![]() |
![]() |
#81 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Hoşçakal
İnanılmaz büyüyor sensizlikte yalnızlıklar Bir bir sönüyor bütün ışıklarım Çoğalıyor çoğalıyor karanlıklarım Alacağım ne varsa aldım dünya'dan Bir tek sen kaldın doyamadığım Onu da tamamladım hatıralardan Giderek yaklaşıyor ayağının sesi Çok hızlı geliyor farkındayım Ensemde buz kesiyor soğuk nefesi Elim titrer saçım ak kırıştı yüzüm Gençlik mi kaldı aşikar yaşlandığım Belki görüşemeyiz hoşçakal iki gözüm Metin Özturan |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() İhanet
Ne gözlerime başka Göz rengi bulaştı Ne dizlerim başka Dizle karıştı Ne tenime başka Koku sürüldü Ne başka aşklarda İzim görüldü Hiç leke sürmedim Aşkımın alnına Sana rüyamda bile İhanet etmedim Ne hayalde ne düşte Başkasını sevmedim Metin Özturan |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İki Kişilik
Nedense sevmeyi beceremedin Aşkı ben yaşadım iki kişilik Bir kere yüzümü güldüremedin Gözyaşım dökülür iki kişilik Yerine baharda güller sararır Güneşim kaybolur günüm kararır Nasılsa derdini çeken bulunur Git boynum bükülür iki kişilik Sen kafanı yorup girme zahmete Demek dünya derdin bana nasipmiş Sıra sana gelir elbet ahrette Hesabın görülür iki kişilik Metin Özturan |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İki Paralel Doğru
Kavramını yitirdi bütün zamanlarım Sıfıra denk geliyor, bütün rakamlarım Bilmiyorum şimdi, kaç yaşındayım Hesabı nasıl yapılır sensiz yılların Mevsimlerin kaçı son bahardı Bilmiyorum, bir gün kaç asırdı Bir dakikaya, kaç bin özlem sığardı Yüreğimi kaça bölmeli Kaç la çarpmalıyım ki pişmanlığımı Kalanı, çıkanı hep seni versin Kaçtı? Hasretinin kat sayısı Yokluğun kaça eş değerdi Yalnızlığımı, kaçla toplasam Sonucu seni verirdi İki bilinmeyenli denklem miyiz Hangi problem sonuçsuz, çözelim gel Bir nokta da kesişemez miyiz İki doğruyuz aslında, bir birine paralel Metin Özturan |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İmkanı var mı
Hangi yana baksam senin gözlerin Gözümün önünden gitmiyorsun ki Hangi yola girsem ayak izlerin Seni unutmamın imkanı var mı Kanıma karışmış ne varsa senden Neyleyim peşimde gezip dururken Canıma sarılmış hasretin varken Seni unutmamın imkanı var mı Resimler mektuplar yanmış olsa da Mutluluklar dünde kalmış olsa da Yokluğun ruhumu sarmış olsa da Sensiz yaşamamın imkanı var mı Metin Özturan |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İnanmam
Gözüme yaş değil kan doluverdi İnanmadım gülüm bu gidişine Göğsüme taş bastım dağlar devrildi İnanmadım beni terk edişine Ölmeden aşkımız bitmezdi hani Sen daha yaşarken unuttun beni Bekliyorum haydi dön gel demeni Sensiz nefes alan cana inanmam Nerede yeminin nerde sözlerin Nerdesin yarınım hani gözlerin Dün benim canımdın bugün ellerin Sensiz yaşayacak bana inanmam Unuttum desen de cümle aleme Duyar üzülürüm yalandır kanmam Alnıma sensizlik yazan kaleme Kızamam sevmeyen sana inanmam Metin Özturan |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İstanbul
Mevsim yaza döndü Hala soğuksun Sana ne derdimden Niye buruksun Boşver İstanbul O beni unutsun Sen bana üzülme Ağlama İstanbul Beni yaktı gitti Kim bilir nerde O bir gün seni de Yakar İstanbul Bir başıma kaldım Orta yerinde Yanarım kendime Sen yanma İstanbul Metin Özturan |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İstanbul Ağlar da...
Dilimde söz değil, cansın özümde Aklın alıyor mu, unutur muyum Şehrin bulutları iki gözümde İstanbul ağlar da, ben durur muyum? En kutsal köşeme yazdım adını Tövbe, besmelesiz dokunur muyum Kendi gibi eşsiz, güzel kadını İstanbul özler de, ben durur muyum? Yokluğun vebadan, bin beter salgın Çare sensin, sensiz kurtulur muyum Her yer cayır cayır, bu nasıl yangın İstanbul yanar da, ben durur muyum? 21 Eylül 2005 Metin Özturan |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İstanbul Özler Seni
Sen çekip gittin ya, yar bu şehirden İstanbul hastadır, elleri üşüyordur Kırılmıştır kalbi, bin bir yerinden İstanbul yastadır, içi kan ağlıyordur Bana hiç koymadı, hiç dokunmadı O, alışkın değil böyle ayrılıklara Ben yerine sevdim, bir şey olmadı İstanbul boşluğunu dolduramadı Dedim ya; beni hiç acıtmadı gidişin Garibim İstanbul'a, oldu bütün olanlar Yalanmış, öyle diyor,senin onu sevişin İstanbul özler seni, yüreği kanar Metin Özturan |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İşine Bak
Gitmek istiyorsan sana dur demem Beni sevmeyeni ben hiç istemem Şu kalbim yanar mı, onu bilemem Yanarsa da yansın sen işine bak Ayrılık en kötü ölüme benzer Sevenler bir ömür unutmaz derler Gün gelir gönlümden silinir izler Kalırsa da kalsın sen işine bak *******im uzar, yüz yıl sürmez ya Yoksun diye gönlüm taşa dönmez ya İnsan bir aşk için candan olmaz ya Olursa da olsun sen işine bak Metin Özturan |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|