![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57909
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Çocukluğuma dair hatırladığım tek şey
Dört duvarlı bir oda Mum ışığı Ben ve düşünceler Çocukluğuma dair hatırladığım tek şey Soğuk duvarlar Yalnızlığın kanayan yüzü Ve kimsesizlik Ve inadına içimde bir türlü tükenmek bilmeyen Hasret kaldıkça daha çok bağlandığım Bağlandıkça ümitsizliğe sürüklendiğim Ne olursa olsun vazgeçemediğim o sevgili Kaç gece rüyalarımda gördüm seni Kaç gece bana geri dönüşünü seyrettim uzaktan Ama bir türlü ellerim ellerine değmedi Rüyaların en güzel yerinde boşluktan düşer gibi uyanmak sessizliği Ve büyük bir pişmanlık gelirde oturur yüreğime Çocukluğuma dair hatırladığım tek şey senden ibaret Bende bıraktığın izler öylesine derin ki Hala silkeleyemedim üzerimden senin bıraktıklarını Hala yaşamımın bir tarafında senin adın geçiyor Geçmiyor da saplanıp, kalıyor Sana en aşık yüreğimin ortasına saplanıp kalıyor Kaç gece uykularımdan sıçrayıp da uyanıyorum Düşlerimde değil de Birde gerçekten görmek istiyorum yüzünü Hayallerimde değil de Gerçekten sevmeni bekliyorum beni Gelse diyorum Bir ikindi yağmuru getirsen bana Birde gökkuşağı Beraber ıslansak yağmurlar altında Sırılsıklam sarılsam sana Gece olunca Yine beraber izlesek seninle yıldızları Ve yine sen saran ol yüreğimin bir yanını Çocukluğuma dair hatırladıklarım üşütüyor beni Kışın ortasında yalınayak loş ışıklı sokakların arasından geçen kimsesiz bir çocuk gibi Üşüyor ve ağlıyorum Ağlıyorum ve kimse duymuyor göz yaşlarımı Kimsenin umrunda olmuyor içimdeki ateşten Senin bile Birini ayrı tutsam da Renklerin hepsini seviyorum aslında Havayı elmayı suyu sever gibi değil de Bir başka seviyorum seni Seni ayrı tutsam da insanların hepsini seviyorum aslında Senden öğrendiklerimle yaşıyorum hala Senden sonra kimse bir şey öğretmedi bana Çocukluğuma dair hatırladığım tek şey Senin öğrettiklerinle sınırlı kaldı Gülü nasıl koklayacağımı öğretmiştin bana Dikenli olsa da sevmeyi bazı şeyleri Ufak bir kız çocuğunun Gözlerindeki o mutluluğu görmeyi öğrettin Ve sevebilmeyi öğrettin nefret ettiğinde Bana sessiz sakin kalmayı öğrettin Sabırlı olmayı ve beklemeyi İnan çok şey öğrendim senden Sen gittin Kimse bir şey öğretemez oldu bana Ben senin bana bıraktıklarınla yaşıyorum BAK BEKLİYORUM SENİ Sabrediyorum Bir gün dönmeyeceğini bildiğim halde Bekliyorum... Çocukluğuma dair hatırladığım tek şey Bir bekleyişti aslında Güneşin yeniden doğmasını bekler gibi Ufukta arar gibi gözlerini Sonsuz bir bekleyiş bu Kıyameti yada ölümü bekler gibi Kurtuluşu bekler gibi yada Evet doğruydu ben senden çok şey öğrenmiştim Bir sabah uyandığımda Yalnızlığa gömüldüm Gidişinin sebebini anlayamadı çocuk aklım Üzüldü çocukluğum Çocukluğuma dair hatırladığım tek şey Benim kahramanım olmandı aslında Artık bir kahramanım yok Ve artık çocukta değilim zaten Artık benimde sana öğreteceğim çok şeyim var Her zaman mutlu olunamayacağı ve yaralı kalp taşımayı Bir gün kalbimi avuçlarının arasına aldın Umursamadım Bana umursamamayı öğreten ilk sen oldun Vefasızlıktan hep korkardın ya Unutmamayı öğrettin bana insanları Çocukluğumdan beri unutamadım seni Ama sen unuttun beni Çocukluğuma dair hatırladığım tek şey Senin gidişin Ve bir daha aramayışın oldu aslında..
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|