![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57912
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Baban Şekercİ Mİ?
Ne Kadar GÜzelsİn Ne Kadar Tatli Baban Şekercİ Mİ ? Kiz Yoksa Senİn Sankİ SaÇlarina GÜller Takili Baban ÇİÇekÇİ Mİ Kiz Yoksa Senİn Vuruldum AŞk Dolu BakiŞlarina Biraktim Kalbİmİ AvuÇlarina GÖzlerİn KaŞlarin SaÇlarin Kara Baban KÖmÜrcÜmÜ Yoksa Senİn Kalbİm Heyecandan Durdu Duracak Yak Benİ AŞkinla Oldu Olacak BakiŞin GÜlÜŞÜn AteŞten Sicak Baban Firinci Mi Kiz Yoksa Senİn Bİr GÜn Oradasin Bİr GÜn Burada Senİ DÜŞÜnmekten Burnun Havada GÖzÜn YÜkseklerde Burnun Havada Baban Pİlot Mudur Kiz Yoksa Senİn Tarİfsİz Bİr AŞkla İÇİmİ Yaktin GÖnlÜmden Yol Bulup Kalbİme Aktin SÖzlerİn GÜmÜŞse SÜkutun Altin Baban Kuyumcumu Kiz Yoksa Senİn Senİnle Benzersİz Bİr AŞka DÜŞtÜk Kİm GÜn BariŞtik Kİm GÜn DÜŞtÜk AstiĞin AstikmiŞ KestİĞİn Kestİk Baban PadİŞah Mi Kiz Yoksa Senİn BÖyle Bİr GÖnÜlle Nasil YaŞarsin Acimaz Klabİnle Canlar Yakarsin Haksiz Olsan Bİle Hakli Çikarsin Baban Avukat Mi Kiz Yoksa Senİn Sende BambaŞka Bİr BÜyÜ Var Kesİn Şarki Mi TÜrkÜ MÜ Şİİr Mİ Nesİn Bİnlerce Şarkiyi Susturur Sesİn Baban Bestekar Mi Yoksa Senİn Baban Bİr Şaİr Mi Kiz Yoksa Senİn
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|