![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57909
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Çıkıp seni aradım caddelerde
En kuytu sokaklara bile girdim Sahile indim sonra Dalgalar yüzüme vurdu sensizliği Utandım, utandım, utandım işte sensizlikten.. Biliyorum şimdi sen benden çok uzaklardasın Özlemin körükleniyor içimde Ben güneyin sahillerinde Her akşam can veriyorum şu Mersin’de Şu sahil şehrinde, bu zindan kentte Bir tek sana tutunarak yaşıyorum sadece, Sen şimdi yaban ellerde ne edersin ki Çağırsam yanıma gelir misin? Ölüm günü habersiz alırlarken ruhumu Sen de bunu duyunca Bana kavuşmak için Yaradan’a dua eder misin? Şimdi vakit gece Saatim 02:00 göstermekte Elimde bir bardak demli çayı Yudumluyorum hafiften, Uykusuzluğum ondan değil bilesin, senden.. Dalıp gitmişim Sensizliğin hükmünü bozmaya ahdetmişim, Şu uykusuzluğa alıştım Bir tek yokluğuna alışamadım senin, Derler ya hani Zaman alışmayı öğretir ama, unutmayı asla.. Ben alışamamışım ki zaten kaç zamandır Hep derim tarihler bir ben de yanılır hep Ben bütün kaidelerin genel istisnasıyım.. Ben güneşin oğluyum Cam şişelerini değil Elması seviyorum, Karanlığa değil Gündüze vurgunum.. Kendimi sana arzediyorum Elmas seni seviyorum Alışkanlığımsın, Gelirsen eğer Beni, seni beklerken göreceksin…
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|