![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57914
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() yaş üç! bir aşk var içimde
seviliyor,öpülüyor,okşanıyorum yaş beş!aşkım büyüyor benim gibi ve yedi yaşındayım korkuyorum yaş on iki bu sefer seviyorum belki küçüğüm ufak tefeğim ama seviyorum korkak,çekingen,utangaç seviyorum söylemiyor, söyleyemiyorum ve 14'ü ilk diploma heyecanım o da beni seviyormuş ona söylemiş ve sonra da bana heyecanlanıyor,utanıyor,kızarıyorum ama yine de söylüyorum "seni seviyorum" bir sene sonrası yine ondan duydum yalnış anlamışım arkadaşmışız!beni hiç sevmemiş! nedenini asla anlamadım on altısındayım taşınıyoruz buralardan göçüyoruz bir bilinmeze,bir umuda taşınıyoruz geride bir çok şeyi bırakarak yaşım on sekiz yine aşığım yine seviyorum ama bu sefer sevilmiyorum sevilmeden sevmeyi de anlıyor yaşıyorum ve yirmisi hayatın en keskin virajı erkekliğin en büyük sınavı dudaklarımızda "her şey vatan için" naraları yaş 22 dönüp geliyorum hiçbir şeyi koyduğum yerde bulamıyorum yirmi dördü bu kez aşık değilim sadece hoşlanıyorum o da benden yirmi beşinde oturuyoruz masaya imzalıyoruz yelken açıyoruz evlilik masalına vay be otuz olmuşum bile,nerdeyse yolun yarısı ve o üç yaşında onu çok seviyoruz aradan on sene geçmiş ne de çabuk kendiminkinden sonra ilk diploma hep beraber kutluyoruz ve ellisi onu daha çok seviyorum belki de korkuyorum yanına gitmekten ona layık olamamaktan en büyük aşkı ellisinde buluyorum belki çok geç ama umutluyum yaş altmış ve kuşu yuvadan uçuruyoruz onu yine de çok seviyorum ve yolun sonu ölüyorum yavaş yavaş,artık çok yoruldum bugün uyurken tuhaf bir yerde açıyorum gözlerimi ağlayan sızlayan insanlar sağa sola koşanlar anlam veremiyorum takip ediyorum kabre gidiyorlar ve mezarda kefene bir adam koyuyorlar altmış altmış beş yaşlarında aman ALLAH'ım ne kadar da benziyor bana ama anlıyorum o an gelmiş kavuşma anı yakın nasıl da geçti bir ömür!!!koskoca ömür!!! kalabalığa bakılırsa sevenim çokmuş demek ki gerçekten paylaştıkça artıyormuş sevgi ve saygı son olarak bakıyorum sevenlerime ve el sallıyorum gitme vakti artık veda zamanı hoşçakalın hoşçakalın beni unutmayın
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|