![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57913
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Benim yüreğimin karanlık odalarında
Tozlu raflar arasında saklı hikayemde Bir zamanlar yaşanan,saygıyla anılan aşklar Sözler vede yeminler vardı Ayrılık acısının yakmadığı sıralardı; Kapanmamıştı sevmelere, Henüz bu yüreğim Gözlerim vardı bir zamanlar, Sevdayla bakan,gözlerimde Baktığında yüreklerin tutuştuğu Ve kavruk yüreklerin söndüğü Yüreğim vardı,çağlayan yangın yüreklere Dillerden dillere destan olan. Gülen gözlerimde Riyasız yüreğimde........ Eskide kaldı be; Sevdalar gibi, Yalan olmadı hiçbir zaman Ne sevişmelerim Nede gülmelerim Yüreğimle severdim Yarin gözüne bakmak değil Yanından bile geçemezdim Sıkılır,kızarır Gördüğümde onu Allah’a şükrederdim.. Güldüğünde yüreğim güleridi Üzüntüsünde kan ağlardı benliğim.... Ben gülmeyeli, sevmeyeli Herşey değişmiş; Bakıyorumda dünyaya herşey yalan olmuş Yaşam gibi,aşklarda yalan,sözlerde Sevişmeler,hele diller varki Yalan diyen dillerde ^^Seni seviyorum^^ demek hiçbir devirde; Ne bu kadar kolay ifade edilebildi, Ne de bu kadar anlamsız; Ama bu yalan şimdilerde,herşey kolay Aslının keremi, şairin dilleri Alay olmuş yediverenler Olmuşta tat kalmamış dillerde,huzursuz yüreklerde Eskiden ‘’sevmek’’’ demek Yemin içmekti İnsanın kişiliğiydi... Şimdilerde ise; Yazıklar olsun ki; Et pazarının, menfaatin simgesi olmuş Seni seviyorum cümlesi..
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|