![]() |
![]() |
#1 |
Guest
Teşekkür Etme: 30 Thanked 111 Times in 77 Posts
Üye No: 916
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 5544
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Bebek
Temel komutandan izin istemiş ve eklemiş: -Çocuğum olacakta! Komutan: -Ne zaman? demiş. Temel: -İzin verirseniz eve gittikten 9 ay sonra demiş. Yemek temel birgün ispanyaya gitmiş bir arkadaşının tavsiyesi ile bir restuaranta girmiş ve bana engüzel yemeği getirin demiş garsonun getirdiği yemeği temel afiyetle yemiş ve garson bu yemeğin ne olduğunu sormuş garsonda boğanın testisleri demiş ve temel ispanyadan ayrılıp türki yeye dönmüş daha sonra temel işleri nedeniyle tekrar ispanyaya gitmiş ve aynı lokanta ya yemek yemek için girmiş ve aynı yemeği sipariş etmiş garson yemeği getirdikten sonra temel afiyet ile yemiş yedikten sonra garsona sormuş demişki ya garson bey buseferki biraz küçüktü demiş garsonda temele e! her zaman matador kazanacak değilya demiş Bulgu temel bilim adamı iken temeli dünya bilimadamları toplantısına çağırırlar. avrupalı bilginler başlar;bizim yaptığımız kazılarda 25m. aşşağı indik ve telefon koabloları bulduk. demek ki bizim atalarımız telefon kullanmışlar diye övüne övüne konuşmuşlar.sıra bizim temele gelir;biz yaptığımız kazılarda 50m. aşşağı indik bişey bulamadık, demek ki bizim atalarımız cep telefonu kullanmışlar"demiş.Kılçık Temel bir gün trene binmiş.hamsilerini çıkarır kılçıklarını bir yana etlerini bir yana ayırır.etlerini poşete sarıp camdan atar.kılçıklarını ekmeğin arasına koyup yemeğe başlar.karşısındaki adam şaşırır ve 'niye etlerini attın kılçıklarını yiyorsun'der. Temel'de karadenizliler kılçıklarını yedikleri için akıllıdır der. adam imrenir bir tane kılçıklı ekmek ister.Temel olur ama tanesine '500bin' isterim der. Adam 'tamam' der ve 5 tane yer. Tabii çok hoşuna gider. Sonra'yahu beğendim yedim ama sana 2,5 milyon verdim, hamsinin kilosu zaten o kadar'der. Temel'in cevabı 'bak gördün mü? akıllanmaya başladın'olur. Savaş Hilesi trabzonlularla kayserililer savaş yapıyorlarmış. kayserililer trabzonlularda temelle dursun çoktur diyip bağırıyorlarmış kalkanı vuruyorlarmış bizim temelle dursunun da bu aralar kulakları pek duymazmış. o yüzden trabzon ordusunda tek temelle dursun onlar kalmış. dursun demişki bizde ahmet diyelim kalkanı vuralım mehmet diyelim kalkanı vuralım demişler bağırmaya başlamışlar ama kimse kalkmamış . bu arada temelde yerde 500.000TL bulmuş ve cömert davranarak ha bu 500.000TL kimundur daa diye bağırmış ve herkez ayağa kalkınca kayserililerin hepsi vurulmuşlar . (savaşın galibi bizim trabzonlulardır daa) Fren sistemi Bir gün Temel,İtalyan ve Fransız fren testi yapıyorlarmış.İtalyan Ferrari ile duvara 1cm kala durmuş. İtalyan: Benim arabamda ABS var demiş. Fransız Audi ile duvara 1mm kala durmuş. Fransız:Benim arabamda ASR var demiş. Sonra Temel Doğan ile duvara geçirmiş.Temeli kan revan içinde arabadan çıkarmışlar. İtalyan ve Fransız:Senin arabanda hangi fren sistemi var demişler. Temel:Benim arabada ASD (Anasını Satsan Durmaz)sistemi var demiş. Tüp Geçit İstanbul'a tüp geçit yapılması için ihale açılmış, Amerika, Japonya vs. hepsi teklif vermiş, 10 milyar, 20 milyar dolar... Bizim Temel'le Dursun ise 10 bin dolar teklif etmiş. Komisyon gitmiş Trabzon'a Temel'le Dursun'u görmeye... Demişler ki, -- İhaleyi size vereceğiz, anlatın bakalım projenizi? Temel başlamış anlatmaya... -- Ben gidicem Anadolu yakasına başlıycam denizin altından kazmaya, İdris'de gidecek Avrupa yakasından kazacak. Denizin altında ortada buluşucaz. Yetkililer sormuş ; -- Peki ya hic buluşamazsanız ne olacak ? İdris bu sefer atılmış ; -- O zaman bir tüp geçit fiyatına iki tüp geçit yaptırmış olacaksınız Altın Pisuvar Bir gün Temel eglenmek için bir yer ariyormus. Daha önceleri barlara gidiyormus fakat simdi gidecek farkli bir yer ariyormus. Bir arkadasi ona Sari Bar adli bir yer önermis.Oda gitmis fakat diger yerlerden hiçbir farki yokmus. Neyse demis içkisini içmis tuvalete gitmis . Bir de ne görsün altin bir pisuvar var. Cok sasirmis daha sonra pisuvara iseyip gitmis. Obür gün yine gelmis ve içkisini içip tuvalete gitmis. Bir de ne görsün altin pisuvar yerinde yok. Barmene gidip "Tek farkunuz altun pisuvardu, sinci o da