![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57910
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ağrı
Dağından söz edecektim, bu beni aşar Ağrımdan söz edeyim, kapalı anlamımdan Geniş görünen evdeki odanın darlığından Ben burada sahiciyim, büyük hayaller Kurmayı unutalı yüzyıllar oldu Evin oğlu yama gibi duran balkondur Evin kızı bir merdiven boşluğu Bu evin toplamı dört kişiden ibaret Değildir işte, size öyle geliyor Bu evin toplamı ıssızlıklardan Yazmak bana düşüyor, okumak bir yaprağa Bir kez daha kopuyorken dalından Yüksek sesle düşünmeye çekiniyoruz Kemandan tel koptuğunu ah birimiz söylese Kaya gibi görünen kum tanesinin Acıklı durumuna son vermeyi denese Sürekli yağmur yağmasa gökyüzü görünecek Sürekli rüzgâr esmese dalında duracak yaprak Bu evin toplamı odalardan oluşmuyor Bu evin toplamı dört otobüs, dört durak Durgun bir göl gibi duruyor karım Kurumuş kuyular gibi duruyor bakışları Değişen şeyler var da konuşmuyoruz Biten bir şeyler var, ekler gibiyiz Ev dediğin artık büyükçe tabut Dört omuz taşıyor, evet bildiniz Akrabalar, komşular, saçaktaki kuşlar için Öldürücü bir rolü oynayan biziz Evin içi kabukla gizlenmiş yara çay içmeye bile çıkamıyoruz Düşeceğiz korkusuyla balkona
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|