![]() |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 35 Thanked 147 Times in 66 Posts
Üye No: 3702
İtibar Gücü: 1652
Rep Puanı : 16347
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() ACEMİ BİLGİSAYARCI İşte Telefon Konuşması : - Yardım hattı, buyrun, nasıl yardımcı olabilirim? - Bir sorunum var. - Nasıl bir sorun? - Yazı yazıyordum, birden bütün kelimeler gitti? - Gitti mi? - Yok oldu! - Ekranda şu anda ne görüyorsunuz? - Hiç bir şey. - Hiç bir şey mi? - Yazdığım hiç bir şey ekrana çıkmıyor. - hala Wordperfect programında mısınız yoksa programdan çıktınız mı? - Bunu nereden bileyim? - Ekranda bir "C" harfi görüyor musunuz? - Bir "hece" mi... - Boş verin. Ekranda yanıp sönen bir çizgi var mı? - Söyledim ya hiç bir şey yazmıyor. - Monitör üstünde yanan bir lamba var mi? - Monitör ne? - Ekranı olan yer, televizyon gibi... Çalıştığını gösteren küçük bir lamba var mı? - Bilmiyorum. - Monitörün arkasına bakın, oraya bir elektrik kablosu giriyor olması lazım. Görebiliyor musunuz? - Evet. - Harika, o kabloyu takip edin duvarda elektriğe bağlı mı bana söyleyin. - Bağlı - Harika. Monitörün arkasına bakınca bağlı olan tek kablo mu gördünüz, yoksa iki tane mi? - Görmedim. - Tekrar bakar mısınız, ikinci bir kablonun da bağlı olması lazım. - Evet buldum. - Tamam, şimdi onu takip edin bilgisayara bağlı mı diye bakın. - Kabloya ulaşamıyorum. - Ulaşmayın, bağlı mı diye bakabilir misiniz? - Olmuyor. - Bir şeyden destek alıp eğilip bilgisayarın arkasına baksanız.... - Eğilmek dert değil, karanlık olduğu için bakamıyorum. - Karanlık? - Ofisin ışıkları kapalı, pencereden gelen ışık yetmiyor. - Ofisin ışıklarını yakın. - Yanmaz. - Neden? - Elektrikler kesik. - Elektrikler mi kesik. Tanrım...!(kısa bir sessizlik) Bilgisayarın kutusu, kitapları her şeyi duruyor mu? - Evet dolapta. - Şimdi bilgisayarı sökün , aynen aldığınızdaki gibi paketleyin ve aldığınız dükkana iade edin. - Durum bu kadar kötü mu? - Korkarım öyle! - Peki tamam. Onlara ne diyeceğim? - "Ben bilgisayar kullanamayacak kadar aptalım" diyeceksiniz... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 337 Thanked 1,629 Times in 455 Posts
Üye No: 6517
İtibar Gücü: 3246
Rep Puanı : 91747
Rep Derecesi :
|
![]() muhahahah kanka sağol güzel paylasım...walla banka calıstığım zamanları hatırladım birden cidden boyle adamlar war ve güvendiğimiz sektörlerde calısmaktalar
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Forum Demirbaşı
Teşekkür Etme: 594 Thanked 2,624 Times in 685 Posts
Üye No: 3332
İtibar Gücü: 3932
Rep Puanı : 132808
Rep Derecesi :
|
![]() harbiden hak etmiş adam ama....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Geçerken Uğradım
Teşekkür Etme: 12 Thanked 4 Times in 2 Posts
Üye No: 3969
İtibar Gücü: 1435
Rep Puanı : 260
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() görevlide haklı tamamen.acıdım adama.
bu kadar salak kaç adamla uğraşıyorlar tanrı bilir... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 10 Thanked 34 Times in 20 Posts
Üye No: 5897
İtibar Gücü: 1504
Rep Puanı : 1958
Rep Derecesi :
|
![]() Bi tanede Ben anlatıyım bizim okulda bi ingilizceci var aynı zamanda bilgisayar dükkanı var neyse işte bi gün bi telefon geliyor hocaya
müşteri : Hocam bilgisayar çalışmıyor? Hoca : Monitor'un kasanın filan fişleri takılımı? Müşteri : Takılı Hoca : hımm O zaman Oraya Geliyorum Müşteri : Tamam Hocam Neyse Bizim hoca gider bunların eve bi bakar ki adam herşeyi dört dörtlük yapmış ama 3 lü fişi prize takmayı unutmuş ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2005
Teşekkür Etme: 63 Thanked 48 Times in 21 Posts
Üye No: 31
İtibar Gücü: 1555
Rep Puanı : 2415
Rep Derecesi :
|
![]() salak herif
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2005
Teşekkür Etme: 285 Thanked 300 Times in 86 Posts
Üye No: 2594
İtibar Gücü: 1958
Rep Puanı : 16049
Rep Derecesi :
|
![]() yuh yanii.......
Ronaldinho Show Muhtesem müzik eşliginde... Daha büyügü var diyen varsa gelsin(Resimli) Erkekler Kadınlardan Ne Bekler??? (Resimli Anlatım) Hiç Nos Takılmış Bilgisayar Gördünüzmü? Kim 500.000 YTL İster (12.000 soru kapasieli ) Daha önce hiç >[KARINCA]< gördünüz mü? Atatürk ingiliz lorduna lafı oturtmuş... TÜrklerİn DÜnyaya İmzalari.......... ![]() Esprİlİ Erkeklerİn Özellİklerİ Yılın Fişi(tavsiye) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Yeni Üye
Teşekkür Etme: 0 Thanked 1 Times in 1 Post
Üye No: 9137
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 65
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() eyvallah kanka koptum haaaa
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2006
Teşekkür Etme: 9 Thanked 8 Times in 4 Posts
Üye No: 19633
İtibar Gücü: 1395
Rep Puanı : 410
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() hıhııhıhıhıhıhıhıhıhıhı salak
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
delikanlı bilgisayarcı | WrAtBoY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-07-2008 12:41 PM |
Delikanli Bilgisayarcı Version 3.0 | KέžmдИ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-29-2006 06:37 PM |
Bilgisayarcı Olabilme İhtimali | CLuber | Eskiler (Arşiv) | 4 | 07-19-2006 12:52 AM |
Delikanlı bilgisayarcı versiyon 3.0 | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 1 | 07-04-2006 01:21 PM |
Delikanlı Bilgisayarcı :))) | kasirga78 | Eskiler (Arşiv) | 5 | 05-07-2006 01:30 PM |