![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57909
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() AŞK
Dünden beri bir duygu var içimde, Ama hangi duygu olduğunu kestiremiyorum. Aşk olmasını isterim bu duygunun aslında Severim ben aşkı, âşık olmayı Severim o heyecanı ******* boyu sevdiğimi düşünmeyi severim ben Sevdiğime sarılmayı, onunla olmayı severim ben Aşk olmasını isterim duygumun Ölümüne sevmeyi severim ben Sevgilimin tatlı kaprislerini, O güzel gülüşünü ve masumiyetini severim ben Sevdiğimin gözlerinin içine bakarak, Seni seviyorum demeyi severim ben İçten pazarlıksız, çıkarsız ilişkileri severim ben Kısacası aşkı severim ben Duygumun aşk olmasını isterim Aşk acısı çekmeyi isterim ben Kalbini kırdığım sevdiğimin gönlünü almayı severim ben Onunla ilgili hayaller kurmayı Onunla mutlu olduğumuzu düşünmeyi severim ben Hayalimde bir sahne kurup, Sevgilimi ve kendimi o sahneye koymaktır en büyük zevkim Birlikte yaşlandığımızı, asla ayrılmadığımızı düşünmektir sevincim İçimdeki duygunun aşk olmasını isterim, Çünkü ben aşkı severim!!!
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|