![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57909
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sabahlar erken olmalıydı bence
Gece,birazda yalnızları düşünmeliydi, Yıldızlar dostluk etmedi bana.. Gıyabında sevdiğim aşk Şimdi bir yağlı urgan boğazımda… Gidiyorum,Köseoğlu Mustafayım Ve enteresandı hayatım, Sandalyeyi bana bırakın ağalar, şöyle açılın, Zaten mutluluğa madara olmuşum.. Haydi şimdi,bilmediğim bir şey söyleyin bana Yada dinlediğim çok eski bir şarkı Hatırıma gelecekmi bakalım Giderken,ellerim arkada bağlı… Korkum yok ki benim ölmekten ağalar Niye bakarsınız öyle acımaklı acımaklı Bakın aşkın ipi boynumda,daha ne? Kaç kişi ölmüş ki sevmekten? Yada kaç yürek mahfolmuş ki mahpusluktan? Ben yüreğimi burada büyüttüm ağalar Dört kanat penceresi olan işte bu odada Yalnızlığımı imza ettim dört duvarına,, Ve onun gidişiyle başlamıştım,yeniden sigaraya… Artık gitme zamanı gelmiştir ağalar., ******* boyu kanatırcasına Tırnaklarımla göğsüme gençliğimi kazıdığım Göz yaşlarımla santim santim ıslattığım bu odadan… Zaten yeni sevdalar bile paklamazdı beni Bu vücut bir taşı bile oynatamaz yerinden Tüm gücümü aldı karanlıklarım., Ama yüreğim hala dağlar kadar benim Hey gidi hey kim bilecek? Ve başım duman duman Haykırırım çıktığım bu alçak sandalyeden Duyulurmuki bu yüreğin çığlığı?, Çınlasın da sevgilinin kulağı Anlasın bir yürek nasıl parçalanmış Bir yürek daha nasıl yanmış sevmekten,delice., Giderayak tüm yaşadıklarım, Terdir alnımda boncuk boncuk.. Ve süzülürken şakaklarımdan, Her günü aklımda, Sanki koca bir çınarın dalları gibi… Şimdi soruyorum kendime Erkenmiydi bu gidişim ?, Bu yürek erkenmi pesetti? ., Bir kez daha..Olmazmıydı ki? Hayır ağalar, hayır, olamazdı., Bu yürek ilk adımda mayına bastı Zorlarken delice aşkın hudutlarını… Gidiyorum şimdi.,elveda Elveda yalnızlığım, Elveda kansız geçen kavgalarım Her gece delercesine gözümü diktiğim tavanım Ve uykusuzluktan kavga ettiğim yastığım., Elveda… Ama tüm yaşananlara inat, genede Ben giderken bir yanım hep tebessüm.. İçimde bir küçük soytarı saklı Sorgulama artık,gönlüm yalnızlıkları Unuturum gidişini,terk edilişimi, Ve dikerim başımı gökyüzüme Durmayın,örtün yeniden karanlıkları üstüme… Nasıl olsa varolamayacağım, üstelik Günüm geçmeyecek bir daha onunla. O hep içimde saklı bir oda Varın gerisini siz düşünün… Ve işte gidiyorum, toprağım bol olsun Varsa hakkım, oda, helal olsun… Haydi ağalar haydi öyle bakmayın yüzüme… Uzun ettik lafı, gene bol eyledik gafı Bana çok eski bir şarkı söyleyin, İçinde sevda saklı Hatırıma gelecekmi bakalım,Giderken,gözlerim kapalı, ellerim arkada bağlı…
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|