![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57909
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Anam
Bıraktım yüreğimi,buz gibi koğuşun ötesinde Bıraktım da geldim anam Oysa, senin o yüreğe tutunmanı öyle istedim ki Yorgun gözlerinle gülümserken bana o güzelim yeşilin ardına sığındım Sığındım da ağlamamı göresin istemedim anam Yılların çizgileri hiç böylesine bütünleşmemişti bedeninde Hiç böylesine parçalara bölünmemiştim Ellerini tutarken ellerimle Avuçlarımdan bir yıldız kayıverdi yüreğine Bıraktım yüreğimi gözlerinin yeşiline O güzelim yeşilin ardına sığındım anam Yutkundum,yutkundum da Gözyaşlarımı içime akıttım, göresin istemedim Bir zamanlar bir türkü söylermiş ninem, Anımsadın mı? Sen söylemiştin. "Hastane önünde incir ağacı" Gözlerim hep o incir ağacını aradı. Aradı da bulamadım anam. Oysa ne ağaçlar gizlenmişti yüreğinde, Çiçeklerle bezenmişti dalları Sana onları koparmak,yatağına serpmek istedim, İstedim de yapamadım. Geçecek anam,bunlar da geçecek O küçücük,yaşlı bedeninde Bir diriliş olacak,bir inatçı gülüş, Bir varoluş yaşamla özdeş, Yenilmeyeceksin biliyorum, sende bu yürek oldukça Sen güçlüsün anam,sen sevgisin,umutsun, Sen yaşamla dolusun. Bırak, yıllar sana meydan okusun Bırak,çizgilerin kavgaya tutulsun Sislerin ardında kalmasın gözlerinin yeşili Susturma sevda dolu yüreğini, Yaşamak tutunduğun en güzel dal Ne olur anam,her şeyi bırak ama O dalı bırakma!
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|