni tanımıyorsun hâlâ Durmadan yokluğuna ediyorum beddua Seni görüşüm, belki hayal belki de bir rüya Yalnız seni arzuluyorum GÜLNİSA. Acı acı bakmasın hayalin ne olur? Kalbime hançerini vurabildiğin kadar vur Yalnız, bir noktaya gelince bir an dur Ve biçareliğimi düşünerek üzül GÜLNİSA. Hatıralarıma perde çekme ellerinle Koş, gel sen bana hayalimdeki gelinliğinle Otur da dizime şu yaralı kalbimi dinle Durmadan atıyor 'GÜLNİSA... GÜLNİSA' Çaresiz, kader; perişan oldum uğruna, Hasretinle bakıyorum İstanbul yoluna, Sakın benim yerine başkasını alma koluna Yalnız benim ol, İZZET-İ NİSA sevgili GÜLNİSA. İzzet Selçuk Cumaoğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gülümse
Gülümse kardeşim Gülümse Çiçek tarlalarında her gün Binlerce çiçek solmakta. Gülümse kardeşim Gülümse Ömür çok kısa Her günün sonunda yine her gün Bil ki, akşam olmakta. Gülümse kardeşim Binlerce kez rüzgar esecek başından Kimi fırtına, kimi esinti, kimi bora, Saçlarını rüzgarın dalgalarına bırak. Gülümse kardeşim Gülümse, sen gülmene bak. Umutlarını umutlara bağla Sevdalarını tebessümlerine gizle, Dalga dalga ağlayan saçları Şehvetle okşa, sen dalgana bak. İzzet Selçuk Cumaoğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gün Batımları
Gün batımlarında bir şarkı tuttururum Yağmur bulutlarını oturturum göz pınarlarıma, Gün batımlarında hayalin gözlerimde dolanır, Sen burnumda tütersin Kan çıbanı gibi zonklar durur yüreğim. Ufuk kan ağlarken sensizliğime Gelir üstüme üstüme loş karanlığı akşamın, Gece böcekleri paylaşır yalnızlığımı. Gün batımlarında zeytin karası gözlerin gelir aklıma, Yağ tutar arterim, Kan çıbanı gibi zonklar durur yüreğim. Gelmek istesem gelemem, İstesem de sesini duyamam, Öpemem seni istesem de ah öpemem, Elim kolum bağlı çözemem, Gün batımlarında hayaline esirim. İzzet Selçuk Cumaoğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Günah Senindir
Kararmış şu gönlümü aydınlatmadan, Bırakıp da gidersen günah senindir. Uyurken yatağımda, okşarım seni, Tadına varamazsan günah senindir. Buğuluyken gözlerim, gülecek misin? Kanıyorken yüreğim, gidecek misin? Böyle büyük sevdayı silecek misin? Hasretinden ölürsem günah senindir. Güller seni sordular, artık yok dedim, Aşık mısın dediler, hem de çok dedim, Ateş ol da bağrımı acıma, yak dedim, Su olup söndürürsen günah senindir. İzzet Selçuk Cumaoğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Güneş Batarken
Gün doğarken gözlerin gelir aklıma, Canlanır hatıralar, basar efkarım, Bütün bir gün seninle geçer zamanım, Hüzün sarar içimi güneş batarken. İçtiğim dudakların şarap gibidir, Zehir olur içime akar saçların, Gülüşün dolanırken damarlarımda, Dolup taşar gözlerim güneş batarken. Buz gibidir ******* sen olmayınca, Kalbimde izi kaldı hatıraların Kalmadı sensizliğe hiç tahammülüm, Matemini tutarım güneş batarken. İzzet Selçuk Cumaoğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Güzel
Tok açın halinden ne kadar anlar Kör ışık bilir mi, görmeden nuru? Sevda acısını nasıl bilirsin Gönlün hiç sevgiyi görmedi güzel. Hep seven kalplerle eğlendin durdun Gönüllerde coşan seli kuruttun İstedin okşadın, istedin vurdun Gönlün hiç sevdayı tatmadı güzel. Feryatlar koparttın seven kalplerde Gözyaşı sel oldu yorgun gözlerde Estin deli deli, yanan yürekte Gönlünde merhamet kalmadı güzel. İzzet Selçuk Cumaoğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Güzelleme
Dünya güzel, sevda güzel, Ay güzel, yıldız güzel, Yağmur güzel, güneş güzel, Çamur güzel, sel güzel, O güzel, sen güzel, İnsan güzel, hayvan güzel, Zaman güzel, fal güzel, Tül güzel, tülbent güzel, Sevmek güzel, aşk güzel, Can güzel, canan güzel, Her şey güzel, güzel ama Ah şu yaşamak olmasa. İzzet Selçuk Cumaoğlu |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|