![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57909
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Benden hayır beklemeyin
Her şey açık, gizlemeyin Doğru adamdır demeyin Sermayemdir ihtikârım Ben en büyük sahtekârım. Halifeliğe adaydım Tehlike görünce kaydım İlk, verdiğim sözden caydım Sermayemdir ihtikârım Ben en büyük sahtekârım. Söz söyletmem çıkarıma Taş koydurtmam tekerime Aldanamayın vakârıma Sermayemdir ihtikârım Ben en büyük sahtekârım. Sözüm süslü, özüm puslu Çok mal, mülküm; haram aslı Herkes zanneder nâmuslu Sermayemdir ihtikârım Ben en büyük sahtekârım. Kılıfım merhamet, hilim Çok korkunç, görünmez hâlim Yalansız edemez dilim Sermayemdir ihtikârım Ben en büyük sahtekârım. Menkîbeler anlatırım Dinleyeni ağlatırım İşim, böyle aldatırım Sermayemdir ihtikârım Ben en büyük sahtekârım. Aç kurt gibi saldırırım Hortumumu daldırırım Bulduğumu kaldırırım Sermayemdir ihtikârım Ben en büyük sahtekârım İlk kendime ihânetim Kılavuzum: cehâletim Felâketim: kehânetim Sermayemdir ihtikârım Ben en büyük sahtekârım. Etmez misin biraz merak Niçin her yan çorak, kurak Hep aldatma vatan, bayrak Sermayemdir ihtikârım Ben en büyük sahtekârım. Vaat büyük, sonuç hüsran Malzeme din, îman, Kur’an Nefsim, şeytan yoldaş, yâran Sermayemdir ihtikârım Ben en büyük sahtekârım. Düşene acımam aslâ Kucaklarım ihtirasla Ayar, tatlı dil, kumpasla Sermayemdir ihtikârım Ben en büyük sahtekârım. 23/03/02
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|