![]() |
![]() |
#81 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57915
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Oyuncak Yaşam
Sus bir günde Hiç ses etme Nefes alırken dahi Gürültü olacak ise Sen sadece düşle Nefes alıyor gibi Oyun içindeki Oyuncak yaşamı Nuray Yıldırım |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Öz Nerede
Süsleriz sözcüklerle Boğarız darda bırakırız Oysa öz kalır içinde Yapayalnız Nuray Yıldırım |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Özgürlük
Zavallı bir Don Kişot'um yel değirmenleri ile savaşan fırtınalar ülkesinde mevsimlere değil zamana yenilme korkusu üzerimdeyken ey ruhum azad ediyorum seni ruhsuz daha rahatken. dilediğin ülkede yaşa gönlünce bedenimi bekleme günüm bittiğinde bende gelirim kim bilir özgürlüğün maviliklerinde Kaf dağının ötesindeki illere Nuray Yıldırım |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Özgürlük Gibisi Yok
Özgürlüğü sorun bana Hiç tereddütsüz düşlerimde diyeceğim Yakınlaşacaksınız kurnazca bir merakla Soracaksınız belki de bir yerlere not tutacaksınız Özgürlüğün sınırsızlığını sorgulamaya Atlayacağım lafa iştahla Ne bedenin seni darda bırakan Ne günden ağına takılan Bir sen bir düşlerin Özgürlüğün kanatlarında Para mara da gerekmez bilet te hani Sadece gözlerini kapayıp akacaksın yavaştan Bir iki üç… Ah neler bekliyor bir bilsen seni Dünya da umurunda olmayacak Ne geçim kaygısı ne yaşananlar Acısıyla tatlısıyla elinde kalanlar da Tutunduğun ne varsa gerçek sandığın Sadece bir sen bir düşlerin Özgürlüğün kanatlarında. Nuray Yıldırım |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() S o ğ u k
Soğuk Aynı S o ğ u k Zaman Farklı Z a m a n İnsanlarsa Benzemez B i r b i r i n e Fırtınalar da Yağmurlar da A y n ı Değişense Limanlar ve İ n s a n l a r Yok Artık Hiçbir Şeyin Ne eskiye d a i r a d ı Ne de yeni t a n ı m ı n d a k i a d ı Tadı Tuzu K a l m a m ı ş Ne aşkın Ne a c ı n ı n Değişense Limanlar ve İ n s a n l a r Nuray Yıldırım |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() S u s m a k
En derin haykırışlar Susmayla başlar Sustukça içindeki çığ Seni de ardı sıra katar Götürür bilinmezlere Yaşanmamışlıklar İçinde sızı olup yakar Önce düşüncelerini Sonrasında kalbinde Kor olur küle Dönüştürür ruhunu İnsafsızca… Nuray Yıldırım |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sağlığınıza
Bu gece duymak istemiyorum ne keder ne de ölüm Başımı yastığa koymadan. Bu gece şenlensin hanelerimiz hatta çipil çipil yanan ışıklı sokaklar Bir bir toplanın meraklanın zile dokunmayın itin girin içeri Sizi bekliyorum sofram hazır bereket dolu dostluğumsa hayli hayli Gelin hızlı adımlarla üstünüz başınız varsın dağınık olsun hatta uyku hazırlığında Dedim ya bu gece uyku yok bana bu gece hepimize gündüz niyetine Sağlığınıza. Nuray Yıldırım |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sana Git Diyemezdim
Sana git demedim diyemezdim Halatlarımdın limana bağlayan Sen gittin belki de yavaştan eridin Parafin kokusu yayıldıkça melankolinde Sevdim sen sevmedin Yalancıydı yakınlaşman seviyor sanman Katkın yoktu kini ise çoktu Sevmeyi seveni bilemedin Sana git demedim diyemezdim Seninle geçti onca iyi kötü yıl Şimdi misafirsin anlıyorum hayırlısı diyorum Uzaklaşsan başka bir liman bulsan da Sevdim sen hiç sevmedin Sana git demedim diyemezdim Nuray Yıldırım |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Savaşı Bitir
Esir düşmektense kendi savaşını bitir diyorum. Bedeninden sıyır al ruhunu özgür kalsın Sonsuzluk koridorunda şahlansın Kalem kılıç hiç fark etmez iyilikler için Güzellikler için iz bırakmış ise Kötülük için gerçek savaşsa henüz başlamadı İnsanın insanla savaşı nedir ki Nefis ile insanın savaşıdır gerçek olan Bu gerçek ile boğuş dur bu dünyada Daha da olmaz ise öte dünyada Ümitler insanı yaşama bağlar Yoksa artık bir hedefin Nedir ki senin yaşamla hesabın Zaten çoktan alt etmişse nefsin seni Galip olan sen değil oysa Ve halen de iştahla ruhuna saldırıya geçmişse Esir düşmektense kendi savaşını bitir diyorum. Bedeninden sıyır al ruhunu özgür kalsın Sonsuzluk koridorunda şahlansın Kalem kılıç hiç fark etmez iyilikler için Nuray Yıldırım |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen İstanbulsun
Ne zor sendeki muhteşemlikleri dile getirmek Yokluğunu hissetmek Kavuşmak için gün saymak Gurbeti hep yaşamak İstanbul şehirlerin şahısın Dünyanın yedi harikasından da daha muhteşemsin Görmeden nutkumu kurutansın Kim bilir sende ne yaşayacaklarım var Beni her gece düşlerinde konuk edensin Köprüden Marmara’yı izlemiş gibiyim İnan korkmadım güvendim kollarına Galata Köprüsünde balık ekmek yerken doyurduğun gibi açılığımı Seni keşfe çıktığımda tarihe edebiyata doyurduğun gibi Topkapı’da Sultanahmet’te Beylerbeyi Sarayında, Yerebatan Sarayının o nemli gizeminde Dolmabahçe Sarayının muhteşemliğinde, Sebillerde Köşklerde köprülerde camilerde bana atalarımın mirası her imzanda Seni daha çok sevdim İstanbul Yeni bir sevdalın oldu bilesin Sen kara sevda gibi içimdesin Sen benim bedenimde doğmayı bekleyen cenin gibisin Sancılarımı çekeceğim bir gün toprağına adım attığımda Ve doğacağım senin avuçlarında Dünyaya yeniden. Nuray Yıldırım |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|