![]() |
|
|
#81 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57932
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
***...Zayıf Nokta! ..
Benim de zayıf noktalarım var! .. Üçü sana ait, Diğerleri imla... Allah aşkına! Bak özne burada, Sıfat ortada Ucunu açık bırakma... Tamamla! .. İster horla, İster zorla, Kır atım doğru yola! .. |
|
|
|
|
|
#82 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
***..Ayna..***
Aynanın şavkını vurma yüzüme! .. İçine çekince, canım istiyor! .. Hayallerle gerçekler birleşince, Misafiriz günahın bilincine! .. İstemeye istemeye mi sence? ! . Aynanda ki şuh davetinle şehvetimden, Beslenmeye girmişsin niyetine... Gösteriye gel, göstere göstere! .. Ayna, ruhunda basılmış afişe... Afiş, bağımda asılmış üzüme... Üzüm, salkımında iri taneler! .. Sarmış seni harelerle pireler! .. |
|
|
|
|
|
#83 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
***..Darbuka..***
Darbukamla oynar iken, Karşıma bir kızan çıktı! .. O güzele bakar iken, Duygularım şaha kalktı! .. A be, sevmek nasıl bi şey? Tatlı mıdır, tuzlu mudur? Donakalırsın billahi, Sabah olur akşam olur! .. Darbukama haller oldu, Sanki bahrıma vururum! .. Soldun mu gülüm açtın mı? Goncanadır kudurduğum! .. Sevene mi haller olur? Islak ıslak, kuru durur! .. Darbukama vurduğumda, Kalbim durur ritmi bulur! .. Olur gülüm, yavrum olur! .. Derdine deva bulunur! Vurgunu içinde hisset, Soyguna gelen bulunur! .. |
|
|
|
|
|
#84 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
***..Dolmuş..***
Dolmuşta, Önümde ki sıraya oturmuştun! Dikkatimi çekmişti kokun, Donmuştum! Ambalajında dondurulmuştum! Cümle kuramıyordum! Oysa ki bir çok afette, Çadır kurmuştum! Sivil dayanışma hesabı... Şunu uzatır mısın? dediğimde, Memnuniyetle! idi cevabın. Elimde ki parayı alıp, Öne doğru uzatırken! Seninle ilk ve son muhabbetimiz idi! İstikamet boyunca, Neler çektim, neleri uzattım, Neleri kısalttım, bilemezsin! ? Anlatamam! .. Anlasan! Sonuna kadar devam ederdin. Müsait bir yerde inmezdin, Arabadan! Niyetli misin, yeminli mi? O gün sattım arabamı. Dolmuşlardayım! Şoförle akraba olduk, Dolduruşlardayım! Yollarda yedim, Parasını arabanın! Sen inmiştin ya! Param bitti, daha binmedin! Hala indiğin yerdesin! |
|
|
|
|
|
#85 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
***..Doruktaki Nameler..***
İster taze de, İstersen körpe! . Sundum işte kalbimi Al da aç... Razıyım Dilediğin gibi kullan! .. Acıkmışsındır da Sana kıyamam... |
|
|
|
|
|
#86 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
***..Emme Basma Tulumba..***
Emme basma tulumba misali, Gel gitlerle oyalama beni! .. Kaynama noktasında durgunum, Fokurdayıp ta oynaşmak arzum! .. Dizlerimde ki yerinde, kısa Dalga radyom ile oynuyorum... Hani, doğum günümde aldığın! .. Şarkını dinliyorum, yokluğunda... Dizlerime yatırıpta, doya Doya sevemedim ki seni, hiç! .. Şarkında kısa zaten, çok çabuk Geçiyor, güzel dakikalarım! .. Geçen zamanı, hissettirmeden Yaşatmadın ki doyayım sana! .. Emme basma tulumba gibisin, Yorulduğuna değmiyor sonuçta! .. |
|
|
|
|
|
#87 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
***..GaYRiaHLaKi..***
Bu akşam uğrasana, Hukuki boşluklarımızı tamamlayalım! .. Nasıl anlarsan anla Dil gibi, anladığını da yorumlayalım! .. Avukata danışma! .. Onların tarzını da uygulayacağım! .. Has bahçeden bahçeye Atımı, istediğim gibi koşturacağım! .. Tutturan tutturana! .. Önüme geleni sevabına satacağım! .. Bir millet ki, uyuyor! .. Uyandıranın, ebesine uğrayacağım! .. Ninniler söylesin ki, Medeniyetin beşiğini sallayacağım! .. |
|
|
|
|
|
#88 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
***..Geniş Geçmiş Zaman..***
Savaşarak yarışırdık, Yarışarak barışır... Barışarak karışırdık, Karışarak alışır... Alışarak buluşurduk, Buluşarak tutuşur... Tutuşarak yanaşırdık, Yanaşarak bakışır... Bakışarak itişirdik, İtişerek uyuşur... Uyuşarak savuşurduk, Savuşarak sevişir... Sevişerek öpüşürdük, Öpüşerek büzüşür... Geniş geniş geçmiş zaman, Büzüşerek örtüşmüş... Örtüşürken gülüşmüştük, Gülüşerek öldürmüş... |
|
|
|
|
|
#89 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
***..Hakemden Torpilli..***
Saymadım ki! .. Hayatta kaç kez Faül yaptım? Kart gördüm, Ceza aldım? ! .. Hakemden torpilli, sevgilim! .. Farkında mısın? Son çektiğin şutu, Yatarak karşıladım! .. Alkışlandım... |
|
|
|
|
|
#90 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
***..Havamın Bülteni..***
Rüzgarının şiddetiyle irkildim! .. Tekindim oysa ki kendimden emindim. Hangi mevsimini gösterdin ki, Merak ediyorsun hangi iklimim? Havamın bülteni, hissedilenim... Balkanlar dan gelen soğuk esintinle, Akdenizime buyur olursun meltemim! .. Her gece uykumdan biraz önce, Yarını anlat ta ver gerekli telkinim! .. Havanın bülteni, ana haberinim! .. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|