![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57909
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bir masal anlat bana
En gerçeği olsun tüm zamanların... Dokun yıldızlara Işıktan toplar at kar beyazı Aysız *******ime.. Guguk kuşu ol uykumun en derin yerinde.. Işık getir kör kuyularımın diplerine... Seher bu değil bilesin! Yanımda sen yoksan eğer, Alışamam alacakaranlıklara... Dağlar yırttı da geceyi Bir ben yırtamadım daha!.. Sesin kulağımda ama hala!.. Türküler gibi... Kuşlarla gelmişti Bir ekin biçme mevsimi... Sarı başaklar sunmuştu sözlerin ömrüme... Harman harman rüzgarlar...(dinmedi!..) Tınazlarında savrulduk ikindi vakti.. Seclerine yattı acıkmış gönlümüz Sevgiye ve tene...(bitmedi!..) Hani! İkinin bir olduğu zamandı ellerimizin birbirine değişi Sen ve ben!..canız işte!.. Sızılarımızda çiçeği açar sevdanın Topla haydi! Bak! Düş pembesi düşler kadar güzel renkleri... Leylaklar benim olsun sen kokuyorsun diye Kekikler senin!...(kır delisi..) Her gece Yokluğunda seni aradı...(diyemedi..)) Pencere ağladı, Duvar ağladı, Göle döndü yastığı, Yatak ağladı!.. Bitti masal Yürek ağladı!..
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|