![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57909
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gitme…
Dilime dolanır saçların Söner yağmur damlarsa gözlerin Bu âşık kaybolur gözlerinin lirik sokaklarında Gitme kimsesiz kalmayayım Yüreğimde dolaş yine ben razıyım Bu kadar şiiri sahipsiz bırakma Ellerimi ellerin olmadan bırakma Koyma bu beni sensiz ve Kirpiklerimde düşmeye hazır İki damla yaş bırakma Gitme bu sevdayı aşka dönüştürme Bir deliyi şair’e çevirme Bir Şair’i bana dönüştürme Gitme öldürme tüm içi senle dolu olan hücrelerimi Gitme bak yağmur yağıyor Gitme işte daha ne diyeyim Ama illaki gideceksen Bir yedeğini bırak bu kalbimin Gideceksen söndüreceksen tüm yıldızları O’na gideceksen Yakacaksan kalbimi gözlerinin közünde Bu oyuncak kalbi sana böleceksen Kirpiklerim ıslanacaksa eğer o sahnede Bu şiiri sakla kalbinde Bilmem daha ne diyeyim Şimdi Seviyorum desem Gözlerinden mırıldansam biraz sana Saçlarını anlatsam hiç susmadan Gülüşünü anlatsam Sana çağlasam hiç konuşmadan Gitme bak yağmur yağıyor Gitme işte daha ne diyeyim
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|