![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57911
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Beni Affet
seni çok kırdım hanenin içine bile sızıp ızdıraplar çekmene sebep oldum bana karşı olan zerre kadar bile olan sevgini nefrete dönüştürdüm sana karşı olan sevdamın her geçen gün artmasına rağmen aklım başımda değil seni düşünmekten sana karşı olan sevgimin sonsuzluğuna rağmen aptallık yaptım galiba bana karşı olan zerre kadar sevgini de bitirdim senle konuşmaya cesaretim olsa senden özür dilesem ve beni affetsen geriye dönüp yaptığım hataları silebilsem ama imkansız hanene kadar girdi adım adım lanet olsun aklım başımda değil güneşin doğmasının bir anlamı yokken hayata bağlanmanın bir anlamı yokken herşeyin anlamsız olduğu hayatımda sığınacağım bir limandın belki de yaktım yıktım o limanı artık yaptığım hatayla sana karşı beslediğim sevgiyle sonumu bekleyeceğim ve bu sefer yemin ediyorum bir daha aşık olmayacağıma sevmeyeceğime çünkü sen benim son aşkımsın sen benim ölümüne tutulduğum son sevdamsın ben seni kendi hatalarımla kaybettim hayatın tüm güzellikleriyle hayatı yitirdim hatalarımla yaşamanın geleceğe umutla bakmanın çalışmanın gülmenin düşler kurmanın bir anlamı yok her gece sabah olmasın olursa uyanmayayım diye dua ediyorum şunu bilmeni de isterim seni herşeye inat ölümüne sevdim beni afeder misin....
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|