yok" demis. Barmen barda oturan iri yari adama "Necmi abii senin saksafona iseyen adam geldi" demis. Balık Avı Temel Kuzey Kutbuna gider. Buzda balik avlamak çok popüler oldugunu duyar, hemen kendine bir olta alir ve buldugu ilk genis buzlu alanda ise girisir. Tam buzu kirmaya çalisirken gümbür gümbür bir ses duyar: "Orada balik bulamazsin!". Ne oldugunu anlamayarak etrafina bakinir ama sesin nereden geldigini çözemez. Biraz ileriye gidip tekrar buzu kirmaya çalisirken ayni ses yine duyulur: "Sana söyledim geri zekali, orada balik bulamazsin!!". Temel korku içinde basini yukari kaldirir ve dehset içinde sorar: "Tanrim? Sen misin?". Ayni ses cevap verir: "Hayir, ben buz hokey sahasinin bekçisiyim" Temel'e Mercedes Lazım Bizim Temel ile Cemal bir gun luks bir otelin lobisinde harika bir hatun gorurler.Temel der ki, 'Ula Cemal, gidip bi bakayim, bu kadindan is cikar mi?' Temel yaklasir kadina, sorar : - 'Benimle bi yemek yemek ister misiniz ?' - 'Bahse girerim su kapidaki Mercedes sizin degil' - 'Degildir' - 'Soyle iyi durumda bir banka hesabiniz da yoktur sanirim' - 'Yoktur' - 'Karadeniz kiyilarinda soyle iki katli bir ciftlik eviniz de yoktur heralde' - 'Yoktur' - 'Hadi o zaman cek arabani!' Temel boynu bukuk doner Cemal'in yanina : - 'Ula Cemal, benim Limuzini sana versem Mersedesini bana verirsin?' - 'Veririm Temel'im' - 'Bi telefon etsem kendi bankamda bana hesap acarlar mi ?' - 'Acarlar Temel'im' - 'Tamam o da kolay da, heralde bizim peder ucuncu kati yikmama izin vermez' Kola makinası Temel kola makinalarinin birinin karsisina geçmis, jeton atip kola aliyormus.jeton atip kola aliyomus jeton atip kola aliyomus. yanina kendi halinde bir adam gelmis ve; -'ha temel ne yapiyursun da'demis. temel'de; -'karisma usagum sansim yaver gideyur' demis Burasi Amerika Temel Dallas'daki kuzeni Dursun'u görmeye gitmis. Dursun Temel'i havaalaninda karsilamis. Beraberce disari çikmislar. Temel bir bakmis 10 metre boyunda bir limuzin! "Uyyy, amma da büyük bu,da!" Dursun hafifçe gülmüs. "Temelim burası Amerika! Bura da herbirsey büyük!" Yola çikmislar, Dursun'un çiftliğinin kapisindan içeri girmisler. Git git bir türlü eve varmiyorlar. Temel saskinlik içinde: "Uyy, amma da büyük çiftlik daaa!" Dursun gene hafifçe gülmüs. "Temelim burasy Amerika! Burada herbirsey büyük!" Neyse, aksam olmus, yemek salonuna geçmisler. Salonun ortasinda kocaman bir masa. Bir ucunda Temel bir ucunda Dursun. Temel Dursun'u taa uzaktan zor seçiyor. "Uyy!" diye baaarmis. "ammabüyük masa, da!" Dursun'un sesi gelmis "Temelim burasi Amerika! Bura da herbirsey büyük!" Yemekten sonra Temel'in tuvalete gitmesi gerekmis. Dursun: "Temelim, alt kata in, soldan üçüncü kapi" diye tarif etmis. Temel alt kata inmis ama sol yerine sagdan üçüncü kapiya girmis. Orasi evin havuzunun oldugu yermis.Heryer karanlik oldugu için Temel elektrik düğmesini ararken havuza düsmüs. Can havliyle bağırmaya baslamis: "Sifonu çekmeyiiin!!Sifonu çekmeyiiin!" VAKITSIZ CIN İki berduş Temelle İdris giderlerken ormanda bir lamba bulurlar. Lambayı ovalayınca içeriden bir cin çıkıp .... - " Şu anda iş üstündeyim, siz simdi dilek dilemek için süre istersiniz. İyisi ben size üç yumurta veriyim, karar verince kırarsınız, dileği dilerisiniz" demiş ... Yıllar sonra Temelle İdris karşılaşmışlar. İdris acayip zengin, Temel ise üstü bası gene dökülüyor.Temel - " Ula İdris sen ne yaptın böyle oldun ?" diye sormuş ... - " 1.yi. kırdım, çok para diledim .... 2.yi kırdım, dünyada esi benzeri olmayan güzellikte bir ev diledim ..... 3. de kadınların hasta olduğu bir adam olmayı diledim. Peki sen diledin hala bu haldesin ya? -" Valla eve gittim , o anda 1. Yumurta yere düstü kırıldı, ha siktir dedim, bütün ev s..klerle doldu, 2.yi kırdım. Ula götür bu s..kleri dedim. 3. Kırdım ulan getir benimkini geri dedim |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
FıkRaLaR..:D | DiŞi KapLaN__1967-25 | Komik Fıkralar | 0 | 11-14-2009 06:08 PM |
....:::fıkralar::::..... | GhencThurk | Eskiler (Arşiv) | 103 | 10-25-2007 06:47 PM |
fıkralar...... | Kéan aRs | Eskiler (Arşiv) | 42 | 08-21-2007 11:34 AM |
Fıkralar | DAREDEVİL | Eskiler (Arşiv) | 1 | 05-15-2007 07:02 PM |
Fıkralar | DAREDEVİL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-12-2007 10:30 AM |